Imprimanta HP LaserJet Pro 400 MFP M425dw

Imprimanta HP LaserJet Pro 400 MFP M425dw

Imprimanta HP LaserJet Pro 400 MFP M425dw

Una dintre primele imprimante laser cu suport web pentru ePrint și AirPrint de la HP, LaserJet Pro 400 MFP M425dw are încă mulți adepți si clenți mulțumiți. Imprimanta HP LaserJet Pro 400 MFP M425dw dispune de un panou de control generos de 3,5 inci care vă permite să defilați printre funcțiile de imprimare, scanare și copiere. Proiectată a fi durabilă și cu forță de muncă în toate funcțiile, imprimanta are de asemenea un mod duplex automat pentru tipărirea față-verso, cea mia mai bună caracteristică pentru economisi bani, precum și un întrerupător automat de curent pentru a economisi energie la birou.

Caracteristici și viteză HP LaserJet Pro 400 MFP M425dw

Imprimanta multifunctionala HP LaserJet Pro 400 MFP M425dw oferă de asemenea utilizatorilor posibilitatea de a înregistra imprimanta pe internet prin aplicațiile din App Store, la ePrintCenter al HP această funcție putând fi utilizată apoi, direct de pe ecranul tactil. ePrintCenter este un hub online, unde puteți vedea istoricul imprimărilor, puteți modifica setările și puteți adăuga și alte imprimante la contul dvs., desemenea puteți căuta și instala aplicații și anula imprimțri. Toate cererile suplimentare în acest cont sunt gratuite, iar HP le descompune pe categorii în cadrul App Store: divertisment, acasă, copii, știri/blog-uri, fotografii, și bilete. Fiecare aplicație promite simplificarea experienței de imprimare prin oferirea de comenzi rapide pentru fișierele dvs. preferate, sau articole de știri, rapoarte meteo, rețete, și așa mai departe. ePrintCenter vă permite de asemenea să configurați un cont pentru utilizarea pe dispozitive mobile a aplicației, cum ar fi tablete sau smartphone-uri ce nu au un port USB pentru a se conecta cu o imprimantă tradițională. ePrint evită această problemă permițându-vă să trimiteți imprimările direct la imprimantă folosind o adresă unică de e-mail. Cu adresa înregistrată, aveți posibilitatea de a imprima de la aproape orice dispozitiv care poate trimite mesaje pe internet.

Imprimanta HP LaserJet Pro 400 MFP M425dw

Imprimanta HP LaserJet Pro 400 MFP M425dw

HP oferă oficial o viteză de până la 33 ppm pentru HP LaserJet Pro 400 MFP M425dw ceea ce este o viteză bună pentru această imprimantă. Un text de cinci pagini de imprimare ne-a luat 19s, rezultând o viteză de 15.6ppm, în timp ce la un document de 20 de pagini această viteză s-a majorat la 23.5ppm.

Imprimarea duplex este standard și pauza între imprimări este destul de mică, astfel încât documentul nostru de 20 de pagini imprimate 10 pagini față 10 verso, s-a terminat în 1 minut 32 secunde, rezultând o viteză de 13 ppm. Copierea este rapidă, de asemenea, cu o singură pagină ieșită în 10 secunde.

Imprimările cu HP LaserJet Pro 400 MFP M425dw au fost bune, cu text clar, ce reflectă clar rezoluția efectivă de 1.200 dpi. Graficele în nuanțe de gri sunt un pic pestrițe, dar încă foarte funcționale și, în mod surprinzător, copia unei paginii cu conținut în nuanțe de gri arată foarte rezonabil, când la atât de multe imprimante cópiile reușesc să transforme nuanțele de gri în negru, ceea ce le face greu de utilizat. Printurile foto cu tonuri de gri arată și ele bine în detaliile cu zone luminoase și întunecate ale fiecărei imagini.

HP LaserJet Pro 400 MFP M425dw

HP LaserJet Pro 400 MFP M425dw

Aceasta imprimantă all-in-one folosește un singur tambur și cartușe de toner disponibile în două capacități. Versiunea nominală ISO poate ajunge pentru 2.700 de printuri la cerneală neagră, în timp ce versiunea X este de până la 6.900 de pagini, asa ca nu va fi nevoie să înlocuiți așa de rapid. Folosind cartușul de mare randament costul per pagină este de 12 bani pe pagină (la acoperirea de 5%), care este o valoare competitivă cu a modelelor rivale din aceeași categorie de preț.

Verdict pentru imprimanta HP LaserJet Pro 400 MFP M425dw

HP LaserJet Pro 400 MFP M425dw este o imprimantă laser eficientă mono culoare all-in-one, cu mai multe caracteristici utile, cum ar fi imprimarea duplex, copiere și scanare, toate funcționând foarte bine pentru a oferi un cal de povară foarte util pentru birourile mici sau grupuri de lucru. Există puține șanse de a găsi motive de nemulțumire la această imprimantă.

Untitled

 

 

One thought on “Imprimanta HP LaserJet Pro 400 MFP M425dw

  1. Pingback: Imprimanta HP LaserJet Pro P1102w | Cartuse Imprimante

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor