Lenovo Vibe X2 Pro si P90

Lenovo Vibe X2 Pro si P90

Lenovo Vibe X2 Pro si P90

Cele mai recente smartphone-uri Lenovo se concentrează în două direcții: putere și tineret. Noul smartphone Vibe X2 Pro își propune să apeleze la „trendsetteri” în timp ce smartphone-ul P90 este destinat pentru cei focusați permanent pe dispozitivele lor mobile. Producătorul chinez le-a anunțat pe amândouă la International CES 2015 din Las Vegas la începutul lunii.
În timp ce Lenovo nu a fost foarte prezent pe piața americană cu smartphone-urile sale, producătorul chinez este totuși al treilea cel mai mare producător de smartphone-uri din lume, ca urmare a achiziției Motorola Mobility.

Lenovo Vibe X2 Pro si P90 – caracteristici

Lenovo Vibe X2 Pro include un display de 5,3 inci full HD, cu un cip pe 64 de biți Qualcomm Snapdragon 615 și două camere foto de 13-megapixeli, similar la HTC Desire Eye, care a introdus lentilele de mare putere pentru ambele camere în luna octombrie a anului trecut. Camera din față include moduri speciale cum ar fi „Flash Selfie”, „Selfie Beautification” și gesturi de control al expunerii.Lenovo Vibe X2 Pro se va vinde pentru 399 dolari pe anumite piețe.

Lenovo Vibe X2 Pro

Lenovo Vibe X2 Pro

enovo Vibe X2 Pro intră pe piață direct cu cel mai recent Android, 5.0 Lollipop și o suprapunere a sistemului propriu Vibe UI 2.0 de la Lenovo, care dispune de un ecran de blocare personalizat, aparat de fotografiat „instant-on” și iconițe transparente. Pe planul designului, smartphone-ul dispune de o carcasă metalică completă pe spate și este disponibil într-un număr de culori vibrante și la modă. „Acest nou telefon se bazează foarte mult pe individualitatea stilului la generațiile mai tinere de astăzi”, a declarat Craig Bond, directorul pentru comunicații la nivel mondial al Lenovo.

Lenovo P90

Lenovo P90

Lenovo P90 în schimb, introduce procesorul quad-core pe 64 de biți de la Atom, de 1,8 GHz, care poate susține viteze în LTE Advanced de până la 150 de megabiți pe secundă. Smartphone-ul va fi recomandat pentru productivitate și va permite utilizatorilor „rapiditate în rezolvarea problemelor”, a spus Bond. Lenovo P90 include un display de 5,5 inci full HD, memorie 2GB RAM și stocare de 32 GB, plus un acumulator de 4000 mAh, cu încărcare rapidă, o camera de 13 megapixeli cu OIS și sistem de operare Android 5.0 Lollipop ămpreună cu același cu Vibe UI 2.0 propriu, de la Lenovo. Dispozitivul se va vinde pentru 499 dolari cândva în primăvară pe anumite piețe (în principal cea chineză).

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor