Imprimanta HP Officejet Pro X551dw

Imprimanta HP Officejet Pro X551dw

Imprimanta HP Officejet Pro X551dw

GWR-TM-Record-Holder-Strap-Stripes1

Imprimanta HP Officejet Pro X551dw este în esență, o versiune doar printer a HP Officejet Pro X576dw care este o imprimantă multifuncțională printre cele mai rapide din lume; HP Officejet Pro X551dw oferă cam toate aceleași forțe dar pentru imprimare. Ca și vărul său MFP, este de fapt un jet de cerneală dar care pare că funcționează ca și un laser și ar putea înlocui cu ușurință o imprimantă laser color pentru imprimarea moderată de documente într-un birou de dimensiuni medii. Este, pe scurt, o imprimantă ce concureaza cap-la-cap cu laserele.

 Generalități ale imprimantei HP Officejet Pro X551dw

HP Officejet Pro X551dw este construit cu tehnologia HP PageWide, care foloseste un cap de imprimare ce parcurge pagina de la o margine la alta a (deși există o limită non-imprimabilă 0,17 inci pe fiecare parte, similară cu aceea de la un laser). Acest lucru permite imprimantei să imprime pe întreaga lățime a paginii, într-o singură trecere, și de sus în jos, în loc de a navetá capul de imprimare înainte și înapoi pentru a imprima fiecare linie. Aceeași idee de bază apare și în clasa laser, la imprimante cu cerneală solidă, cum ar fi Xerox ColorQube 8870DN, precum și la imprimantele Memjet (care nu sunt disponibile doar în SUA, momentan). În toate cele trei variante, capul de imprimare edge-to-edge permite viteze mult mai mari decât la imprimantele inkjet tradiționale.

HP Officejet Pro X551dw

HP Officejet Pro X551dw

Pentru HP Officejet Pro X551dw, “viteza mult mai rapidă”, se traduce la un timp de evaluare de 42 de pagini pe minut (ppm), ceea ce de fapt se dovește a fi cu o adiere mai lent decât am măsurat la imprimarea unui document text cu setarea ”default” a imprimantei. În varianta cea mai rapidă de imprimare, și cu setarea de calitate o idee mai mică, imprimanta a ajuns la 66 ppm, spulberând regula care spune că imprimantele pe jet de cerneală sunt mai lente decât cele laser.

Noțiuni de bază – Imprimanta HP Officejet Pro X551dw

Împreună cu viteza ultra rapidp, HP Officejet Pro X551dw oferă și un nivel adecvat de manipulare a hârtiei, cu un sertar de 500 de coli, o tavă multifuncțională de 50 de coli și un duplex (pentru imprimare față-verso) în mod standard, plus un sertar opțional de 500 de coli (la aprox. 199 dolari), în cazul în care aveți nevoie de o capacitate mai mare. Ca și la o imprimanta laser, hârtia iese cu fața în jos în tava de ieșire, astfel că documentele vor fi imprimate în ordinea normală de citire.

Hewlett Packard a adăugat unele facilități notabile la HP Officejet Pro X551dw, inclusiv capacitatea de a imprima de pe un stick de memorie USB. Un panou de control de 4.3-inci color cu touch-screen vă va permite să examinați imaginile pe ecran înainte de imprimare și, de asemenea, face mai ușoare modificările și setările înainte de comenzile finale.
Dacă vă conectați imprimanta la o rețea de Internet, HP Officejet Pro X551dw, de asemenea, vă va permite să imprimați cu aplicațiile de imprimare online ale HP, folosind meniul touch-screen. Se poate imprima, de asemenea, prin Cloud, și dacă aveți un punct de acces Wi-Fi în rețea, puteți imprima folosind Apple AirPrint sau propria aplicație de imprimare mobilă a HP. Și pentru că imprimanta acceptă, de asemenea, versiunea Wireless Direct-HP de Wi-Fi directă, vă puteți conecta la aceasta direct de la un smartphone, laptop sau tabletă pentru a imprima, chiar dacă aceasta nu este într-o rețea.

Configurare și viteză la HP Officejet Pro X551dw

După cum vă puteți aștepta, și doar știind capacitatea de manipulare a hârtiei, veți ști că HP Officejet Pro X551dw este relativ mare, la 15,0 x 20,3 x 15,7 inci (HWD) cântărind aproape 18 kg. Configurarea fizică este ușoară, dar cu toate acestea, aveți de eliminat o mulțime de ambalaje, apoi doar trebuie să încărcați cele patru cartușe de cerneală în locașurile lor, fără a fi nevoie de a face alte pregătiri pentru acestea. Configurare la rețea este standard.

HP Officejet Pro X551dw

Cartusele HP Officejet Pro X551dw

Pentru printarea documentelor complexe necesare prezentărilor de afaceri HP Officejet Pro X551dw a reusit o viteză de 9,2 (ppm), în esență echivalentă cu cea a X576dw. Mai surprinzător și mai impresionant este faptul că este echivalentă sau mai rapidă decât aproape orice altă imprimantă color din 2014. Una din puținele excepții este Epson B-510DN (la aproximativ 799.00 dolari la Epson). Cu toate acestea, B-510DN, care este, de asemenea, un jet de cerneală, nu a reușit la fel de bine în calitatea de ieșire, așa că nu este pe deplin comparabilă cu HP Officejet Pro X551dw. De asemenea, rețineți că HP Officejet Pro X551dw marcat foarte bine și la viteza foto, cu o medie de doar 26 secunde pentru o fotografie de 4 x 6 inci pe hârtie foto.

Rezultate de calitate și alte probleme

Calitatea la ieșire este un alt plus pentru HP Officejet Pro X551dw. Culorile pe hârtie simplă nu au fost însă pe deplin saturate, astfel încât au fost un pic atenuate în josul paginii iar textul negru și spațiile umplute cu negru au fost avut o tentă gri, dar producția per total a fost impresionantă, de altfel.

Textul și grafica de calitate au fost pe picior de egalitate față de testele cu alte imprimante laser color de marcă, ceea ce o face foarte bună pentru orice utilizare de afaceri, inclusiv pentru producția de documente sau prezentări ce ajung la clienți importanți sau la clienții pe care doriți să îi impresionați cu un sentiment de profesionalism din partea dumneavoastră. De asemenea, imprimanta face o treabă excelentă în printarea de materiale de marketing.
Ca și în cazul imprimantei HP Officejet Pro X576dw, calitatea fotografiilor pe hârtie foto este zona unde X HP Officejet Pro X551dw are mai multe în comun cu imprimantele cu jet de cerneală standard, decât cele laser, cu o calitate la ieșire mult mai bună decât cele din urmă.
Un ultim punct forte al HP Officejet Pro X551dw împărtășit și de X576dw este economia susținută pe care o ai la o pagină imprimată, pentru costuri de maxim 1,3 cenți pentru alb-negru și 6,8 cenți pentru o pagină color. Nici o altă imprimantă din această gamă de preț nu se apropie de ea, mai ales pentru paginile imprimate color. HP LaserJet Pro 400 Color M451dw, de exemplu, are un preț mai mare, preț de imprimare pentru fiecare pagină de 2,3 cenți pentru negru și 15.5 centi pentru culori.

Având în vedere echilibrul de viteză, calitate de ieșire, manevrarea hârtiei, costul redus pe pagină și alte caracteristici suplimentare, cum ar fi imprimarea mobilă, este greu a găsi un motiv bun pentru a nu alege imprimanta HP Officejet Pro X551dw peste orice concurență directă. Dacă aveți nevoie de calitate a imprimării de top, potrivită pentru aplicații desktop publishing high-end, va trebui să vă uitați în altă parte. Pentru cele mai multe birouri, însă, imprimanta HP Officejet Pro X551dw ”cântă cu notele potrivite”, ceea ce o face o alegere convingătoare ca imprimantă principală de lucru.

Cumpara Imprimanta HP Officejet Pro X551dw

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor