Imprimanta HP Officejet Pro 6230

Imprimanta HP Officejet Pro 6230

Imprimanta HP Officejet Pro 6230

Dacă aveți nevoie de o imprimantă pe jet de cerneală ieftină, pe care să o folosiți într-un birou mic sau la domiciliu, asigurați-vă că aveți pe listă și imprimanta HP Officejet Pro 6230 ePrinter (394,51 lei). Acesta oferă atât conexiune Ethernet cât și prin Wi-Fi, făcându-o ușoară de partajare, prin Wireless Direct (echivalentul HP pentru Wi-Fi Direct) pentru o tipărire ușoară prin dispozitive mobile, chiar dacă nu o conectați la o rețea, fiid totodată o imprimantă care oferă alimentare cu hârtie destul de bună și un cost redus pe pagină. Combinația este suficientă pentru a o face o alegere printre multe alt imprimante pe jet de cerneală.

Potrivit HP, Officejet Pro 6230 înlocuiește mai vechea imprimantă HP Officejet 6100, încă disponibilă pe scară largă în aceste zile. Diferențele esențiale între cele două includ o capacitate de încărcare cu hârtie puțin mai mică la 6230, adică 225 de coli în loc de 250 și adăugarea unui duplex pentru imprimarea față-verso. Noul model adaugă, de asemenea Wireless Direct, oferindu-vă o mai mare flexibilitate pentru imprimarea mobilă.

Imprimanta HP Officejet Pro 6230

Imprimanta HP Officejet Pro 6230

Cu fiecare dintre cele două modele, dacă vă conectați la o rețea de internet prin Wi-Fi sau Ethernet, puteți imprima atât prin cloud cât și de pe un dispozitiv mobil prin conectarea la un punct de acces Wi-Fi din rețea. Cu sprijinul Direct Wireless al HP Officejet Pro 6230, puteți de asemenea conecta imprimanta direct la un telefon mobil, chiar dacă imprimanta este conectată la un PC prin cablul USB. HP Officejet Pro 6230 suportă imprimarea mobilă de la iOS, Android, Windows, Google Chrome, Kindle, sau smartphone-uri Blackberry și tablete.

HP Officejet Pro 6230 – Setup

La 5kg și 46x56x14,5 cm, HP Officejet Pro 6230 este suficient de ușoară pentru ca o persoană să o poată muta cu ușurință și suficient de mică pentru lucra lângă ea pe un birou.
Ca și în alte imprimante HP pe jet de cerneală analizate anterior, instrucțiunile de instalare vă trimit pe site-ul HP pentru a descărca software-ul, chiar dacă puteți, de asemenea, să o instalați de pe discul găsit în pachet. Din păcate nu exista nici o modalitate de a afla dacă versiunea on-line este de fapt mai nouă decât cea de pe disc. Aceasta este însă o problemă minoră. Cu toate acestea, puteți lăsa programele de instalare să verifice dacă există o versiune mai nouă on-line, iar apoi să descarce versiunea mai nouă dacă o vor găsi. Automatizarea acestui pas poate face instalarea mai ușoară.

HP Officejet Pro 6230 – Viteza de ieșire și calitatea

Viteza de imprimare reprezintă unul din punctele forte ale HP Officejet Pro 6230. Printând prin aplicații de business, imprimanta reușește 3,4 pagini pe minut (ppm). Viteza foto este un pic prea lentă pentru o imprimantă pe jet de cerneală, la o medie de 1 minut și 13 secunde pentru o fotografie de 4×6 inci.

Cartus pentru imprimanta HP Officejet Pro 6230

Cartus pentru imprimanta HP Officejet Pro 6230

Calitate la ieșire a imprimantei este cel mai bine descrisă ca fiind destul de bună pentru cele mai multe scopuri de afaceri, dar nu impresionantă. Calitatea textului este mai sus de gama medie pentru un jet de cerneală, făcându-l potrivit pentru utilizarea în afaceri zilnice, dar nu va fi o alegere prea bună pentru imprimarea profesională.

Calitatea la printarea grafică este cu un pas sub nivelul majorității imprimantelor pe jet de cerneală. E mai mult decât suficientă pentru majoritatea întrebuințărilor și pentru orice necesitate a unui birou, dar pentru prezentări PowerPoint sau altele asemenea va depinde de cât de critic poți fi. Fotografiile sunt un pic mai mai sus decât limita inferioară a ceea ce ai aștepta de la un punct de imprimare din oraș.

Dacă aveți nevoie de o imprimantă cu accent pe calitatea imprimării, asigurați-vă că aruncați o privire și la imprimanta multifuncțională Canon Maxify MB2050. Pentru majoritatea aplicațiilor de business, cu toate acestea, imprimanta HP Officejet Pro 6230 ePrinter va fi mai potrivită. Viteza și calitatea producției sunt suficient de bune pentru cele mai multe scopuri, iar imprimanta oferă o listă lungă de caracteristici, inclusiv Ethernet, Wi-Fi, suport pentru imprimare mobilă, precum și o funcționare low-cost la circa 16-17 bani pentru o pagină monocrom și 11 bani pentru o pagină color la cartusele normale (nu cele XL). Combinația aceasta o face foarte atractivă pentru o imprimantă pe jet de cerneală personală, cu rol dublu în munca de acasă și de la birou.

Untitled-42

 

 

One thought on “Imprimanta HP Officejet Pro 6230

  1. Pingback: Imprimantele seria Lexmark CS410 si CS510

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor