Imprimanta OKI B431dn

Imprimanta OKI B431dn

Imprimanta OKI B431dn

Dacă aveți nevoie de o imprimantă monocrom care să fie suficient de mică pentru a fi instalată pe un birou și suficient de capabilă pentru a servi un birou mic sau grup de lucru, cu siguranță veți dori să vă uitați la OKI B431dn (965 lei). Motorul său pe bază de LED-uri (în esență, la fel ca un laser, dar folosind LED-uri în loc de un laser ca sursă de lumină), oferă o combinație de viteză mare, manevrabilitate excelentă a hârtiei și dimensiuni mici care pur și simplu nu le veți găsi la multe imprimante.
OKI B431dn se potrivește perfect la dimensiune, viteză și preț între alte două imprimante, Samsung ML-2851NDR (la 300 dolari pe Amazon) și imprimanta mai scumpa, dar mai rapida și mai mare, Lexmark E462dtn (la 749 dolari pe Amazon). Chiar daca este mai mare decât Samsung ML-2851NDR, cu toate acestea, OKI B431dn este mai mic decât multe imprimante inkjet, la dimensiuni de 9,6 x 15,2 x 14,3 inci (HWD) și la doar 11,7kg este suficient de ușoară pentru ca o persoană să o deplaseze cu ușurință.

Imprimanta OKI B431dn

Imprimanta OKI

Imprimanta oferă, de asemenea, în plus față de manevrarea foarte bună a hârtiei, un duplex built-in pentru a imprima pe ambele fețe ale unei pagini și o capacitate de intrare de 350 de coli împărțit între o tavă de 250 de coli și o tavă de 100 de coli. Cea de a doua tavă vă permite să păstrați un al doilea tip de hârtie încărcată, precum și să comutați între tipurile de hârtie, fără a fi nevoie să scoateți sertarul. Această imprimantă oferă, de asemenea, de două ori capacitatea normală a tăvii multifuncționale, care este o intenție foarte placută din partea producătorului. Dacă aveți nevoie de mai multă capacitate de intrare, puteți adăuga un al doilea sertar (la un preț de circa 183 dolari), pentru un total de 880 de coli.

Setup și viteză la imprimanta OKI B431dn

Configurarea OKI B431dn într-o rețea este standard pentru un laser monocrom. Găsiți un loc pentru imprimantă, îndepărtați materialele de ambalare și încărcați hârtia. Apoi, conectați cablul de alimentare și cablul Ethernet și a alegeți instalarea automată de pe discul furnizat în pachet. Am testat imprimanta pe un sistem Windows. Potrivit OKI Data, imprimanta vine de asemenea cu drivere pentru Windows 2000 și 64-bit Vista, și pentru versiuni de Windows 7, XP, Server 2003 si Server 2008 atât pe 32 cât și pe 64 de biți, precum și pentru versiuni de Mac OS X și recente.

OKI B431dn

OKI B431dn

Viteza este unul dintre punctele forte ale imprimantei. OKI o ”laudă oficial” cu 40 de pagini pe minut (ppm), o evaluare care este, de obicei, rezervată pentru imprimante mai scumpe. Mai important, însă, s-a dovedit că viteza este exact aceasta în evaluarea din testele noastre. Am cronometrat pe aplicații de business (folosind hardware QualityLogic și software-ul de sincronizare) la un total de 5 minute 19 secunde. Pentru comparație, Samsung ML-2851NDR a fost relativ mai lentă cu 06:35 iar Lexmark E462dtn a fost semnificativ mai rapidă, la 04:39.

Calitatea la ieșire

OKI B431dn se încadrează între imprimantele Lexmark și Samsung pentru calitatea producției, cu o puțin mai bună calitate pe ansamblu decât Lexmark E462dtn și o calitate ușor mai scăzută decât Samsung ML-2851NDR.
Calitatea textului a fost cu o idee sub mediu, comparativ cu cele mai multe lasere mono, dar nu într-un mod care va conta pentru cele mai utilizate documente de afaceri. Aproape fiecare font în testul nostru pentru imprimare de text a fost extrem de ușor de citit și bine format, la 8 puncte, ceea ce face ca la ieșire documentele să fie destul de bune pentru cele mai multe birouri.
La dimensiuni mai mici de font, precum și formate mai speciale, textul a fost un pic mai greu de citit din cauză că liniile au fost atât de subțiri încât textul arăta mai mult gri în loc de negru închis. Chiar și așa, dacă nu aveți nevoie de text la dimensiuni mai mici decât 8 puncte, aveți cea mai bună calitate pentru aplicațiile de afaceri și nu ar trebui să aveți vreo plângere cu privire la text.

OKI

OKI Printing Solutions

Calitatea imaginilor a fost, așa cum ne așteptam, ca la marea majoritate a imprimantelor laser mono. Am văzut o serie de probleme minore în teste, inclusiv dithering, ușor vizibil; o tendință de a pierde linii subțiri în producție și înălțime neuniformă. Cu toate acestea, sunt problemele comune la majoritatea imprimantelor laser. Fotografiile, totuși apar la capătul superior al intervalului în care marea majoritate a laserelor mono ar fi din punctul de vedere al calității. Asta nu se traduce într-o calitate specială, dar producția a fost cu siguranță suficient de bună pentru a imprima fotografii din pagini Web, care este aproximativ cam tot ce poți aștepta de la o imprimanta laser mono.

Costuri la imprimanta OKI B431dn

OKI B431dn câștigă, de asemenea, puncte pentru un cost de funcționare relativ scăzut, la circa 7 bani pe pagină. În plus, aveți doi ani de garanție la un ciclu lunar de 80 de mii de pagini.
Imprimanta OKI B431dn se potrivește perfect între Samsung ML-2581ND și Lexmark E462dtn la o mulțime de caracteristici, mărime, viteză, preț, calitate la ieșire și chiar din cauza echilibrului acestor caracteristici. În cazul în care ML-2581ND nu oferă o capacitate suficientă, iar E462dtn este mai mult decât ai nevoie, OKI B431dn ar trebui să fie exact la locul potrivit.

 

Cumpara Imprimanta laser OKI B431DN

Cartus toner original OKI 44574802

493,78Lei

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor