Imprimanta Samsung Xpress C410W

Imprimanta Samsung Xpress C410W

Imprimanta Samsung Xpress C410W

Cele mai multe imprimante laser color cu prețuri reduse sunt dezamăgitor de lente, cu imagini color printate mediocru și cartușe toner costisitoare. Imprimanta Samsung XPress C410W luptă cu unele dintre aceste stereotipuri, oferind o calitate a imprimării impresionantă și cartușe toner negre la prețuri decente. Cu toate acestea, tonerele pentru culoare au prețuri ceva mai mari (fiind 3 culori), iar performanța de imprimare este totuși mai lentă decât la imprimantele inkjet. Capacitatea de a imprima prin intermediul comunicației prin apropiere (NFC) este interesantă, deși încă oarecum de nișă. E mai degrabă o imprimantă cu volum redus, adecvată pentru un birou mic sau pentru acasă, cu câteva caracteristici bonus.

Samsung XPress C410W, un laser low-end color, tipic în multe privințe

Fizic, nu avem prea multe a vorbi despre Samsung XPress C410W. E o imprimantă laser standard, de forma cutiuței care a apărut ca rival al primei imprimante HP LaserJet. Există o casetă pentru hârtie, de 150 de coli în partea de jos a unității și o tavă de ieșire de 50 de coli integrată în partea de sus. Panoul frontal se pliază pentru a dezvălui cele patru cartușe toner svelte precum și alte părți înlocuibile. Nu are totuși duplex automat. Controalele din partea superioară a XPress C410W sunt simple și ușor de utilizat. Imprimanta poate fi conectată prin Wi-Fi, Ethernet sau USB astfel încât să o puteți plasa oriunde credeți de cuviință.

Samsung XPress C410W

Samsung XPress C410W

Imprimarea NFC o să ia ceva timp dacă nu citiți manualul, care vă recomandă a potrivi mobilul pe eticheta de pe spatele aparatului, cu tag-ul pe partea de sus a imprimantei. Evident, trebuie să aveți un dispozitiv mobil capabil de NFC (un Samsung Galaxy S3, minim). Potriviți tagurile aparatelor, selectați ce doriți să imprimați, potrivi tagurile din nou și gata. Cât de des veți sta în picioare lângă o imprimantă pentru a potrivi tag-urile este discutabil. De cele mai multe ori, imprimarea prin Wi-Fi va fi mult mai utilă.

Samsung XPress C410W – costuri

Costurile pentru toner a Samsung XPress C410W depind de cât de mult imprimați. Cartușele nu durează foarte mult timp, doar 2.000 de pagini pentru negru și 1.000 de pagini pentru fiecare culoare. Cartușul original Samsung se vinde cu 232 de lei (negru) și cel compatibil la 165 lei, iar cele de culori la 177 lei, compatibile. Această imprimantă este concepută pentru persoanele care nu imprimă așa de mult, așa că ar putea să câștigați destul timp de imprimare chiar și cu aceste cartușe de dimensiuni modeste.

Samsung XPress C410W – performanța

Viteza Samsung XPress C410W este strict de ajuns pentru o imprimanta laser, dar acceptabilă pentru o imprimantă destinată unei folosințe rare spre mediu. Imprimarea de text monocrom cu caractere mici sau grafice se efectuează la aproximativ 8,2 pagini pe minut, de pe PC și la 7,9 pagini pe un Mac. Poze mai mici (4×6) se imprimă la aproximativ 2 pagini pe minut în modul grafic și 1,5 pagini în modul de fotografie. O fotografie pe o pagină întreagă durează aproximativ 54 de secunde.

Imprimare NFC cu Samsung XPress C410W

Imprimare NFC cu Samsung XPress C410W

Ceea ce este fără îndoială util, cu toate acestea, este calitatea imprimării, care este surprinzător de bună pentru un model de imprimantă low-end și ieftină. O imprimantă pe jet de cerneală în această gamă de preț, de exemlu HP Officejet, va livra chiar mai bine la prețuri mai bune, cerneală de calitate și culoare probabil și viteză, dar dacă ai nevoie de o imprimantă laser color, ai putea alege mult mai rău decât Samsung XPress C410W.
Deși imprimarea prin NFC a Samsung Printer XPress C410W este de folos uneori, ar fi convingatoare doar într-o lume în care NFC este la ordinea zilei. Dar acum nu este. Printre celelalte calități ale sale, aspectul general al C410W este cea mai mare calitate a sa, putând compensa pentru viteza mediocră a unității. Am fi dorit ca această imprimantă să o ducă mult mai bine cu costurile cartușelor decât să cerem o îmbunătățire a calității imprimării, lucru destul de greu la un aparat laser.

Untitled-42

 

One thought on “Imprimanta Samsung Xpress C410W

  1. Pingback: HP va cumpara divizia de imprimante pentru afaceri a Samsung – Cartuse Imprimanta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor