Imprimanta Multifunctionala Xerox WorkCentre 3315

Imprimanta Multifunctionala Xerox WorkCentre 3315

Imprimanta Multifunctionala Xerox WorkCentre 3315

Imprimanta multifuncțională Xerox WorkCentre 3315DN oferă un mix oarecum diferit de puncte forte și unele puncte slabe. La fel ca și imprimantele Canon imageClass MF6160dw sau MF680dw, este foarte potrivită pentru un birou micro sau unul mic.

Funcțiile de bază pentru Xerox WorkCentre 3315DN sunt la fel ca și la imprimantele Canon. Se poate imprima și trimite fax de la scaner și se poate scana printr-un un PC, inclusiv printr-o rețea, și poate funcționa ca un copiator independent, aparat fax, sau expeditor direct de e-mailuri. Imprimanta  poate, de asemenea, atât să scaneze cât și să imprime de pe un stick de memorie USB. Cu toate acestea imprimarea de la un stick USB nu este acceptată în mod oficial, din moment ce funcționează numai cu unele formate de fișiere, în special formatul de fișier PDF.

Xerox WorkCentre 3315dn

Xerox WorkCentre 3315dn

Manipularea hârtiei pentru imprimare este, de asemenea, similară ca și la alte imprimante, oferind suficientă capacitate pentru un birou micro cu nevoi de imprimare peste medie sau un birou de  dimensiuni medii, cu nevoi mici spre medii de imprimare. Xerox WorkCentre 3315DN ajunge la client  cu un sertar de 250 de coli, o tavă multifuncțională de 50 de coli și o unitate duplex automată (pentru imprimare față-verso) in modelul standard. În cazul în care aveți nevoie de mai mult, puteți adăuga o tavă de 520 de coli pentru o capacitate maximă de 820 de coli.

Manipularea hârtiei pentru scanare este una dintre cele mai mari diferențe de caracteristici între Xerox WorkCentre pe de o parte si alte imprimante Canon pe de altă parte. Toate oferă atât o platformă „letter” și un alimentator automat de documente de 50 de pagini (ADF) pentru pagini maxim de dimensiuna „juridic”. Cu toate acestea, ADF-ul imprimantei Xerox WorkCentre 3315DN este limitat la scanarea doar unei singure părți a paginii. Celelalte ADF-uri de pe ambele imprimante Canon, numite mai sus, pot scana pe ambele părți, întorcând pagina. În cazul în care aveți nevoie de  duplex mai rar, acest lucru, evident, nu va fi o problemă.

Configurare și viteză Xerox WorkCentre 3315dn

Configurarea Xerox WorkCentre 3315DN este standard ca și la alte imprimante și mutifunctionale. La 16,4 x 16,7 x 16,6 inci (HWD), este la o dimensiune tipică pentru clasa sa. Asta se traduce în a fi suficient de mare pentru a nu împărți un birou cu ea, dar suficient de mică încât să-și găsească un spțiu potrivit. De asemenea, la o greutate de peste 14kg, ați putea dori ceva ajutor pentru a o deplasa.  Rețineți că, imprimanta setează driverele PCL ca implicite. În urma testelor s-a observat că Xerox WorkCentre 3315dn urmează regula obișnuită, adică cu driverele PostScript vă oferă o mai bună calitate de imprimare, dar și o viteză mai mică.

Xerox oferă imprimantei o viteză standard de 33 de pagini pe minut (ppm), dacă imprimați un document text cu foarte puțină formatare și nu luați în considerare timpul pentru prima pagină. Pentru documente complexe „full”, am cronometrat imprimanta într-un mod tolerabil, dar relativ lent, la circa 6,7 ppm pentru imprimare în simplex implicită (o singură față). Ca o comparație punctuală, imprimanta Canon MF6160dw a reușit o viteză de 9,9 ppm în modul implicit duplex și 13,2 ppm în modul simplex.

Calitatea imprimărilor la Xerox WorkCentre 3315dn

Calitatea de ieșire pentru Xerox WorkCentre 3315DN este cel mai bine descrisă ca fiind la capătul mediu inferior al acestei clase. Textul, în special, se află la capătul inferior al gamei de imprimante  care include marea majoritate a multifuncționalelor laser mono. Acest lucru e însă destul de bun pentru aproape orice nevoie de afaceri, deși ar putea fi o problemă dacă aveți o nevoie neobișnuită a imprima cu fonturi de dimensiuni mici.

Grafica este și ea imprimată la nivel mediu ca și la cele mai multe multifuncționale laser monocrom, ceea ce o face suficient de bună pentru orice nevoie de afaceri internă. Calitatea foto este potrivit pentru imprimarea unor imagini ușor de recunoscut de pe paginile web, fiind, de asemenea, obișnuit pentru această clasă de imprimante.

Cu toate acestea, Xerox WorkCentre 3315DN oferă un echilibru atractiv de viteză, imprimare de calitate și manipulare a hârtiei, plus caracteristicile MFP la un preț mediu. Și mai adaugă, de asemenea, limbajul PostScript ca un bonus. Combinația aceasta o face mai mult decât o alegere rezonabilă pentru un birou micro sau mic, și, desigur, merită luată în considerare.

(vezi și imprimanta multifuncțională Xerox WorkCentre 3215)

One thought on “Imprimanta Multifunctionala Xerox WorkCentre 3315

  1. Pingback: Imprimanta Multifunctionala Canon Pixma MG3650 – Cartuse Imprimanta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor