Imprimanta HP Officejet Pro X476dw

Imprimanta HP Officejet Pro X476dw

Imprimanta HP Officejet Pro X476dw

Imprimanta HP Officejet Pro X476dw cu jet de cerneală este o imprimantă specială, rapidă, multifuncțională, color, ce folosește tehnologia PageWide de la HP și cerneluri pigmentate, rezultând în viteze mari de imprimare și economii de costuri de până la 50% pe pagină în comparație cu imprimantele laser color. Această tehnologie PageWide utilizeaza o bară de imprimare staționară care se întinde pe toată lățimea unei pagini pentru a imprima documente într-o singură trecere, făcând imprimanta capabilă de viteze de imprimare color de până la 36 ppm în testarea ISO, sau până la 55 ppm la modul general. În plus față de conectivitatea USB și Ethernet, X476dw include și conectivitate Wi-Fi pentru partajarea imprimantei cu alte computere din rețea. Imprimanta este, de asemenea, compatibilă pentru imprimare prin AirPrint, Google Cloud Print și ePrint, permițându-vă să imprimați un fișier simplu de pe email la imprimantă.

hp-officejet-pro-x476dw

Functii HP OfficeJet Pro x476dw

Alimentatorul ADF de 50 de coli a imprimantei vă permite să scanați, să trimiteți fax și copia documente cu mai multe pagini într-un singur pas simplu. Copiatorul poate scoate până la 99 de copii și le poate redimensiona oricât de la 25 la 400% din dimensiunea originală. În plus, puteți regla densitatea pentru copiere. Opțiunile de scanare includ scanare prin USB, scanare către rețea și posibilitatea de a salva ca și scanări fișierele PDF.
Imprimanta utilizează un modem fax încorporat în X476dw pentru a trimite și a primi faxuri. Puteți folosi opțiunea PC fax pentru trimiterea de faxuri direct de pe computer. În plus, imprimanta acceptă redirecționarea faxurilor, auto-reapelare, trimiterea întârziată și poate stoca până la 99 de numere pentru apelare rapidă.

Tehnologia „PageWide” la  HP Officejet Pro X476dw

Tehnologia „PageWide” utilizează o bară de imprimare staționară care se întinde pe toată lățimea paginii pentru a imprima documentele printr-o singură trecere. Acest lucru permite o imprimare cu jet de cerneală extraordinar de rapidă cu culori, de până la 55 ppm. Aceste viteze sunt comparabile cu cele ale imprimantelor laser și se fac cu o economie semnificativă de costuri în ceea ce privește cerneala. Bara de imprimare conține 42.240 duze cu o rezoluție de 1200 duze pe un inci, ceea ce se traduce în uniformitatea cernelurilor imprimate cu precizie pe pagină, pentru calitate la viteză foarte mare.
Controlul de precizie asupra mișcării hârtiei înseamnă și că veți avea o calitate foarte fiabilă la imprimare. Capacitatea de imprimare duplex automată vă ajută să economisiți cu 50% mai multă hârtie decât normal. Alimentarea cu cerneală și hârtie produc economii de aproximativ 50% în comparație cu imprimantele laser dotate în mod similar în ceea ce privește viteza și consumabilele.

x476dw.wireless

Printare wireless cu HP Officejet Pro X476dw

Utilizare și calitate la X476dw

Imprimarea, copierea, scanarea și trimiterea de faxuri se poate face și prin ecranul panoului de control color de 4.3 inci cu „touchscreen”. Rezoluția de scanare optică este de 1200 dpi. Copiile negre sau color se pot face și la o rezolutie de 600 dpi. Patru cartuse de cerneală cu pigmenți furnizează o imprimare excelentă a textului și imaginilor ce apar foarte clar și având uscare rapidă. HP Officejet Pro X476dw imprimă până la 9200 de pagini pe cartuș. Manipularea hârtiei include o tavă de alimentare de 500 de coli și o tavă multifuncțională/alimentator automat de documente (ADF) pentru 50 de coli precum și o ieșire pentru 300 de coli. Dacă adăugați încă o tavă de 500 de coli la intrare rezultă o capacitate totală de alimentare de 1050 coli. Fiabilitatea acestei imprimante vine de la un ciclu lunar de până la 50.000 de pagini.

HP Officejet Pro X476dw – calificare ENERGY STAR

Imprimanta HP Officejet Pro X476dw folosește cu până la 50% mai puțină cerneală și hârtie în comparație cu imprimantele laser color. În aceeași clasă de lucru o să găsiți și imprimanta HP Officejet Pro X576dw ce deține recordul pentru viteză de imprimare acceptat de Guiness Book of World Records.

Untitled-42

One thought on “Imprimanta HP Officejet Pro X476dw

  1. Pingback: Imprimanta Epson WorkForce Pro WF-5690 | Cartuse Imprimante

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor