Imprimanta HP LaserJet Pro 200 color M251nw

Imprimanta HP LaserJet Pro 200 color M251nw

Imprimanta HP LaserJet Pro 200 color M251nw

Imprimanta HP LaserJet Pro 200 color M251nw este atât o imprimantă laser color perfect capabilă cât și incomodă pentru oricare dintre cele două utilizări sale. Ca o imprimantă personală, e un pic cam mare pentru a o așeza pe biroul propriu. Ca imprimantă folosită într-un birou cu mai mulți angajați, se simte un pic cam ciudat în ceea ce privește manipulare a hârtiei. Poate face cu siguranță treaba, destul de bine în fiecare situație, ceea ce o face rezonabilă, dacă nu deosebit de convingatoare, pentru alegerea de față. HP LaserJet Pro 200 color M251nw oferă viteză mare și calitate peste medie, acestea fiind două dintre caracteristicile sale cheie. La acestea adaugăm, de asemenea, o serie de facilități atractive, ca panoul de control cu touch screen, posibilitatea de a imprima direct de pe un USB și variația de la Wireless Direct-HP la Wi-Fi Direct pentru o conectare ușoară la smartphone-uri, laptop-uri, și tablete.
Alte bonusuri includ suport pentru imprimarea prin Wi-Fi, cu ajutorul Apple a AirPrint sau propria aplicație de imprimare mobilă HP, cît și imprimarea prin Cloud, dacă vă conectați imprimanta la o rețea prin Ethernet sau Wi-Fi, și profitați de aplicațiile HP On-line Print prin comenzile de pe touch screen.

HP LaserJet Pro 200 color M251nw

HP LaserJet Pro 200 color M251nw

Din păcate, imprimanta este un pic mai slabă pe de altă parte, la manevrare a hârtiei, cu o singură tavă de 150 de coli de intrare și nici un fel de de alimentare manuală, deasemenea fără duplex automat, neexistând alte opțiuni suplimentare disponibile. Dacă nu imprimați foarte mult, nu va fi o problemă, dar pentru o imprimantă comună mai multor sarcini, manipularea hârtiei o face potrivită doar pentru imprimări ușoare, chiar și după standardele unui micro birou.

Configurare, viteză și rezultate, la imprimanta HP LaserJet Pro 200 color M251nw

În ciuda unei capacități de manipulare a hârtieicare argumentează împotriva utilizării ca imprimantă comună, cu mai mulți utilizatori, mărimea ei și greutatea face greu de argumentat faptul că este o imprimantă “personală”. La 10.4 x 15.9 x 17,8 inci (HWD), e un pic cam mare pentru a ocupa confortabil un birou, fiind și destul de grea, la aproape 19 kg. Altfel, nu ar trebui să ai prea multe probleme în a găsi un loc pentru ea și o dată așezată, configurarea este tipică pentru această clasă de imprimante HP. Pentru teste, am conectat imprimanta la o rețea folosind conectorul Ethernet și am instalat driverul de pe un sistem Windows.
Viteza HP LaserJet Pro 200 color M251nw ajunge la 14 pagini pe minut (ppm) pentru ambele caracteristici, mono și color. Pe aplicațiile de business am măsurat un efectiv 5,1 ppm, care este o viteză respectabilă, atât pentru rating cât și pentru prețul acestei imprimante. În comparație, Samsung CLP-415NW ajunge la 6.0 ppm la un preț similar, iar imprimanta Brother HL-3075CW ajunge la 5,9 ppm.

Calitatea la ieșire a imprimantei este peste medie, datorită în mare măsură unei calități excelente printării textului. Printările de text sunt la limita superioară a intervalului de calitate chiar și pentru lasere, făcându-le destul de bune pentru orice utilizare de afaceri, chiar dacă aveți o nevoie neobișnuită pentru fonturi mici. Cei mai mulți oameni ar lua în considerare această calitate și pentru printarea de publicații.

HP LaserJet Pro 200 color M251nw

Cartusele Toner Laser pentru HP LaserJet Pro 200 color M251nw

Calitatea grafică este, în general, ca și la cele mai multe lasere color, ceea ce îl face îndeajuns de bun pentru prezentări PowerPoint sau altele asemenea. În funcție de cât de perfectionist ești, ai putea să o consideri destul de bună și pentru materiale de marketing. Calitatea foto este, după cum ne așteptam, la nivelul minim de calitate pentru o imprimnata laser color. Dar și aici, din nou, în funcție de nivelul de perfecționism avut de client, s-ar putea considera destul de bună și pentru unele materiale de marketing. Este cu siguranță destul de bună pentru restul nevoilor unui birou mic.

Imprimanta HP LaserJet Pro 200 color M251nw oferă o mulțime de caracteristici plăcute, cu viteza destul mare, facilități de control și imprimare de calitate a textului și lucrărilor grafice. În cazul în care nevoia de capacitate a hârtiei este suficientă pentru nevoile dvs. și aveți nevoie de o calitate excelentă a textului, HP LaserJet Pro 200 color M251nw este o alegere mai mult decât rezonabilă.

Cumpara Imprimanta laser HP LaserJet Pro 200 color M251n

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor