Imprimanta multifunctionala HP Deskjet 1510 e-all-in-one

Imprimanta multifunctionala HP Deskjet 1510 e-all-in-one

Imprimanta multifunctionala HP Deskjet 1510 e-all-in-one

HP Deskjet 1510 este o imprimanta alba MFP pe jet de cerneală, dintr-un material plastic modest cu scanner 1,200×1,200dpi, un port USB și doar câteva butoane. Când configurați imprimanta pentru prima dată, și ori de câte ori schimbați unul dintre cartușele de cerneală, vi se va solicita să imprimați o coală de aliniere a capului de imprimare, dar neavând un sistem „built-in” de aliniere a capului sau unul manual care v-ar solicita să alegeți care dintre probele de imprimare arată cel mai bine, multifuncționalul vă va cere să scanați foaia de aliniere și va face ajustările necesare, bazate pe coala respectivă. Este un sistem bun, dar rețineți că imprimanta nu vă va permite să imprimați ceva până când nu ați făcut acest lucru.

HP Deskjet 1510

HP Deskjet 1510

Deskjet 1510 folosește doar două cartușe de cerneală: un rezervor de cerneală mono pigmentat cu cerneală neagră pentru imprimare de text clar și un cartuș tricolor umplut cu cyan, magenta și cerneluri pe bază de colorant galben care sunt folosite atât pentru printuri de documente color cât și pentru imprimarea foto de care acest „all-in-one” este capabil. Cartușele „tri-color” sunt convenabile, dar pot fi mai scumpe și mai risipitoare decât cartușele de cerneală individuale, pentru că trebuie să înlocuiți întregul cartușul dacă rămâneți fără una dintre culori. Puteți avea costuri surprinzător de mici la imprimarea color, dacă ați cumpărat cartușele XL: la culori costurile ajung doar la 34 de bani pe pagină; mai echilibrate sunt un costurile pentru imprimare cu cerneală neagră la cartușele compatibile, de circa 12 bani pe pagină, la care se adaugă un cost decent la imprimarea color cu cartușe compatibile de aproximativ 20 de bani pe pagină.

Calitatea imprimării la HP Deskjet 1510

Documentele pentru afaceri, ilustrate color, au fost imprimate la o rată de doar 1.4ppm, punând această imprimantă printre cele mai lente multifuncționale pe care le-am verificat, atunci când vine vorba de imprimarea color. Cel puțin rezultatul final a fost cel așteptat, chiar dacă a fost nevoie de un sfert de oră pentru a termina. Textul a fost ascuțit, chiar și la dimensiuni de font mici, iar graficele, fotografiile și ilustrațiile, toate arată foarte bine, într-adevăr. Veți dori să utilizați în mod ideal hârtie pentru imprimante pe jet de cerneală la 100gsm, și hârtie minim la 80g, pentru că pagina noastră de test la 75 gsm a devenit un pic cam prea saturată cu cerneală.

Cele doua cartuse originale pentru HP Deskjet 1510 e-All-in-one

Cele doua cartuse originale

Driverul auto al 1510 pentru scaner este, de fapt, destul de bun în comparație cu variantele anterioare, dar este încă foarte limitat. Ești încurajat să pre-selectezi dimensiunea și tipul de document pe care dorești să-l scanezi și este evident proiectat având utilizatorii de afaceri în minte. Imprimanta HP este foarte bună, dacă doriți doar să scanați documente A4, dar controlul fin asupra setărilor de scanare și chiar capacitatea de a selecta anumite rezoluții, cum ar fi 150dpi, lipsește. Vitezele de scanare au fost un pic mai lente la rezoluții mai mari; 20 secunde pentru o scanare 300dpi A4 este bine, dar a trebuit să așteptăm timp de două minute și jumătate pentru o scanare la 1,200dpi a unei fotografii de 6×4 inci.

Concluzie

Imprimanta HP Deskjet 1510 este foarte potrivită pentru biroul de acasă, dar nu neapărat o imprimantă ideală all-in-one pentru o familie, așa cum suportul pentru imprimarea fotografiilor este foarte limitat, într-adevăr și scanarea este cel mult doar utilă. Totul depinde de cerințele și capacitățile financiare ale fiecăruia.

Untitled-42

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor