Imprimanta Samsung Xpress M2875FW

Imprimanta Samsung Xpress M2875FW

Imprimanta Samsung Xpress M2875FW

Suficient de mică pentru a servi ca o imprimantă multifuncțională (MFP) personală, dar suficient de capabilă pentru a umple golul unei imprimante partajate în cele mai multe birouri mici, imprimanta multifuncțională laser Samsung Xpress M2875FW oferă tot ceea ce aveți nevoie de la un MFP laser mono. Mai rapidă decât HP LaserJet Pro MFP M127fw, dar nu cu mult, oferă o calitate bună la imprimare, plus unele caracteristici pe care imprimanta HP nu le are.

Imprimanta Samsung Xpress M2875FW

Imprimanta Samsung Xpress M2875FW

Samsung Xpress M2875FW oferă Ethernet și Wi-Fi ca alegeri de conectare. Cu toate acestea, Samsung Xpress M2875FW adaugă, de asemenea, și Wi-Fi Direct, care vă permite să utilizați Wi-Fi pentru a vă conecta direct la imprimantă de la un smartphone, tabletă, sau laptop care oferă Wi-Fi gratuit. Nu aveți nevoie de un punct de acces în rețea și nici măcar nu aveți nevoie a conecta imprimanta la rețea. Acest lucru poate fi deosebit de util în cazul în care doriți să vă conectați Samsung Xpress M2875FW la computer prin cablu USB ca imprimantă personală și totuși să doriți să imprimați și de la dispozitivul dumneavoastră mobil. În plus vă permite să imprimați de la un smartphone iOS, Android sau tableta Windows prin Wi-Fi, și de asemenea, să scanați și să transmiteți fax de pe aparatul mobil. Și dacă imprimanta este conectată la o rețea care este conectat la Internet, puteți imprima, de asemenea, prin ”cloud”.

Noțiuni de bază și de configurare pentru Samsung Xpress M2875FW

Caracteristicile de bază MFP ale imprimantei Samsung Xpress M2875FW includ capacitatea de a imprima și trimite fax și scana de la un PC, inclusiv printr-o rețea, și capacitatea de a lucra ca un copiator independent și fax. Pentru scanare, aveți platoul (”flatbed”) la dimensiunea ”letter”, completat de un alimentator automat de documente de 40 pagini (ADF), care poate scana pagini până la dimensiunea ”legal”. ADF este limitat totuși la scanare simplex (doar față, nu și față-verso), dar opțiunile din meniu vă permit să profitați de imprimarea față-verso automată pentru a scana originalele pe o singură față și a face cópii față-verso.

Manipularea hârtiei pentru imprimare se limitează la o singură tavă de 250 de coli, plus o alimentare manuală, care permite imprimarea pe hârtie de diferite gramaje, fără a fi nevoie să schimbați hârtia în tavă. Acest lucru ar trebui să fie suficient pentru majoritatea birourilor mici și medii, nemaivorbind de uzul personal, unde imprimarea față-verso este un plus foarte avantajos. Dacă aveți nevoie de o capacitate mai mare de intrare, cu toate acestea, va trebui să căutați în altă parte, deoarece Samsung nu oferă opțiuni de upgrade la această imprimantă.

Samsung Xpress M2875FW

Panou Control la Samsung Xpress M2875FW

Setup-ul este standard. Samsung Xpress M2875FW este un pic prea mare pentru un birou la 14,4×15,8×14,3 inci (HWD), dar este destul de mică, astfel încât să nu ar trebui să aveți multe probleme în a găsi destul loc pentru ea. Pentru teste am conectat imprimanta folosind portul Ethernet, și am rulat testele pe un sistem Windows Vista.

Viteza și calitatea imprimării la Samsung Xpress M2875FW

Samsung ne dă o viteză oficială pentru M2875FW de 29 de pagini pe minut (ppm), care este viteza când imprimați un fișier de text simplu, cu puțină sau nici o formatare. Cronometrată pe aplicații de business, viteza ajunge la 10,0 ppm. Aceasta este o viteză moderată, dar nu impresionantă, la acest preț. Canon Imageclass MF4770n, de exemplu, ajunge la 12,3 ppm, însă Samsung Xpress M2875FW este mai rapidă decât să zicem, HP LaserJet Pro MFP M127fw, dar nu cu foarte mult.

Calitatea la imprimare pentru Samsung Xpress M2875FW este îndeajuns de bună pentru cele mai multe utilizări de afaceri, cu o calitate a textului la nivelul de sus al gamei ce include cele mai multe MFP-uri laser mono, cu grafica pe picior de egalitate în clasa ei și cu fotografii imprimate la calitatea de jos a clasamentului (dacă doriți în partea de sus, căutați la clasa ”inkjet”, spre exemplu Canon Pixma Pro 100).

Pentru text, însă, imprimanta Samsung Xpress M2875FW este potrivită pentru lucrare de ”desktop publishing” de înaltă calitate. La grafica imprimată dovedește că este suficient de bună pentru orice nevoie de afaceri. În funcție de cât de perfecționist ești, o poți lua sau nu în considerare pentru imprimare de fișiere PowerPoint și altele asemenea. În linia foto este suficient de bună pentru a imprima imagini de recunoscut din fotografiile paginilor web, dar nu aștepta o calitate foto la nivel de revistă.

Imprimanta multifuncțională Samsung Xpress M2875FW face o treabă neobișnuit de bună și oferă o mulțime de puncte forte avînd și inerentele și puncte slabe ale clasei proprii. În special echilibrul de viteză, calitate de imprimare, manevrarea hârtiei, elementele de bază ale unei MFP și unele facilități, cum ar fi mici Wi-Fi Direct și capacitatea de a copia originalele cu o singură față în duplex, până la proverbiala eficiență a cartușelor compatibile pentru acest model (la un cost de 6 bani pe pagină) e de ajuns pentru a o face o potrivire excelentă pentru un birou mic sau pentru lucrul la domiciliu.

Untitled

 

 

 

One thought on “Imprimanta Samsung Xpress M2875FW

  1. Pingback: Imprimanta HP LaserJet Pro MFP M127fw | Cartuse Imprimante

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor