Imprimanta Samsung CLX-3305FW

Imprimanta Samsung CLX-3305FW

Imprimanta Samsung CLX-3305FW

Fiind suficient de mică pentru a împărți un birou cu ea, imprimanta Samsung CLX-3305FW (1272 lei), poate fi o alegere bună, fie ca o imprimantă color laser personală sau o imprimantă multifuncțională comună într-un birou de dimensiuni medii. E un pic cam lentă pentru o imprimanta laser, dar oferă o capacitate bună de manipulare a hârtie, iar atât viteza cât și manipularea hârtiei sunt suficient de bune pentru o imprimare ușoară. Și, deși e un pic mai scumpă decât varianta fără wireless (Samsung CLX-3305) pentru ceea ce oferă este cu siguranță menită pentru un birou cu nevoi medii de lucru.
În afară de viteza relativ mai lentă, Samsung CLX-3305FW are multe în comun cu alte imprimante multifuncționale. Aceasta poate imprima, scana și trimite fax, inclusiv printr-o rețea; poate lucra ca un copiator independent și fax independent; deasemenea poate scana și imprima și de pe un stick de memorie USB.
Ca și în cazul altor MFP, de asemenea, Samsung CLX-3305FW ofera dimensiunea „Letter” la platforma de scant/copiat, completată cu un alimentator automat de documente (ADF). Cu toate acestea, ADF-ul de la Samsung Color CLX-3305FW ofera o capacitate mai mare, de 40 de pagini. Mai important este faptul că ambele imprimante oferă același manipularea de hârtie pentru imprimare, cu o tavă de 150 de coli la intrare și nu duplex (pentru imprimare față-verso).

Samsung CLX-3305FW

Imprimanta MFP Samsung CLX-3305FW

Imprimanta oferă, de asemenea, atât Ethernet cât și suport pentru rețeaua Wi-Fi. Un plus frumos pentru CLX-3305FW este că adaugă și Wi-Fi Direct, ceea ce o face ușor de conectat direct la un telefon inteligent, tabletă, sau laptop.

Setup și viteză pentru Samsung CLX-3305FW

O altă caracteristică cheie este dimensiunea sa mică, cu o amprenta la sol, care de fapt, ocupă mai puțin spațiu pe birou decat multe alte imprimante cu jet de cerneală. La 13,1×16,0x14,3 inci (HWD) este mai mică decât o imprimantă similară Dell pentru fiecare dimensiune. Este, de asemenea, ușoară, la 13,9 kg, iar o persoană o poate muta cu ușurință.
Setup-ul a fost absolut standard deși câteva detalii o deosebeau de pașii din „Ghidul de pornire rapidă”.
Pentru teste, am conectat imprimanta la o rețea cu fir și am instalat driverele și software-ul pe un sistem Windows Vista. Așa cum am menționat deja, viteza a fost relativ lentă. Samsung nominalizează imprimanta la 19 de pagini pe minut (ppm) pentru monocrom și 4 ppm pentru color, care sunt vitezele atinse atunci când imprimați fișiere text sau alte documente care nu necesita multă muncă de prelucrare. Imprimanta a fost cronometrată pe aplicații de business la o viteză efectivă de 3,3 ppm.
Asta face ca Samsung CLX-3305FW să fie semnificativ mai lentă decât să zicem o imprimanta multifuncțională laser Samsung Xpress M2875FW, la 10 pagini pe minut. Cel mai bun lucru care poate fi spus pentru acest nivel de performanță este că viteza este bună într-un interval tolerabil pentru imprimări ușoare.

Calitatea la imprimare a Samsung CLX-3305FW

Calitatea la imprimare a Samsung CLX-3305FW este destul de mult în aceeași clasă ca și viteza: nu impresionant, dar nici nu are vreo o slăbiciune gravă. Având în vedere grafica de calitate medie și textul ușor sub-par și ca și fotografiile, este un pic mai jos de nivelul global pentru o imprimanta laser MFP color, dar totuși mai mult decât acceptabilă pentru orice utilizare de afaceri.
Textul este mai mult decât suficient de bun pentru orice alte nevoi de afaceri. Ieșirea grafică este de ajuns de bună, deasemenea pentru orice nevoie de afaceri internă, inclusiv fișiere PowerPoint. Dacă nu ești prea perfecționist, ai putea lua în considerare și textul, grafica sau fotografiile, acestea fiind utilizabile chiar și pentru materiale de marketing de bază, cum ar fi broșurile sau pliantele.

Samsung CLX-3305FW - Schimbarea Cartuselor Toner

Samsung CLX-3305FW – Schimbarea Cartuselor Toner

Ca și concluzie, Samsung CLX-3305FW se califică pentru lucru, fiind o alegere rezonabilă pentru biroul personal sau unul mediu/mic. Este, de asemenea, una dintre puținele imprimante color multifuncționale laser, care este suficient de mică pentru a sta pe birou, fără a-l domina. Mai important, atât viteza cât și manipularea hârtiei sunt adecvate pentru utilizarea în condiții normale de lumină, calitatea la imprimare este suficient de bună pentru aproape orice scop de afaceri, iar imprimanta oferă toate caracteristicile MFP de care cele mai multe persoane fizice sau birouri au nevoie.

Untitled

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor