Imprimanta Multifunctionala Xerox WorkCentre 6505N

Imprimanta Multifunctionala Xerox WorkCentre 6505N

Imprimanta Multifunctionala Xerox WorkCentre 6505N

Deși masivă și, cu siguranță, prea mare pentru a împărți confortabil un birou, Xerox WorkCentre 6505N, un MFP laser color, se poate potrivi perfect într-un birou mediu sau un grup de lucru mai mic. Puțin mai scumpă decât unele multifuncționale ale competitorilor, cum ar fi Canon, Xerox WorkCentre 6505N oferă o viteză similară și o calitate a producției echivalentă în esență, pentru grafică, sau ușor mai scăzută pentru fotografii de calitate, dar mult mai ridicată pentru text.

xerox-workcentre-6505

Xerox WorkCentre 6505N

Xerox WorkCentre 6505N oferă un set complet de funcții MFP și caracteristici, începând cu imprimarea, scanarea și trimiterea de faxuri de pe un PC printr-o rețea. De asemenea, poate lucra ca un copiator independent, aparat de fax, e-mail și expeditor, și oferă atât o platformă A4, cât și un alimentator automat de documente (ADF) pentru documente de 35 de pagini, până la dimensiunea „legal”.
Caracteristicile sale de manipulare a hârtiei sunt suficiente pentru aproape orice birou mic, cu o tavă de alimentare pentru 250 de coli și un duplexor încorporat, pentru imprimarea pe ambele fețe ale paginii. În cazul în care aveți nevoie de o capacitate mai mare, puteți achiziționa o a doua tavă de 250 de coli pentru o capacitate totală de 500 de coli. Imprimanta nu dispune de o tavă multifuncțională pentru manipularea unui al doilea tip de hârtie, dar o poate face, pentru că are o fantă de alimentare manuală, astfel încât să puteți alimentare individual, fără a fi nevoie să schimbați hârtia în tava principală. Cel mai important, Xerox WorkCentre 6505N oferă o viteză destul de rapidă la ieșire și o  înaltă calitate a imprimării.

Configurarea Xerox WorkCentre 6505

Imprimanta se poate instala pe un sistem Windows în mod standard. Avand in vedere greutatea de 28,4 kg și dimensiunile relativ mari (430 x 544.2 x 584.4 mm), deplasarea sa trebuie tratată ca un job pentru două persoane. Pentru a transmite fax puteți elimina etapele suplimentare prin instalarea noilor drivere pentru PC și a setărilor faxului în modul „default”. Celelalte setări pentru imprimare sau copiere sunt ușor de configurat din programul calculatorului sau de pe panoul imprimantei.

Viteza și calitatea la ieșire a Xerox WorkCentre 6505

Driverele Xerox WorkCentre 6505 se instalează din oficiu pentru a imprima totul în duplex, ceea ce este o modalitate foarte bună de a salva hârtie. Dacă preferați totuși imprimarea „simplex” (pe o singură față), cu toate acestea, este ușor a schimba setarea din programul PC-ului.
Xerox nominalizează viteza imprimantei la 24 de pagini pe minut (ppm) în modul simplex. La documente mai complexe multifunctionalul reușește un eficace 5.8 ppm, care este adecvat pentru această categorie de lasere color. Deoarece Xerox WorkCentre 6505N se instalează implicit pentru a imprima în duplex, viteza de imprimare pentru acest mod a ajuns la 4,9 ppm. Rețineți că ar trebui să vă apropiați de viteza nominalizată atunci când imprimați fișiere text fără elemente grafice sau fotografii.
Calitatea la ieșire pentru această imprimantă este cel mai bine descrisă ca fiind suficient de bună pentru cele mai multe afaceri, fără a fi impresionantă. Calitatea textului este comună ca și pentru cele mai multe dinre multifuncționalele laser color, ceea ce înseamnă că, dacă nu aveți o nevoie deosebită pentru fonturi de dimensiuni mici, nu ar trebui să aveți probleme.

Calitatea grafică se încadrează la același nivel ca și marea majoritate a competiției, ceea ce o face destul de bună pentru orice nevoie de imprimare a unui birou. Fotografiile sunt, de asemenea, în aceeași categorie generală ca și la cele mai multe multifuncționalele laser color, ceea ce le face suficient de bune pentru materiale de marketing.

Concluzie

Cartușele originale pentru această imprimantă multifuncțională vă permit un cost de 22 de bani pe pagina iar cartusele compatibile Xerox un cost de 1,9 bani pe pagină, la tonerul negru.

În cele din urmă, combinația de caracteristici a Xerox WorkCentre 6505N este o alegere optimă pentru un birou mic, chiar dacă fizic este un pic mai mare decât o imprimantă obișnuită. Xerox WorkCentre 6505 face totuși încă un pas dincolo de cele mai multe dintre multifunctionalele de pe piață, prin adăugarea funcției de trimitere de e-mailuri și oferind o viteză și o calitate de ieșire, suficient de bună pentru cele mai multe utilizări în afaceri.

Multifunctional Laser Color Xerox WorkCentre 6505N

One thought on “Imprimanta Multifunctionala Xerox WorkCentre 6505N

  1. Pingback: Imprimanta Multifunctionala Canon Pixma MG2450 – Cartuse Imprimanta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor