Noile imprimante de la Canon simplifica imprimarea fotografica

Noile imprimante de la Canon simplifica  imprimarea fotografica

Noile imprimante de la Canon simplifica imprimarea fotografica

Compania Canon cu baza în Statele Unite ale Americii a lansat trei noi imprimante concepute a se conecta prin ”cloud” pentru a simplifica scanarea, editarea și imprimarea fotografiilor.

Noile imprimante de la Canon

Imprimantele Canon Pixma MG7520, MG6620 și MG5620 se conectează la aplicația Pixma Printing Solutions, prin Canon Easy-PhotoPrint pentru a permite utilizatorilor să imprime documente direct de pe site-uri si aplicații. De exemplu: utilizatorii pot apăsa pe o fotografie de pe Facebook, o scanează pe o imprimantă Canon Pixma, editează fotografia și o imprimă fără a se conecta printr-un cablu.

Canon Pixma MG7520

Canon Pixma MG7520

Imprimantele dispun de asemenea de Cloud Link și PictBridge, aplicații de la Canon, care pot fi utilizate pentru a partaja documentele scanate prin e-mail și pot conecta camerele digitale Canon direct la imprimante fără a fi nevoie de un calculator.

Specificații și costuri ale  noii imprimante Canon

Canon Pixma MG7520 este imprimanta de top a noii linii Pixma. Aceasta dispune de o tavă dublă în față, de imprimare directă a discurilor CD, BluRay etc., și șase rezervoare de cerneală individuale, capabile să producă fotografii color la o rezoluție 9600×2400 dpi6. Imprimanta dispune de un ecran tactil LCD de 3,5 inci și poate fi achiziționată in urmatoarele culori: portocaliu ars, negru, alb, și cu un finisaj oglindă. Imprimanta costă circa 199.99 dolari (aproximativ 120£).

Canon Pixma MG6620 este disponibilă pentru 149.99 dolari iar Canon Pixma MG5620 este disponibilă la 99.99 dolari (aproximativ 60 de lire). Așteptăm cu nerăbdare să v-o prezentăm printr-un review și să o introducem în magazinul nostru online, www.cartuse-shop.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor