Samsung Galaxy E5 si E7

Samsung Galaxy E5 si E7

Samsung Galaxy E5 si E7

Samsung a lansat recent Galaxy E5 și Galaxy E7, dispozitivele „mid-range” ale companiei pentru 2015. Ambele modele sunt alternativele mai ieftine la Galaxy A5 și Galaxy A7, lansate recent în India. Aparent, Galaxy E7 este văzut ca un smartphone superior segmentului mid-range, mai degrabă decât Galaxy E5.

Samsung Galaxy E5 si E7 – caracteristici principale

Ambele dispozitive dispun de ecran cu înaltă definiție (HD) sAMOLED. Acesta vine cu un contrast îmbunătățit și o reproducere mai bună a culorilor, mai potrivită pentru vizionarea filmelor sau cititul unei cărți. În plus ambele modele vin cu „Selfie Mode” la 120 grade și 5MP pentru camera frontală. Mai mult, aveți posibilitatea să utilizați o comandă vocală sau un gest pentru a capta o imagine. Ambele dispozitive vin cu un cadru super slim de 7.2 inci, care arată foarte bine și rulează cu procesoare quad-core la 1.2 GHz, precum și suport de microSD de până la 64 GB.

Samsung-Galaxy-E5-E7

Samsung Galaxy E5 si E7

Diferența dintre ele este că Galaxy E5 vine cu o dimensiune a ecranului de 5.0 inci și memorie de 1.5GB RAM cu stocare de 16 GB, iar Galaxy E7 are dimensiunea ecranului de 5.5 inci și memorie de 2GB RAM cu sstocare internă de 16 GB.

Samsung Galaxy E5 este echipat cu o cameră foto principală de 8MP cu LED Flash, iar Samsung Galaxy E7 este echipat cu o cameră de 13MP cu LED Flash. Durata de viață a bateriei de Samsung Galaxy E7 este cu siguranță mai mare, la 2950mAH în timp ce la Galaxy E5 aceasta este de 2400mAh.
Atât Galaxy E5 cât și Galaxy E7 vor fi echipate cu propriul soft al Samsung, TouchWiz UI, pe lângă Android 4.4.4 KitKat.

 

One thought on “Samsung Galaxy E5 si E7

  1. Pingback: Samsung Galaxy A3 si Galaxy A5 - | Cartuse Imprimanta Refill Profesionist

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor