Imprimanta HP LaserJet Pro MFP M127fw

Imprimanta HP LaserJet Pro MFP M127fw

Imprimanta HP LaserJet Pro MFP M127fw

La fel ca alte multifuncționale, spre exemplu Samsung Xpress M2875FW (1289 lei), imprimanta HP LaserJet Pro MFP M127fw (951 lei) este suficient de mic[ pentru a fi folosită ca o imprimantă multifuncțională cu laser monocrom personală (MFP) pentru nevoile de imprimare ușoare, dar, de asemenea, îndeajuns de capabilă pentru a servi ca o imprimantă partajată într-un birou mai mic. Nu e la fel de rapidă ca imprimanta Samsung sau ca un Canon Imageclass MF4770n (la 99.98 dolari pe Amazon), dar oferă cele mai multe caracteristici ale unei MFP, de care au nevoie cele mai multe birouri, la care adaugă aplicații web ale HP ca un plus de potențial în utilizare.

Alegerile pentru conectare ale imprimantei HP LaserJet Pro MFP M127fw sunt în esență aceleași ca și pentru Samsung M2875FW, cu USB, Ethernet, Wi-Fi și Wireless Direct. La fel ca Wi-Fi Direct, acesta vă va permite să vă conectați la imprimantă de la o rețea prin Wi-Fi-ului smartphone-ului, al tabletei sau laptop-ului. Acest lucru este deosebit de util în cazul în care nu aveți un punct de acces Wi-Fi în rețea sau dacă doriți să conectați imprimanta printr-un cablu USB la un singur calculator, mai degrabă decât să o conectați la o rețea.

Imprimanta HP LaserJet Pro MFP M127fw

Imprimanta HP LaserJet Pro MFP M127fw

Caracteristicile de imprimare mobile includ capacitatea de a imprima de la un smartphone sau tabletă iOS sau Android, precum și de la un laptop prin Wi-Fi, precum și imprimarea prin ”cloud”, presupunând că imprimanta este conectată la o rețea care este conectată la Internet. În plus, aveți posibilitatea să utilizați meniurile de pe panoul frontal pentru a imprima dintr-o varietate de aplicații ale HP de pe internet, inclusiv imprimarea cărților poștale din Stamps.com și alte forme de tipărire spre exemplu de la Biztree.com. Cu toate acestea, nu puteți scana sau trimite fax de la dispozitivul mobil folosind iOS sau aplicațiile Android, în modul în care puteți face acest lucru cu Samsung M2875FW.

Noțiuni de bază și de configurare pentru HP LaserJet Pro MFP M127fw

Caracteristicile de bază ale imprimantei HP LaserJet Pro MFP M127fw includ capacitatea de a imprima și a trimite fax și a scana de la un PC, inclusiv prin rețea, plus faxuri independente și copieri. Pentru scanare, puteți utiliza fie flatbed-ul la dimensiune ”letter” sau alimentatorul automat de 35 de coli de documente (ADF), care poate suporta pagini până la dimensiunea ”legal”.

Manipularea hârtiei pentru imprimare se limitează la o singură tavă de 150 de coli. Nu există nici o alimentare manuală, nu există duplex (pentru imprimare față-verso) și nici opțiuni de upgrade. Tava este suficient pentru uzul personal sau pentru sarcinile unui birou mic, dar nu mai mult decât atât. În cazul în care nevoile dvs. de imprimare, copiere și de fax o cer, adăugarea hârtiei a mai mult de 30 de pagini pe zi, se poate transforma cu ușurință într-o corvoadă enervantă. Samsung M2875FW se descurcă mult mai bine la această funcșie, cu o capacitate de 250 de coli, cu alimentare manuală și un duplex.

HP LaserJet Pro MFP M127fw

Panou Control la HP LaserJet Pro MFP M127fw

Setup-ul este tipic pentru un laser monocrom mic. La 12,2×16,5×14,4 inci (HWD), HP LaserJet Pro MFP M127fw este un pic mai mare decât ați dori, pe biroul dumneavoastră, dar este destul de mică astfel încât să nu aveți nici o problemă în a găsi un loc potrivit pentru ea. Pentru test, imprimanta a fost conectată prin portul Ethernet și instalate driverele și alte necesități software de pe un sistem Windows Vista.

Viteza și calitate la ieșire a HP LaserJet Pro MFP M127fw

La HP LaserJet Pro MFP M127fw viteza de imprimare este de 21 de pagini pe minut (ppm) oficial, care este viteza pe care ar trebui să o aveți pentru imprimarea unui document text sau un alt fișier cu puțină sau nici o formatare. În aplicațiile de business am cronometrat (folosind hardware și software de la QualityLogic pentru sincronizare), la 8.9ppm. E o diferență nu prea mare între ea și Samsung M2875FW, care ajunge la 10ppm, este observabilă, dar nu dramatică. Pe de altă parte, este semnificativ mai lentă decât Canon MF4770n, care ajunge la 12.3ppm.

Calitatea la ieșire pentru HP LaserJet Pro MFP M127fw este o o idee mai apreciabilă decît media generală, datorită tipăririi grafice. Textul este la limita inferioară a unei game restrânse a marii majorități a imprimantelor MFP laser monocrom, făcându-l îndeajuns de bun pentru aproape orice nevoie de ”desktop publishing” pentru afaceri. Ieșirea grafică este de top pentru categoria sa, fiind cu un pas mai sus decât cea mai mare parte a competiorilor. Este, de asemenea, o imprimantă ce reușește să aibă rezultate bune la aplicații ca PowerPoint și altele.

Calitatea foto, ca și la text, este tipică pentru o imprimantă MFP laser monocrom. Asta o face ușor de întrebuințat pentru imprimarea unor imagini ușor de recunoscut ale fotografiilor din paginile web, dar pentru nimic mai exigent decât atât.

În ciuda punctelor sale forte, imprimanta HP LaserJet Pro MFP M127fw este surclasată de concurență cu privire la caracteristicile tradiționale ale MFP. Canon MF4880dw și Samsung M2875FW, modelele comparate, vă vor oferi o mai bună manevrare a hârtiei și o viteză mai mare, în special imprimanta Canon puternic axată pe viteză și modelul Samsung care oferă o gamă mai largă de caracteristici.

Concluzie și costuri

Acestea fiind spuse, HP LaserJet Pro MFP M127fw încă oferă suficient de multe calități pentru a o face o imprimantă de valoare. Datorită însă capacității sale scăzute de stocare a hârtiei și lipsa unui duplex și a alimentării manuale, este un pic mai slăbuță decât modelele Canon sau Samsung. Consumul de toner, însă, în cazul în care cumpărați cartuș toner compatibil de la Cartridge Service Cluj, vă permite un preț de doar 7 bani pe pagină, cu 50% mai ieftin decâ la cartusul original. În cazul în care doriți o imprimantă ieftină în exploateare și de dimensiuni mici iar nevoile de imprimare nu sunt extrem de ridicate, această imprimantă poate fi cu siguranță o alegere bună.

Imprimanta

 Cartus toner compatibil H-83A (CF283A) 2400 pagini

 

 

One thought on “Imprimanta HP LaserJet Pro MFP M127fw

  1. Pingback: Imprimanta Samsung Xpress M2875FW | Cartuse Imprimante

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor