Multifunctional Brother DCP-L3550CDW

Multifunctional Brother DCP-L3550CDW

Multifunctional Brother DCP-L3550CDW

Multifunctionalul 3 in 1

Multifunctionalul Brother DCP-L3550CDW este foarte usor de folosit deoarece, puteti imprima, scana si copia. Acest multifunctional este proiectat de a fi prietenos, il puteti folosi si acasa, dar si la birou. Acest multifunctional 3 in 1, are un echipament compact si silentios ce ofera numeroase functii.

Puteti beneficia de o viteza de imprimare de pana la 18 pagini pe minut, de o imprimare duplex automata, de un ecran color tactil de 9,3 cm, de o retea wireless impecabila si cu fir, de un alimentator automat de 50 de coli si de tonere incluse-negru: 1000 pagini, CMY: 1000 de pagini fiecare (*Capacitatea aprox. este declarată conform ISO/IEC 19752).

Dati o pata de culoare afacerii

Cu acest multifunctional puteti iesi in evidenta deaorece, documentele sunt color si imprima la o calitate mult mai inalta de pana la 2400 DPI. Multifunctionalul Brother DCP-L3550CDW foloseste LED pentru a produce documente de calitate profesionala. In afara de imprimarea color, mai are si un ecran tactil de unde puteti da comenzile mai repede si mai usor.

Folosirea si configurarea acesteia este usoara

De indata ce scoateti acest echipament de birou din cutie este gata de functionare, multumita tonerelor de 1000 de pagini,TN243 si retelei wireless usor de conectat. Acest echipament vine in plus cu posibilitatea de a imprima rapid si de pe smartphone sau tableta si vine cu un alimentator automat de 50 de coli (ADF) pentru scanare și copiere. 

Brother DCP-L3550CDW
Brother L3550CDW

Cautati eficienta? A-ti gasit cel mai bun model de multifunctionale

Acest echipament este usor fiabil si practic este super usor de configurat si chiar mai usor de utilizat. Toner-ul initial este de pana la 100 de pagini, deci se poate folosi imediat. Acest echipament pe langa ca poate imprima printr-un smartphone sau tableta, poate sa te ajute mult mai mult intr-un birou.

Brother DCP-L3550CDW
Brother MFC L3550CDW

Linistea in birou se pastreaza cu acest echipament

Nu este nevoie ca biroul să devină un loc mai gălăgios. Modelul DCP-L3550CDW a fost proiectat să imprime până la 18 pagini pe minut la mai puțin de 47dB – mai silențios decât o conversație obișnuită. Aceste specificații de vârf fac ca acest model color să fie perfect pentru birouri.

Brother DCP-L3550CDW
Cartuse Originale Brother TN243

Economisiti bani si timp

Aceste echipamente de birou sunt rapide, fiabile și performante. Având o tavă de alimentare de 250 de coli puteți continua să imprimați fără grija alimentării cu hârtie. Folosind consumabile de capacitate mare imprimați pentru mai mult timp, și în plus obțineți un cost pe pagină competitiv atât pentru imprimarea mono cât și color. Sporind productivitatea și reducând timpii de așteptare, firma poate continua să lucreze eficient.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor