Imprimanta HP Officejet Pro 8610 e-All-in-One

Imprimanta HP Officejet Pro 8610 e-All-in-One

Imprimanta HP Officejet Pro 8610 e-All-in-One

Destinată în primul rând birourilor mici, imprimanta HP Officejet Pro 8610 e-All-in-One (847 lei) oferă un set complet de caracteristici ale unei imprimante multifuncționale (MFP), plus câteva funcții de imprimare mobilă. Această imprimantă oferă, de asemenea, viteză mare cu costuri reduse de funcționare, împreună cu un nivel al calității de imprimare și de manipulare a hârtiei care o fac o alegere perfectă pentru nevoile de imprimare moderate dintr-un birou mediu sau pentru imprimări necesare la domiciliu.
HP Officejet Pro 8610 câștigă la imprimarea de text și în calitatea imprimării foto, apropiindu-se semnificativ de imprimanta HP Officejet Pro 276dw. Imprimanta oferă și costuri mici pe pagină, ceea ce este suficientă pentru a o menține în cursa de calificare pentru cele mai multe birouri.

Noțiuni de bază pentru imprimanta HP Officejet Pro 8610

HP Officejet Pro 8610 are caracteristici de bază ale unei MFP incluzând imprimare, scanare și trimitere de faxuri, inclusiv printr-o rețea. Poate lucra, de asemenea, ca un copiator independent și fax și poate scana pe, și imprima, de pe un stick de memorie USB.
Imprimanta oferă, de asemenea, imprimare mobilă, cu posibilitatea de a imprima de la telefoane iOS, Android și telefoanele Blackberry precum și de pe tablete. Conectați imprimanta la rețea prin Ethernet sau Wi-Fi și puteți imprima la ea, având un punct de acces Wi-Fi gratuit. Setați-o ca o imprimantă personală cu un cablu USB și puteți imprima prin conectarea directă la un dispozitiv mobil cu ajutorul Wireless Direct-HP echivalent cu Wi-Fi Direct. Rețineți că conectarea imprimantei la o rețea care este conectată la Internet, de asemenea, vă permite imprimarea prin „cloud” și puteți profita de aplicațiile pentru imprimare de la HP.

hp-officejet-pro-8610-e-all-in-one

Imprimanta HP Officejet Pro 8610 e-All-in-One

Manipularea hârtiei pentru imprimare este un pic limitată, având doar o tavă pentru 250 de coli și un duplex (pentru imprimare față-verso). Al doilea sertar nu este posibil. Pentru scanare, HP Officejet Pro 8610 completează platforma la dimensiune „letter” cu un alimentator automat de documente (ADF) de 35 de pagini, care poate scana până la dimensiunea „legal”.

Setup, viteză și calitatea la imprimare

Pentru teste, am conectat imprimanta HP Officejet Pro 8610 la portul Ethernet și am instalat driverele pe un sistem Windows Vista. Am cronometrat imprimanta pe aplicații de business la 5,9 pagini pe minut (ppm), ceea ce o face un pic mai rapidă decât, să zicem o imprimanta Epson WF-3640, care reușește doar 5.4ppm. De asemenea, este mai rapidă și decât mult mai scumpa imprimanta HP Officejet Pro 276dw.
Calitatea la imprimare este un pic inegală, dar reușește să execute cele mai importante note pentru o imprimantă orientătă spre afaceri. Textul și grafica sunt de calitate, fiecare, fiind în topul care include marea majoritate a imprmantelor MFP cu jet de cerneală. Asta face ca textul șă fie potrivit pentru aproape orice utilizare de afaceri, deși ar părea destul de bun pentru unele CV-uri care ar avea nevoie să arate absolut profesional.
Imprimarea grafică este mai mult decât suficient de bună pentru prezentări PowerPoint și altele asemenea. Cu hârtia corectă, majoritatea dintre noi am considera-o chiar potrivită pentru materiale de marketing. Fotografiile sunt cu un pas (mic) mai jos decât la majoritatea imprimantelor MFP cu jet de cerneală, dar nu este o problemă serioasă pentru o imprimantă de birou.

Cartuse Imprimante Compatibile pentru Imprimanta HP Officejet Pro 8610 e-All-in-One

Cartuse Imprimante Compatibile pentru Imprimanta HP Officejet Pro 8610 e-All-in-One

Un alt plus important pentru imprimanta aceasta este costul de funcționare redus, la aproximativ 1,6 cenți pentru o pagină monocrom și 7,2 cenți pentru o pagină color. Costul unui Epson WF-3640 pe pagină este semnificativ mai mare, la 3,2 cenți pentru monocrom si 11.4 centi pentru culoare. În funcție de cât de mult imprimați, acest lucru se poate adăuga cu ușurință la costurile reduse de functionare pe toată durata de viață a imprimantei.
Dacă aveți nevoie text imprimat bine sau o fotografie de calitate pe hârtie specială, imprimanta HP Officejet Pro 8610 este o alegere evidentă. Calitatea textului și calitatea foto sunt suficient de bune pentru nevoile dumneavoastra, combinația de viteza mare și costurile reduse de funcționare, împreună cu lista lunga de caracteristici MFP, face din această imprimantă o alternativă potențial atractivă.

Multifunctional color HP OfficeJet Pro 8610 e-AIO

One thought on “Imprimanta HP Officejet Pro 8610 e-All-in-One

  1. Pingback: Imprimanta Brother HL-2240 | Cartuse Imprimante

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor