Imprimanta laser color Brother HL-L9200CDWT

Imprimanta laser color Brother HL-L9200CDWT

Imprimanta laser color Brother HL-L9200CDWT

Deși există o mulțime de opțiuni pe piață atunci când cumpărăm o imprimantă laser color pentru biroul de acasă sau pentru afaceri mici, la un birou mai mare și mai solicitant avem nevoie de o mașină care se poate ocupa de o lucrare serioasă și poate produce o calitate consecventă la o viteză mai mare. Iar pentru aceste circumstanțe dificile s-a lansat imprimanta laser color Brother HL-L9200CDWT.

Știi că imprimanta este construită într-un mod robust atunci când este nevoie de doi oameni să o deplasezi într-o poziție confortabilă. Brother HL-L9200CDWT cântărește un hefty 28,3 kg și măsoară 41 x 49,5 x 44,5 cm scoasă din cutie. O parte din această greutate în plus se datorează tăvilor de hârtie pentru 500 de coli, ce se găsesc în cutie, separat, dar care se atașează ușor și confortabil sub unitatea de bază.

Caracteristici principale – Imprimanta laser color Brother HL-L9200CDWT

O tavă de 250 de coli este deja pe deplin atașată la imprimanta iar locașul din față dezvăluie și o tavă multifuncțională pentru 50 de coli ce poate fi folosită pentru alimentarea cu hârtie mai groasă și plicuri. Poți face această tranziție între diferite grosimi de hârtie prin coborârea panoului din spate pentru a permite hârtiei să alunece lin fără a fi nevoie să te apleci.

Brother HL-L9200CDWT

Brother HL-L9200CDWT

La imprimanta laser color Brother HL-L9200CDWT putem vorbi despre ușurință și economie de spațiu. De exemplu ai înclinare la touchscreen-ul color de 5,4 cm al panoului de control plasat discret pe extrema stângă și care se pliază în jos pentru a fi la același nivel cu zona de ieșire.

De asemenea, butonul de eliberare a capacului frontal se potrivește perfect în marginea din față iar portul USB pentru memorii flash, de asemenea, este ascuns frumos și discret în partea din stânga sus a panoului frontal, pentru a fi confortabil așezat lângă panoul de control.

Volumul de imprimări la ieșire este factorul-cheie aici, cu o capacitate totală de 800 de coli; la fel este și cu facilitățile de conectare, de asemenea, proeminente la această imprimantă. Conectorii Ethernet și USB 2.0 furnizează link-urile către PC-uri, unice sau multiple iar crearea de rețele fără fir este, de asemenea, rapidă și ușor de stabilit. Imprimarea prin intermediul telefoanelor mobile și tablete este, desigur, disponibilă, de asemenea, utilizarea aplicațiilor Brother sau AirPrint ori Google Cloud.

imprimanta laser color

Cartus Toner Laser Original Brother HL-L9200CDWT

Brother se laudă cu viteze de până la 30 ppm, atât pentru color cât și la documentele monoculoare pe o singură pagină și am găsit acest lucru ca fiind destul de precis în general, la documentele duplex (care este în activat mod implicit), viteza scăzând la doar 12 ppm, în medie.

Contrastul la culoare și autenticitate în text sau documente și PDF-uri grafice, este foarte impresionantă pe hârtie simplă și foto, reproducerile arătând o mulțime de detalii.

Imprimanta laser color Brother HL-L9200CDWT vine cu 128 MB de memorie iar aceasta poate fi extinsă la 384 MB pentru o funcționare mai eficientă, mai ales pentru lucrări de imprimare cu zeci de pagini.

Așa cum vă așteptați, puteți cumpăra cartușe de cerneală de mare randament pentru negru, cyan, magenta și galben acestea fiind specificate a produce 6.000 de pagini fiecare, pentru 5 bani pe pagina imprimată cu negru și aproximativ 13 bani pe pagina imprimată cu cele trei culori. Ceea ce este de o mare valoare pentru o imprimantă de azi.

Untitled

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor