LG G Pro 3

LG G Pro 3

LG G Pro 3

Au început să apară zvonurile cu privire la viitorul „phabletLG G Pro 3, confirmat din două surse separate, „phelephonul” urmând să aibă un set de specificații puternice – și o caracteristică nouă, surpriză.
Potrivit unui raport, văzut pe Mobipicker, LG G Pro 3 este așteptat a fi lansat cu un ecran de 6 inci, și o rezoluție a ecranului de 2560×1440 pixeli (qHD). Acest nou LG G Pro 3, va folosi, de asemenea, noul procesor Qualcomm Snapdragon 820, 4GB de memorie RAM și 32GB de stocare – care poate fi extinsă prin carduri microSD.

LG G Pro 3 ?

LG G Pro 3 ?

LG G Pro 3, de asemenea, pare să aibă un aparat de fotografiat de 20.7MP principal cu o cameră frontală de 8MP, de asemenea. Ceea ce face ca aceste zvonuri să fie ușor de crezut este faptul că specificațiile au fost confirmate separat și de către o altă sursă, Leaksfly, un cont de Weibo bine cunoscut pentru zvonurile sale confirmate despre smartphone-uri.

LG G Pro 3 – Contact vizual

Împreună cu zvonurile de mai sus mai avem și varianta care susține că LG va dota cu un scanner de amprente digitale noul LG G Pro 3, iar Leaksfly susține, de asemenea, că vom avea și o altă caracteristică cu potențial de autentificare biometrică: recunoașterea pupilară. Acest lucru va permite LG G Pro 3 a scana ochii și a debloca dispozitivul cu doar o privire.
Viitorul phablet va fi dotat la lansare cu Android 5.1 Lollipop, și se pare că apărea în cursul acestui an pentru mirifica sumă de doar… 790 dolari. La aceste specificații și preț, noul LG se va situa în directă concurență cu noul HTC One M9+.

One thought on “LG G Pro 3

  1. Pingback: LG G4 Beat | Cartridge Service Cluj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor