Noul HTC M8 Prime!

Noul HTC M8 Prime!

Noul HTC M8 Prime!

Ai cumpărat un Samsung Galaxy S5 sau un HTC One M8 recent? Pregătește-te să fi dezamăgit. În plus față de zvonurile unui Galaxy S5 “Prime”, Evleaks a postat pe twitter ceea ce pare a fi o redare completă la 360 ​​de grade a unui proiect pilot, chiar mai nou, de la HTC. Așa-numitul HTC One M8 Prime arată ca o versiune mai mare și mai “ticăloasă” a lui M8, mai mare și un design mai plat, plus aparatul de fotografiat primar puțin mai rotunjit în afară.

Noul HTC M8 Prime si specificatiile

Evleaks și-a tachinat adepții în ultima săptămână cu scurgeri ale specificatiilor dispozitivului. Potrivit acestuia, noul telefon va folosi un ecran de 5.5″, rezolutie 2560×1440 pixeli, un procesor Snapdragon 805 și 3GB de memorie RAM și viteză pe internet de categoria LTE 6. Chiar mai interesant, dispozitivul se spune că va utiliza un design rezistent la apă asemănptor liniei Xperia de la Sony și va fi unicul realizat dintr-un material compozit pe bază de carbură de aluminiu-siliciu.

HTC M8 Prime

HTC M8 Prime

Designul fizic de bază al telefonului a rămas cam la fel, cu excepția unui “cucui” al camerei (aparatul de fotografiat Duo este intact) ce va mări și mai mult contrastul între corpul principal și protectia lentilei. “Cucuiul” mai mare ar putea găzdui un senzor mai mare sau un obiectiv mai bun, dar asta e doar o speculație – poate doar va fi o parte necesară a proiectului componentei. Designul frontal păstrează locațiile relative ale microfonului și logo-ul HTC, existente la curentul HTC One M8.

Cand apare totusi noul HTC M8 Prime

Data apariției și gama de prețuri pentru M8 Prime nu sunt disponibile, dar este posibil ca atât HTC cât și Samsung să dorească să își arunce pe piață dispozitivele “super-pilot”, în jurul aceleași date de apariție a telefonului LG G3 viitor. Presupunând că informațiile de mai sus sunt corecte – și cu Blass (proprietarul @evleaks), de obicei, acestea sunt – o mulțime cumpărători timpurii vor fi extrem de frustrați pe ambele companii pentru rupturile ciclului upgrade-ului anual. Desigur, vom fi cu ochii în patru pentru mai multe stiri despre acest dispozitiv.

noul HTC M8 Prime

noul HTC M8 Prime

Ultima oră: se pare ca noul HTC One M8 Prime va fi primul smartphone echipat cu noul sistem de operare Sense 6.5

Update 05 Iunie 2014: la fel ca și pentru ante-anunțatul HTC One Ace, compania coreeană a anunțat oficial azi, că lansarea smartphone-ului HTC One M8 Prime este suspendată pe termen nelimitat, după cum anunță și @evleaks.

3 thoughts on “Noul HTC M8 Prime!

  1. Pingback: Noul HTC M8 Prime! | Cartuse Imprimante | Cartr...

  2. Pingback: Noul HTC One M8 – Review | Cartuse Imprimante Refill Profesionist

  3. Pingback: HTC One M8 Ace: data, pret, putere… | Cartuse Imprimante

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor