Imprimanta multifunctionala Brother MFC-J5720DW

Imprimanta multifunctionala Brother MFC-J5720DW

Imprimanta multifunctionala Brother MFC-J5720DW

Dacă aveți nevoie de o imprimanta pe jet de cerneală multifuncțională (MFP), care să poată comuta între dimensiunile „letter” și „tabloid” (A3) rapid, asigurați-vă că ați verificat și calitățile imprimantei Brother MFC-J5720DW (864,90 lei). La fel ca toate modelele inteligente pentru business de la producătorul japonez Brother, aceasta imprimă pe hârtie de dimensiune „Letter” în modul peisaj și de asemenea, pe hârtie de format „tabloid” în modul portret. Spre deosebire de modelele mai puțin capabile, oferă, de asemenea două sertare de hârtie, plus o tavă în spate, astfel încât puteți să încărcați și hârtie „Letter” și „tabloid” în același timp și să tipăriți la care dimensiune vă este necesar.

Imprimanta Brother MFC-J5720DW este în proces de înlocuire a seriei mai vechi Brother MFC-J4710DW, în conformitate cu Brother. La fel de important, oferă suficiente caracteristici pentru a o înlocui cu brio în utilizarea într-un birou, acasă sau la firmă. După cum vă așteptați, ambele modele au multe în comun. Cu toate acestea, Brothe MFC-J5720DW oferă o capacitate de hârtie suplimentară și un cost mai mic pe pagină, care vă ajută să economisiți bani cu fiecare pagină imprimată.

Noțiuni de bază Brother MFC-J5720DW

Caracteristicile de bază multifuncționale ale Brother MFC-J5720DW includ imprimare și fax, precum și scanare și transmitere către un PC, precum și activități de copiator și fax independent. Imprimanta poate imprima, de asemenea, de la camere foto prin „PictBridge”, sau poate imprima și scana de pe un card de memorie sau stick USB și vă va permite și să examinați imaginile de pe carduri pe ecranul tactil de 3.7 inci înainte de imprimare.
Mergând dincolo de elementele de bază, imprimanta suportă, de asemenea imprimarea mobilă și echipamentele conectate prin internet. Dacă vă conectați imprimanta MFC-J5720DW la rețea, utilizând fie Ethernet fie Wi-Fi, puteți imprima prin „cloud” sau puteți utiliza un dispozitiv mobil iOS, Android sau Windows pentru a vă conecta direct la imprimantă printr-un punct de acces al rețelei pentru a imprima sau scana de pe dispozitivul mobil.
Puteți utiliza, de asemenea meniurile „touch-screen” pentru a imprima și scana de pe site-uri web (inclusiv Dropbox, Google Drive, Evernote, OneDrive și OneNote). Chiar mai mult, aplicațiile Brother din meniu vă permit să scanați o varietate mare de formate de fișiere și apoi să salvați fișierul pe un site, în „cloud”, sau să-l trimiteți ca atașament prin e-mail, fără a avea nevoie de un PC. Opțiunile pentru formatele de fișiere includ Word, Excel, PowerPoint, PDF, serverele Brother din „coud” făcând munca de recunoaștere a textului scanat atunci când creați fișierul. Dacă veți conecta imprimanta la un singur PC prin cablul USB în loc să o conectați la o rețea, nu veți putea să imprimați prin „cloud” sau să folosiți alte caracteristici legate de imprimarea mobilă. Cu toate acestea, Brother MFC-J5720DW oferă, de asemenea, Wi-Fi Direct, astfel încât să puteți să vă conectați în mod direct de pe un dispozitiv mobil pentru a imprima și scana.

Manipularea hârtiei este clar un punct forte, cu un duplexor „built-in” (pentru imprimarea pe ambele fețe ale unei pagini), doua sertare de 250 de coli în față, și unul pentru alimentare manuală în spate, împreună cu o tavă „multi-purpose”, care poate stoca 80 de coli format „Letter” sau cinci foi de mărimea „tabloid”. Ambele sertare din fați pot încărca hârtie de dimensiuni mari, „tabloid”.

Brother-MFC-J5720DW

Brother-MFC-J5720DW

Pentru scanare, imprimanta multifuncțională Brother MFC-J5720DW completează dimensiunea platformei cu un alimentator automat de documente de 50 de coli (ADF), care manipulează pagini de dimensiunea A4. Chiar mai mult, scanerul poate lucra duplex, ceea ce înseamnă că scanează ambele fețe ale unei pagini la o singură trecere, ceea ce vă salvează foarte mult timp. Pentru copiere, combinația de scanare duplex și imprimarea vă vor permite să copiați originalele atât pe o singură parte cât și pe ambele.

Configurare, viteza și calitatea la imprimare a Brother MFC-J5720DW

Una dintre cele mai importante caracteristici ale Brother MFC-J5720DW este dimensiunea sa relativ mică pentru o imprimantă ce folosește mărimea „tabloid”, de 12,1 x 19.3 x 13,6 inci (HWD) cu tava din spate și sertarele frontale închise. Deschizând tava de ieșire ADF, se adaugă doar 1,7 inci la lățime. Ajustarea unuia sau a ambelor sertare pentru hartia „tabloid” și extinzând pe deplin atât tava de ieșire frontală cât și tava multifuncțională din spate se crește adâncimea până la 29,3 inci. Imprimanta cântărește ceva mai mult de 14 kg.

În teste imprimanta a fost conectată la o rețea folosind portul Ethernet și au fost instalate drivere și alte produse software pe un sistem Windows 7. Configurarea este tipică, nimic deosebit.

panou-touch-Brother-MFC-J5720DW

Touch Panel – Brother-MFC-J5720DW

Potrivit ratingurilor proprii, Brother, imprimanta este ușor mai rapidă decât vechiul Brother MFC-J4710DW, dar a reieșit ceva mai lentă în testele noastre. Cronometrată pe aplicații de afaceri (Word, Power Point), a reușit doar 3,9 pagini pe minut (ppm), comparativ cu 5.7ppm pentru modelul mai vechi. Este, de asemenea mai lentă decât Epson WorkForce WF-7610 (5.4ppm), dar un pic mai rapidă decât HP Officejet 7610 Wide Format e-All-in-One Printer (3.5ppm).

Calitatea la imprimare, ca și viteza, este destul de bună pentru cele mai multe „joburi” de birou, dar nu impresionantă. Textul pe hârtia simplă și fotografiile imprimate pe hârtie foto sunt ceea ce se găsește la cele mai multe multifuncționale cu jet de cerneală. Pentru text, se traduce în a fi suficient de bun pentru cele mai multe utilizări în afaceri, atâta timp cât nu aveți nevoie de prea multe fonturi mici. Pentru fotografii, calitatea este ceea ce se cheamă „internet standard”.

Ceea ce contează însă, foarte mult, este costul scăzut al imprimărilor pe pagină cu MFC-J5720DW, la doar 16 bani pentru o pagină cu negru și 31 de bani pentru o pagină cu cele trei culori. Un cost, așadar mai mic decât costul de funcționare al Brother MFC-J4710DW lui și, mai ales, mai mic decât ceea ce oferă Epson WF-7610, la 32 de bani pentru o pagină alb-negru și 48 de bani pentru o pagină color.

Dacă vă pasă mai mult de calitatea textului și de viteză decât de costul de funcționare, puteți găsi oferte mult mai bune pe magazinul online al Cartridge Service Cluj. Dar pentru o imprimantă cu caracteristici multifuncționale atât de bine precizate, costurile mici ale imprimării fac din Brother MFC-J5720DW un ajutor de nădejde într-un birou al unei firme aflate la start de carieră.

Untitled-42

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor