Imprimanta Multifunctionala Xerox WorkCentre 3215

Imprimanta Multifunctionala Xerox WorkCentre 3215

Imprimanta Multifunctionala Xerox WorkCentre 3215

Aceste noi imprimante multifunctionale Xerox WorkCentre 3215 sunt cele mai recente intrări în gama monocroma pentru grupuri mici de lucru. Există două dispozitive: WorkCentre 3215Ni (la 885 lei), care se preteaza la o viteza de 27ppm si include conectivitate în rețea, precum și Xerox WorkCentre 3225 (1.062 lei), care reuseste pana la 29 ppm și include duplex. Ambele dispozitive au ca si proprietati standard imprimare, scanare, copiere, fax si e-mail și caracteristici standard de Wi-Fi.

Xerox WorkCentre 3215 – Caracteristici Generale

Aceste modele sunt alimentate de un procesor de 600MHz și folosesc 256MB de memorie. Xerox asigura aceste modele cu o functionare de până la 30.000 de pagini pe lună. Imprimarea primei pagini are un timp foarte bun, de circa 8,5 secunde.

Caracteristicile de conectare sunt USB, Ethernet și Wi-Fi ca standard. Deasemenea limbajele de imprimare standard sunt PostScript și PCL. Functia de imprimare mobilă este, de asemenea, oferita prin aplicatii de catre Xerox, PrintBack, Apple cu AirPrint, sau Google prin Cloud Print.

Imprimanta Multifunctionala Xerox WorkCentre 3215

Imprimanta Multifunctionala Xerox WorkCentre 3215

Xerox WorkCentre 3215  și 3225 sunt imprimante multifunctionale  foarte bune pentru birouri mici sau grupuri de lucru mici, care au nevoie de caracteristicile unui multifuncțional, dar nu au nevoie de imprimare color. Sunt accesibile, au duplex automat (Xerox 3225DNI) și au conectivitate Wi-Fi standard.

Xerox WorkCentre 3215 – Functionalitate

Manipularea hârtiei începe cu o tavă standard pentru 250 de coli și o tavă multifuncțională pentru coli unice. Nu există tăvi suplimentare astfel ca manipularea maximă este de 251 coli. Tava de ieșire suporta până la 120 de coli. Există un alimentator automat de documente de 40 de coli. Imprimarea față-verso este standard doar pentru WorkCentre 3225DNI.

Caracteristici de scanare includ scanare pentru TWAIN, scanare către e-mail, scanare-catre-PC, și scanare-catre-WSD. Ieșirile de fișiere includ PDF, JPEG și TIFF. Scanarea color este si ea suportata.

Caracteristicile de fax includ compresie JPEG, fax securizat (doar receptie), fax color (doar trimitere) și Junk Fax Filter.

Costul pe pagină pentru aceste dispozitive ajunge la 7 bani, atunci când se alege pachetul dual de cartuse toner. Aceasta este o cifră rezonabilă pentru acest nivel al pieței.

Există si alte caracteristici de imprimare, cum ar fi N-up, filigran, modul de economisire a tonerului, imprimare de broșuri și capacitatea de a sări peste pagini goale.

Caracteristicile de securitate includ autentificare 802.1, IPSec și filtrarea adreselor MAC.

Multifunctional Xerox WorkCentre 3215

 

2 thoughts on “Imprimanta Multifunctionala Xerox WorkCentre 3215

  1. Pingback: Imprimanta laser HP Color LaserJet Pro M452nw – Cartuse Imprimanta

  2. Pingback: Imprimanta Multifunctionala Xerox WorkCentre 3315 – Cartuse Imprimanta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor