Imprimanta Samsung ProXpress M4020ND

Imprimanta Samsung ProXpress M4020ND

Imprimanta Samsung ProXpress M4020ND

Imprimanta Samsung ProXpress M4020ND este de fapt o versiune mai grea a Samsung ProXpress M3320ND, ce oferă o calitate la ieșire a imprimatelor similară precum și aceleași caracteristici, dar cu ceva mai bine în manipularea hârtiei și un ciclu lunar îmbunătățit. Combinația aceasta o face o alegere deosebită de bună pentru un birou micro sau mic dar cu nevoi de imprimare grele.
Față de M3320ND, care are alimentare manuală, imprimanta Samsung ProXpress M4020ND introduce o tavă multifuncțională. M4020ND include standard o tavă multifuncțională de 50 de coli, împreună cu un sertar de 250 de coli duplex (pentru imprimarea pe ambele fețe ale paginii). Acest lucru ar trebui să fie suficient pentru cele mai multe birouri mici, dar dacă este nevoie de mai mult, puteți adăuga, de asemenea, un al doilea sertar de 520 de coli (la aproximativ 200 dolari), pentru un total de capacitate de 820 de coli.
Cea de a doua diferența esențială dintre cele două este că ciclul maxim lunar al Samsung ProXpress M4020ND ajunge la 100.000 de pagini pe lună, fiind de două ori mai mare decât la Samsung ProXpress M3320ND. Țineți minte că ciclurile maxime lunare sunt mult mai mari decât se recomandă maxim de către producător.

Samsung ProXpress M4020ND

Samsung ProXpress M4020ND

Dincolo de aceste diferențe, cele două imprimante oferă caracteristici aproape identice, inclusiv de imprimare prin Cloud, cu suport încorporat pentru Google Cloud Print precum și tipărirea de la dispozitive mobile care se conectează la un punct de acces Wi-Fi în rețea, folosind fie AirPrint sau propria aplicație de imprimare mobilă de la Samsung.

Configurarea și viteza Samsung ProXpress M4020ND

Configurarea M4020ND este identică cu cea de la M3320ND, ceea ce face configurarea să fie standard pentru o imprimantă laser mono. Aveți, de asemenea, Ethernet și USB ca opțiuni de conectare. Pentru teste, s-a folosit Ethernet pentru conectarea la o rețea și imprimarea de la un sistem care rulează Windows Vista.

Viteza Samsung ProXpress M4020ND este declarată la 42 de pagini pe minut (ppm), care ar trebui să fie aproape de viteza pe care o veți avea la imprimarea unui text care nu are nevoie de nici un fel de prelucrare. La paginile care includ grafică, fotografii sau alte informații care are nevoie, cu toate acestea, viteza este mult mai lentă și nu cu mult diferită față de cealaltă imprimantă Samsung, M3320ND.

Pe suita de aplicații de business, am cronometrat Samsung ProXpress M4020NDla un respectabil, dar nu impresionant, 11,5 ppm, care este apropiat de M3320ND, la 11,3 ppm. Este, de asemenea, doar puțin mai rapidă decât Brother HL-6180DW (la 249.99 dolari pe Amazon) cu 10,7 ppm, dar semnificativ mai lentă decât Dell B2360dn (la 145.77 dolari pe Amazon) la 15,0 ppm.

Calitatea la ieșire Samsung ProXpress M4020ND

Calitatea la ieșire pentru Samsung ProXpress M4020ND este în aceeași categorie ca și viteza: acceptabilă pentru majoritatea nevoilor de afaceri, dar nu impresionantă. Calitatea textului este în intervalul care include marea majoritate a imprimantelor lasere mono, dar la limita inferioară a intervalului. Nu e destul de bună pentru aplicații de “desktop publishing” solicitante, dar e de ajuns de bună pentru orice lucrare mai puțin solicitantă din punct de vedere calitativ.

Samsung ProXpress M4020ND

Samsung ProXpress M4020ND

Calitatea imaginilor scade ușor față de cele mai multe lasere mono. Este destul de bună pentru utilizarea într-un birou de afaceri, dar dacă o dorți acceptabilă pentru prezentări PowerPoint sau altele asemănătoare va depinde de cât de critic priviți calitatea afișată. Calitatea foto este suficientă pentru a imprima imaginile din fotografiile găsite în paginile web, dar nu este recomandabil a se folosi pentru ceva mai exigent de atât.

Având în vedere concurența, imprimanta Samsung ProXpress M4020ND nu oferă destul de mult pentru a fi „Editors Choice”. Dell B2360dn oferă viteză mai mare, în timp ce Brother HL-6180DW oferă o mai bună manevrare a hârtiei și o calitate ceva mai bună la ieșire. Imprimanta Samsung este, de asemenea, un pic mai rapidă decât imprimanta Brother și oferă o calitate mai bună la ieșire decât imprimanta Dell. Combinația aceasta o alegere mai mult decât rezonabilă. Dacă aveți nevoie de o imprimantă mono care să lucreze ca un „cal de povară” cu lucrări standard, într-un birou de afaceri, imprimanta Samsung ProXpress M4020ND ar trebui să fie numai bună de folosit.

Untitled

Cumpara aici cartuse originale pentru Samsung ProXpress M4020ND

Cumpara aici cartuse compatibile pentru Samsung ProXpress M4020ND

Vezi si Samsung Xpress M2070W (functie wireless)

 

One thought on “Imprimanta Samsung ProXpress M4020ND

  1. Pingback: Noile Imprimante Samsung ProXpress | Cartuse Imprimante Refill Profesionist

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor