Noua Tableta Samsung Galaxy Tab S 10.5

Noua Tableta Samsung Galaxy Tab S 10.5

Noua Tableta Samsung Galaxy Tab S 10.5

Cea mai recentă tabletă de 10-inci de la Samsung este aici, dar într-o dimensiune ușor diferită de 10.1 seria de tablete Pro care a fost lansată cu câteva luni în urmă. Cea mai mare tabletă Samsung, Galaxy Tab S dispune de un ecran Super AMOLED de 10.5-inci cu o rezoluție de 2560 x 1600 pixeli. Aceasta este, în esență, o versiune mai mare a Galaxy Tab 8.4 S și cu pachete de specificații foarte similare…

Cateva Specificatii despre Samsung Galaxy Tab S 10.5

La fel ca fratele sau mai mic, Samsung Galaxy Tab S 10.5 dispune de un procesor Exynos 5 Octacore (1.9 GHz quad-core și 1,3 GHz quad-core), 3GB de memorie RAM, o baterie de 7900 mAh, 8-megapixeli la camera din spate, cu cea din față de 2,1 megapixeli pentru aparatul de fotografiat, opțiuni de stocare de 16 sau 32 GB, și un slot pentru card microSD pentru a extinde stocarea până la 128GB.

samsung-galaxy-tab-771

Samsung Galaxy Tab S 10.5

Samsung Galaxy Tab S 10.5 este, evident, un dispozitiv mai mare decât modelul de 8.4-inci, si din aceasta cauză este orientat către consumatori cu nevoi de productivitate mai mare. Noile accesorii pentru tastatură, atașate, ajută și oferă mai mult decât o experiență de tastare tradițională, căci Side-Sync 3.0 vă va permite să accesați un Samsung Galaxy S5 și să sincronizați caracteristicile dintre cele două dispozitive.

Această tableta este cu siguranță destinată celor în căutarea pentru unei experiențe Android de top, dar ce se va întâmpla acum cu seria Tab Pro 10.1? Samsung face în mod clar o încercare de a înfuleca și mai mult din cota de piață a tabletelor și Tab S 10,5 și 8,4 vor reprezent un efort solid cătrte această tendință. Samsung Galaxy Tab S 10.5 este disponibil pentru precomanda acum pentru 499 dolari și va începe să fie vândut la începutul lunii iulie 2014. Pentru mai multe informații sau o privire detaliată la Galaxy Tab 10.5 S urmăriț clipul video și primele impresii de mai jos.

3 thoughts on “Noua Tableta Samsung Galaxy Tab S 10.5

  1. Pingback: Noua Tableta Samsung Galaxy Tab S 10.5 | Cartri...

  2. Pingback: Noul Smartphone 3D al Amazon va fi un success? | Cartuse Imprimante Refill Profesionist

  3. Pingback: iPad Air vs. Samsung Galaxy Tab S – Cartuse Imprimante

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor