Vrei sa vorbesti cu niste imprimante HP?

Vrei sa vorbesti cu niste imprimante HP?

Vrei sa vorbesti cu niste imprimante HP?

Trebuia să se întâmple mai devreme sau mai tîrziu: asistenții digitali au ajuns să-ți controleze imprimanta de acasă, mulțumită HP. Caracteristica nu este încorporată în imprimante, totuși, însă funcționalitatea apare ca o nouă abilitate de utilizat împreună cu aplicația difuzoarelor smart sau cu aplicațiile asistent și va funcționa cu toate aceste imprimante HP compatibile.

“Integrarea vocii în imprimanta de acasă este o aplicație incontestabilă a tehnologiei”, comunica Anneliese Olson, de la HP. “Pentru familiile ocupate, ecosistemul asistent virtual are multe sensuri și conectarea unei imprimante la acesta este o extensie naturală în casa inteligentă”.

Veți putea da comenzi imprimantei, cum ar fi “imprimă grafice” sau “imprimă planificarea de azi”, ne transmite HP, fără un clic al mouse-ului sau prin atingerea unui ecran. HP intenționează să integreze asistenții în imprimantele sale în viitorul apropiat, deși pentru moment va trebui să utilizați un dispozitiv intermediar.

Asistentul inteligent pentru imprimante HP

Aceste ”aplicații asistent” pot de asemenea să vă spună dacă nu aveți cerneală, ceea ce economisește timpul petrecut pentru căutarea ecranelor cu setări de pe calculatorul dvs. Aplicațiile  sunt pe internet acum, iar HP a creat trei pagini de destinație dedicate fiecărei aplicații live: Google Assistant, Alexa și Cortana.

Desigur, cu actualizările din spatele paginilor live, HP poate să îmbunătățească cu ușurință capabilitățile de imprimare ale acestor aplicații asistent, în timp, răspunzând unui număr din ce în ce mai mare de comenzi pentru a imprima ceea ce aveți nevoie sau pentru a schimba configurația imprimantei.

În timp ce HP este prima companie care se ocupă de această idee, vă puteți aștepta ca și alți producători de imprimante să urmeze imediat exemplul, ajungând în curând într-o lume în care fiecare aparat va avea un asistent de voce încorporat. Pe baza tuturor noilor unelte inteligente pe care le-am văzut la CES 2018 , se pare că Google Assistant, Alexa și Cortana sunt doar la început.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor