Imprimanta Lexmark CS410dn

Imprimanta Lexmark CS410dn

Imprimanta Lexmark CS410dn

Vedem o mulțime de imprimante color la vânzarea cu amănuntul pentru sub 100 de EUR și multe altele costă aproximativ 400 sau 500 de EUR. Cu toate acestea, nu am văzut multe modele recente în marja de 300 – 350 de EUR. Este și cazul acestei imprimante laser color, Lexmark CS410dn.
Lexmark s-a folosit pentru succes mai ales de imprimantele pe jet de cerneală. După ce a ieșit din acea piață, compania se concentrează mai mult pe cele laser în schimb și Lexmark CS410dn este un exemplu de imprimantă foarte competentă în acest gen.

Lexmark_CS410dn

Imprimanta Lexmark CS410dn

În stilul tipic al laserelor, nu este tocmai mică sau deschisă – deși greutatea sa de 20 kg este departe de modelele corporative grele, blocate în colțurile unor birouri ale întreprinderilor mijlocii și mari. Acest model, în schimb, s-ar putea potrivi foarte ușor pe un birou nu foarte mare. Ecranul LCD de 2.4 inci este color și nu încearcă să te copleșească cu meniuri mari pline de nenumărate funcții prea puțin importante. În orice caz, interfața este un pic prea concisă. Dar e ușor să ajungeți la elementele de bază. Și suportul USB o ajută pentru a rula prin intermediul unui dispozitiv de stocare și a imprima de pe o tabletă, spre exemplu, fără a fi nevoie de un calculator. De asemenea, puteți atașa imprimanta Lexmark CS410dn la alte dispozitive mobile. Portul de rețea este de 10/100, în timp ce Wi-Fi este disponibil ca opțiune.

Lexmark CS410dn: Manipularea hârtiei

Lexmark poate manipula până la 250 de coli de hârtie standard – plus o alimentare manuală cu o singură coală, este de asemenea disponibilă. 250 de coli nu este o cantitate uimitoare și nu ar permite CS410dn să concureze cu modelele de imprimantă cu costuri peste 350 de EUR. Dar este un punct de plecare adecvat pentru o imprimantă potrivită pentru intreprinderile mici si mijlocii.
Capacitatea poate fi actualizată signficant, cu două tăvi de hârtie suplimentare de 550 de coli, plus un alimentator de 100 de coli, toate disponibile contra cost. Un amplu spațiu de 256 MB de memorie este inclus ca standard, iar acest lucru poate fi amplificat până la 2 GB, dacă nevoile dumneavoastra vor fi extrem de solicitante.
Înarmată cu procesor dual-core de 800 MHz, imprimanta Lexmark este chiar puternică. Viteza sa este bună, chiar dacă nu face nici o încercare de a ține pasul cu modelele din marja de preț de mai sus.

Lexmark CS410dn: Vitezele de imprimare

În cel mai rapid mod, am înregistrat viteze de 23.1 pagini pe minut, atunci când s-a generat text negru. Imprimarea a fost un pic slabă, deși, atunci când am insistat pe utilizarea a mai mult toner, viteza a scăzut la 21,1 ppm. Aceasta, inclusiv cu cele opt secunde necesare încălzirii, însă și această imprimantă poate produce o viteză în jurul valorii de 26,9 ppm odată pornită. Pentru documente mai „stufoase”, această imprimantă va ajunge destul de aproape de estimatul de 30 ppm comunicat de Lexmark.

Cartusele toner laser la Lexmark CS410dn

Cartusele toner laser la Lexmark CS410dn

Odată ce este folosit mai mult toner, imprimanta produce text foarte clar și caractere de text bine definite. Textul nu este imprimat foarte gros, dar arată foarte frumos. Există un mod auto-duplex, de asemenea, la care viteza scade până la 12,8 aici ppm – o scădere considerabilă, dar este una extrem de economică. Imprimarea automată față-verso este activată standard, astfel încât vă folosi de ea fără să o setați în mod special.
Lexmark promite o potrivire excelentă a culorilor, cu calibrare Pantone pentru a permite nuanțe exacte. Cei cărora le plac culorile intense și pot simți totuși nevoia de a regla un pic aceste setări. Cu toate acestea, nuante sale ușoare, dar clare, sunt foarte fine pentru un laser color. Viteza este decentă, de asemenea, la imprimarea color și ajunge la 13,6 ppm.

Lexmark CS410dn: cheltuieli de funcționare

Prețul este, un pic, o problemă cu această imprimanta. Un toner pentru 4k de pagini ajunge la peste 120 de EUR (133 EUR), iar cele color pentru 3k pagini până la 165 EUR. Cu tonerele compatibile puteti face insa economie: un toner compatibil i-Aicon vă costă doar 239 lei pe culoare

Cumpara Lexmark CS410dn

 

One thought on “Imprimanta Lexmark CS410dn

  1. Pingback: Imprimantele seria Lexmark CS410 si CS510

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor