Imprimanta HP OfficeJet Pro 6830

Imprimanta HP OfficeJet Pro 6830

Imprimanta HP OfficeJet Pro 6830

În multe feluri HP Officejet Pro 6830 este o imprimantă multifuncțională convențională, care vizează clienții ce lucrează la domiciliu și întreprinderile mici. La pretul de doar 110€, imprimanta HP Officejet Pro 6830 este cu siguranță o valoare pentru acest preț, oferind imprimare la 1200x600dpi, scaner și copiator la rezoluții de 1200x1200dpi, precum și fax. Aceasta include conectivitate prin USB, wifi și Ethernet și este compatibilă cu Apple AirPrint pentru imprimarea de la dispozitive iOS, precum și cu propria aplicație HP ePrint pentru dispozitivele Android.

HP OfficeJet Pro 6830 – Caracteristici

Imprimanta oferă, de asemenea imprimarea față-verso, împreună cu un alimentator de documente de 35 de pagini. Ea are doar o singură tavă pentru hârtie, cu o capacitate de 225 de coli A4 și ar trebui să fie perfect adecvată pentru utilizatorii ce au afaceri mici.

HP Officejet Pro 6830

HP Officejet Pro 6830

HP declară viteze de 18 pagini pe minut pentru imprimarea mono și 10 ppm pentru culoare. În testare a produs de fapt viteze de 14ppm pentru text mono simplu și 6ppm pentru documentele care conțineau text și grafică, dar aceste viteze sunt suficiente pentru o imprimantă din această gamă de preț. Calitatea imprimării este de asemenea foarte bună, cu text ascuțit, neted, care se apropie de calitatea imprimării cu laser. Imprimarea foto pe hârtie simplă obișnuită a fost un pic plictisitoare, dar dacă utilizați hârtie lucioasă mai scumpă imprimanta produce rezultate mult mai bune, astfel încât HP Officejet Pro 6830 poate fi cu siguranță utilizată pentru a printa broșuri de marketing sau fotografii ocazionale, dacă este necesar.

Cartus Color HP 935

Cartus Color HP 935

Dar, cum se întâmplă de obicei, un preț scăzut de achiziție este adesea însoțit de costuri ridicate pentru cartușele de cerneală ce trebuie înlocuite. Dacă veți cumpăra unul dintre seturile complete de cartușe de mare randament color – cyan, magenta și galben – care pot produce 825 de pagini pentru 215 lei veți cheltui circa 26 de bani pe o pagină de imprimare color, ceea ce este de fapt foarte rezonabil. La imprimarea mono cu negru însă este chiar mai competitivă. Cartușul negru de mare randament oferă 1000 de pagini și costă 113 lei, ceea ce rezultă într-un cost de circa 11 bani pe pagină – ceea ce nu este exorbitant, dar este încă un pic mai mare decât ne-am fi dorit pentru o imprimantă de afaceri care urmează să fie utilizată zilnic.

Cumpara Multifunctional color HP OfficeJet Pro 6830 e-AIO

 

One thought on “Imprimanta HP OfficeJet Pro 6830

  1. Pingback: Imprimanta HP LaserJet Pro MFP M225dw | Cartuse Imprimanta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor