Microsoft permite Printing in iPad Office

Microsoft permite Printing in iPad Office

Microsoft permite Printing in iPad Office

Microsoft a adăugat suportul pentru imprimare și alte câteva caracteristici noi pentru suita sa de aplicatii de birou pentru iPad, la doar câteva săptămâni după ce aplicațiile au aterizat pentru prima dată în Apple App Store.
Când au fost lansate cele trei aplicații „freemium” in luna martie, posibilitatea de a imprima documente a fost o omisiune izbitoare de la funcționalitatea aplicației. Dar Microsoft a anunțat de curand că acum este posibil a se printa prin intermediul  aplicațiilor Word, Excel și PowerPoint pentru iPad printr-o imprimantă ce ruleaza AirPrint. (Diverse imprimante au deja adaugat prin Wi – Fi aceasta solutie – software-ul AirPrint de la Apple, care este compatibil cu iPad și iPhone).

Ajutor pentru utilizatorii iPad de la Apple

Pentru clienții care utilizează aplicația, este acum posibil a se printa documente în Word pe iPad, slide-uri în PowerPoint și  diverse alte pagini întregi în Excel. Pentru a edita documente, veți avea nevoie de încă un abonament.
În plus față de repararea bug-urilor, actualizările de aplicații includ, de asemenea si noi caracteristici. Un instrument numit  „SmartGuides”  în PowerPoint ajută utilizatorii să alinieze imagini, forme și diverse casute de text ca si cum ai deplasa un diapozitiv. Între timp, „AutoFit” în Excel vă permite acum să reglați lățimea pe mai multe rânduri sau înălțimea pe mai multe coloane în același timp.

Printing for Apple iPad

Microsoft printing for Apple iPad

Aceste aplicatii, care sunt gratuite la descărcat, permit tuturor clienților a vedea/citi  în Excel și Word și a prezenta documente în PowerPoint, insa necesită un abonament lunar (începând de la 6.99 dolari) pentru a edita documente. După lansarea suitei Office, cererile pentru aplicații conexe au crescut rapid ajungand in partea de sus ale download-urilor gratuite de la Apple, și, deși compania nu a anuntat numere, a spus totusi “milioane de download-uri” ale aplicațiilor Office și “mii de cereri” trimise pentru celelalte facilitati. Nu este surprinzator ca prima cerere din top a fost cea pentru aplicatia de printare.

2 thoughts on “Microsoft permite Printing in iPad Office

  1. Pingback: Microsoft lanseaza Lumia 535 | Cartuse Imprimanta Refill Profesionist

  2. Pingback: BitDefender si Kaspersky – 100% protectie antivirus pentru Windows 8.1 - | Cartuse Imprimanta Refill Profesionist

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor