Samsung Galaxy A8

Samsung Galaxy A8

Samsung Galaxy A8

La începutul lunii martie, Samsung a înregistrat mărcile Galaxy A6, Galaxy A8, precum și Galaxy A9, iar noi zvonuri doresc să ne arate ce putem aștepta de la cel puțin una dintre ele, Samsung Galaxy A8.

Potrivit acestor zvonuri, care se pare că provin de la surse din interiorul companiei, citate de site-ul SamMobile, Samsung Galaxy A8, construit în întregime din metal, va fi cel mai subțire smartphone creat vreodată de Samsung, cu o grosime de doar 5.9 mm – un pic mai subțire decât actualul deținător al titlului, Galaxy A7, care are o grosime de 6.3mm.

Samsung-Galaxy-A7

Samsung Galaxy A7

Samsung Galaxy A8 va avea un ecran full HD de 5,7 inci, un procesor Qualcomm 615 care va include patru nuclee ARM Cortex-A53 tactate la 1.7GHz și patru nuclee suplimentare ARM Cortex-A53 tactate la 1.0GHz, precum și 2GB de memorie RAM, 16GB spațiu de stocare și o baterie de 3050mAh.

Samsung Galaxy A8

Samsung Galaxy A8

Galaxy A8 special pentru fotografii

Potrivit zvonurilor apărute, camerele vor avea un senzor de 16MP pentru aparatul principal, și de 5MP la camera video frontală.
Galaxy A8, de asemenea, se presupune că va rula Android 5.0.1 Lollipop plus interfața TouchWiz de la Samsung, instalată.

Toate acestea arată spre un smartphone mid-range foarte capabil, dar există o șmecherie: potrivit unor surse ale aceluiași site, SamMobile, Samsung Galaxy A8 va fi disponibil doar în China, pentru început. Nu știm cât de lung va fi acel început și când anume Galaxy A8 se va lansa și pe celelalte piețe.

One thought on “Samsung Galaxy A8

  1. Pingback: Samsung Galaxy A8 la vanzare in China | Cartridge Service Cluj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor