Imprimanta Xerox Phaser 7100/DN

Imprimanta Xerox Phaser 7100/DN

Imprimanta Xerox Phaser 7100/DN

Xerox Phaser 7100/DN ($ 1,599.99) este cea mai bună alegere dintr-un grup tot mai mare de mici imprimante laser color de birou, care poate imprima până la dimensiunea unui ziar și vine la un preț relativ scăzut. Ea are toate caracteristicile unui Xerox Phaser 7100/N la care se adaugă un duplex automat pentru imprimare față-verso.

Generalitati despre Xerox Phaser 7100/DN

Xerox Phaser 7100/DN pierde puțin timp în duplex față de imprimarea unilaterală, chiar dacă trebuie să întoară fiecare pagină pentru a o imprima pe a doua față. Acestă imprimanta oferă rezultate de calitate chiar mai bune decât Xerox 7100/N. De culoare albastru și alb, imprimanta laser măsoară 16 x 21 x 19.7 inci (HWD) și cantareste 44 de kilograme, așa că veți avea nevoie de cel puțin doi oameni pentru a o muta din loc. Imprimanta are o capacitate de hârtie standard de 400 de coli, care este împărțită între o tavă principală de 250 de coli și o tavă secundar de 150 de coli, ambele pot adăposti hârtie de dimensiuni de până la cele ale unui ziar (11×17-inci). Până la trei tăvi suplimentare de 550 de coli sunt disponibile ca opțiuni (la 399 dolari fiecare), la fel ca și un adaptor wireless ($ 219) și un kit de productivitate a cărui piesă centrală este un hard-disk de 40 GB (499 dolari).

Xerox Phaser 7100/DN

Xerox Phaser 7100/DN

Xerox Phaser 7100/DN are Ethernet standard și conectivitate USB. L-am testat pe o conexiune Ethernet cu un PC pe care rulează Windows Vista. Driver-ul recomandat, care se instalează în mod implicit, este PostScript; utilizatorii pot instala, de asemenea, emulațiile PCL incluse, PDF Direct, sau driverele XPS de la discul de instalare pachet. Toate testele noastre au fost verificate folosind driver-ul implicit PostScript.

Viteza de imprimare la Xerox Phaser 7100/DN

Am măsurat viteza Xerox Phaser 7100/DN la 6,1 pagini pe minut (ppm) în modul duplex pe cea mai recentă versiune a unei suite de aplicații de business (folosind hardware și software QualityLogic pentru sincronizare). Aceasta este o viteză decentă având în vedere viteza de imprimare nominală de 30 de pagini pe minut (vitezele nominale se bazează pe doar text de imprimare, în timp ce suita noastră de test combină pagini de text, pagini de grafice și pagini cu conținut mixt). Cum era de asteptat, aceasta a fost mai rapidă în modul simplex (7,7 ppm), testarea reușind la o viteză aproape identică cu a lui Xerox 7100/N (7,6 ppm). În modul simplex, chiar a depășit în mod semnificativ mai scumpa Xerox Phaser 7500/DN, care a fost evaluată la 35 de pagini pe minut atât pentru color cât și la imprimarea alb -negru și a ajuns la 7,1 ppm în testele noastre. Xerox Phaser 7100/DN a fost mai rapidă la imprimarea duplex decât OKI C831DN ($ 1,090.85 pe Amazon.com), o altă imprimantă color la preț mai mic, care a fost testată la 7,5 ppm în simplex, dar deosebit de lentă (5,3 ppm) atunci când am trecut la modul duplex.

Calitatea la ieșire

Calitate la ieșire a Xerox Phaser 7100/DN a fost foarte bună pentru o imprimanta laser color, cu textul la media laserelor iar graficele și fotografiile ceva mai sus de medie. Luate împreună, producția este destul de bună pentru imprimarea de materiale publicitare, cum ar fi broșuri împăturite sau prezentări de oferte ale unor mici birouri. In testele noastre, textul a fost destul de bun pentru orice utilizare de afaceri, cu excepția celor care necesită fonturi foarte mici.
Grafica ar trebui să fie bună pentru cele mai multe utilizări de afaceri, inclusiv fișiere PowerPoint și ar putea fi folosite pentru materialele de marketing de bază. Principalul defect – unul minor – a fost că s-au observat unele pete usoare pe unele printări, în zonele mai întunecate.
Aproape toate printările de fotografie au fost considerate la fel ca și fotografiile adevărate, de calitate, atunci când au fost expuse sub sticlă la o lungime de braț. Culorile au fost bune și bine saturate. A fost totuși o ușoară pierdere de detalii în zonele luminoase, într- o serie de printuri.
Ca imprimantă laser color ieftină cu imprimare față-verso, Xerox Phaser 7100/DN oferă o viteză bună și o foarte bună calitate la ieșire. Fotografiile au fost chiar mai bune decât cu imprimanta geamănă Xerox 7100/N. Calitate la ieșire a lui Xerox Phaser 7100/DN fost mai bună decât cea a OKI 831DN, care este similară în preț și caracteristici și a fost mai rapidă decât imprimanta OKI în modul duplex, de asemenea.

Xerox phaser 7500/DN

Xerox Phaser 7500/DN

Deși lui Xerox Phaser 7100/DN îi lipsește software-ul de control al limbajului de culoare existent la Xerox Phaser 7500/DN, cel care permite persoanelor fără cunoștințe tehnice în amestecurile de culori să combine cu ușurință imprimările, utilizând meniul și o serie de comenzi simplificatoare, calitatea imprimării la ieșire a fost aproape la fel de bună. Xerox phaser 7500/DN are, de asemenea, și o capacitate mai mare de hârtie (600 de coli) decât Xerox Phaser 7100/DN, plus o viteză ușor mai rapidă nominală și este construită pentru volume de imprimare mai mari (cu 150.000 de pagini lunar maxim de imprimare), dar aveți și aproape de două ori prețul. Iata costurile unui Xerox Phaser 7100/DN.
Dacă nu aveți nevoie de imprimare duplex, Xerox Phaser 7100/N oferă tot ceea ce are și Xerox Phaser 7100/DN, pentru 200 de dolari mai puțin. Dar Xerox Phaser 7100/DN oferă o calitate de ieșire, chiar mai bună, precum și imprimarea față-verso și rămâne alegerea noastră pentru o imprimanta ieftină, la printările „tabloid”, în laser color.

Xerox: Imprimanta Industriala

4 thoughts on “Imprimanta Xerox Phaser 7100/DN

  1. Pingback: Xerox Phaser 7100/DN | Cartridge Service | Sco...

  2. Pingback: Imprimanta HP OfficeJet Pro 276dw – Cartuse Imprimante

  3. Pingback: Xerox WorkCentre 3615/DN

  4. Pingback: Imprimanta Xerox Phaser 6500/DN – Cartuse Imprimante

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor