Imprimanta Epson WorkForce Pro WF-5620

Imprimanta Epson WorkForce Pro WF-5620

Imprimanta Epson WorkForce Pro WF-5620

Dacă aveți nevoie de o imprimantă cu jet de cerneală multifuncțională (MFP) cu o utilizare pentru nevoi de imprimare moderate Epson WorkForce Pro WF-5620  este un prim candidat. Mai degrabă decât unele MFP-uri laser color, care costă de două sau de trei ori mai mult, plus un cost de funcționare mai mic decât la marea majoritate a laserelor, de asemenea, WF-5620 este o imprimantă dintr-un număr tot mai mare de aparate pe jet de cerneală care contestă supremația imprimantelor laser pentru birouri.

WF-5620DWF_caracteristici

Caracteristicile Epson WorkForce Pro WF-5620

Cele mai multe dintre caracteristicile Epson WorkForce Pro WF-5620 se pot găsi și la Epson WorkForce Pro WF-5690. Potrivit Epson, singura diferență dintre cele două este că Epson WF-5690 adaugă și suport pentru Printer Command Language de la HP (PCL) și pentru PostScript, două dintre limbajele foarte necesare pentru imprimantele de azi, utilizate pe scară largă, pe lânga alte aplicații. Epson WorkForce Pro WF-5620 este noua noastră alegere pentru birourile care nu au nevoie de PCL sau PostScript. Este, de asemenea, un pas mare după Epson WorkForce WF-3640, pe care o înlocuiește în alegerile noastre.

Noțiunile de bază ale Epson WorkForce Pro WF-5620

Ca și alte modele Workforce recente, WF-5620 este construită în jurul tehnologiei Epson PrecisionCore. Imprimantele cu sistemul PrecisionCore nu sunt neapărat rapide, dar ar putea fi. Tehnologia permite mai multe chip-uri într-un singur cap de imprimare. Cu cât mai multe chipuri sunt, mai multă cerneală poate imprimanta să depună pe hârtie la o singură trecere. Cele patru jetoane din capul de imprimare al WF-5620 livrează o viteză impresionant de rapidă.
Chiar mai mult, imprimanta oferă o manipulare a hârtiei suficientă pentru a profita de această viteză. Aceasta este dotată cu un sertar pentru 250 de coli, o tavă în spate pentru 80 de coli, plus un duplexor „built-in” (pentru imprimare față-verso). Dacă aveți nevoie de mai mult, se poate stimula capacitatea imprimantei cu o a doua tavă pentru încă 250 de coli (plus circa 99.99 dolari).

00_WF-5620DWF

Epson WorkForce Pro WF-5620

Caracteristici multifuncționale includ abilitatea de a trimite faxuri și de la scaner către un computer printr-o conexiune USB sau de rețea, sau poate lucra ca un copiator sau fax independent, ambele putând imprima și scana de pe un stick de memorie USB. Un ecran tactil color de 3,5 inci de pe panoul frontal, asociat cu un meniu bine conceput, îl face ușor pentru comenzi.
Manipulare hârtiei de scanare este un alt plus. În afară de un platou la dimensiunea „letter”, Epson WorkForce Pro WF-5620 oferă un alimentator automat de documente pentru 35 de coli (ADF), care se pot ocupa de hârtia la dimensiunea „legal” și poate, de asemenea, lucra duplex, întorcând fiecare pagină pentru a scana a doua față. Pentru copiere, scanarea duplex lucrează împreună cu imprimarea duplex ca să vă copiați originalele, atât „single” cât și față-verso la alegere.
Ca și alte imprimante MFP mai recente, Epson WorkForce Pro WF-5620 suportă imprimarea mobilă, incluzând atât imprimarea și scanarea de la un fișier aflat în „cloud”. Conectați imprimanta la o rețea, folosind fie Ethernet sau Wi-Fi și puteți imprima prin intermediul unui punct de acces Wi-Fi și de la aparate cu sistemuld e operare iOS, Android sau Windows precum și de la dispozitivele Kindle Fire (Amazon). Dacă rețeaua este conectată la Internet, puteți imprima, de asemenea, prin „cloud” și puteți scana direct prin Epson WorkForce Pro WF-5620 conectată la diferite servicii de cloud (SugarSync, Evernote, sau Google Drive.

Dacă o să conectați imprimanta la un singur PC prin cablu USB în loc conectarea printr-o rețea, nu veți putea utiliza funcțiile din cadrul „cloud”. Cu toate acestea, puteți beneficia totuși de facilitatea imprimantei de Wi-Fi Direct pentru a vă conecta direct de pe un dispozitiv mobil cu care puteți imprima.

Setup, viteza, și calitatea de imprimare la Epson WorkForce Pro WF-5620

Pentru teste, am conectat imprimanta Epson WorkForce Pro WF-5620 la o rețea cu cablu și am instalat driverele și software-ul pe un sistem Windows Vista. Setup a fost standard.
La aplicațiile cu suite de business, am cronometrat imprimanta (folosind hardware QualityLogic și software pentru sincronizare), la 10,3 pagini pe minut (ppm). Asta o face, în esență, egală cu Epson WF-5690 și semnificativ mai rapidă decât Epson WF-3640, care reușește doar 5.4ppm. Este, de asemenea, mai rapid decât cele 5.9ppm atinse de HP Officejet Pro 276dw.

detail_wf-5620dwf

Cartuse Imprimanta Epson WorkForce Pro WF-5620

Calitatea la ieșire este, de asemenea, în general destul de bună pentru a conta ca un plus. Textul în teste a fost la nivelul de top pentru o imărimantă pe jet de cerneală. Caracterele nu sunt la fel de clare ca la un laser, iar cerneala poate murdări puțin hârtia, dacă aceasta este umedă, dar textul este foarte ușor de citit chiar și la dimensiuni mici de font, făcându-l destul de bun pentru majoritatea nevoilor mediului de afaceri.
Ieșirea grafică a fost ușor mai jos decât media din testele noastre, cu unele ușoare urme în zone mai mari imprimate cu culori închise. Este cu siguranță destul de bunî pentru uz intern, dar în funcție de cât de critic privești, se poate sau nu lua în considerare pentru prezentări PowerPoint sau altele asemenea. Puteți elimina acest „banding” prin setarea driverelor pentru imprimarea la o calitate mai mare, dar acest lucru va micșora, de asemenea, viteza de imprimare.
Pentru fotografii, dacă folosiți hârtia mată recomandată de Epson, imprimanta livrează o calitate fotografică mai bună decât printurile tipice.O potențială problemă este că, dacă preferați fotografiile lucioase, nu vă va place aspectul mat.
De asemenea, un plus important este costul economic de funcționare a Epson WorkForce Pro WF-5620. Pe baza randamentelor comunicate de Epson și având în vedere prețurile la cerneală, costul per pagină ajunge la doar 5 bani pentru o pagină alb-negru și circa 24 de bani pentru o pagină color.

Dacă aveți nevoie de PCL sau PostScript, Epson WorkForce Pro WF-5690 este în continuare alegerea evidentă. Cu toate acestea, în orice alt mod, imprimanta Epson WorkForce Pro WF-5620 vă oferă aceeași capacitate la un preț mult mai mic. Pentru birourile mici și mijlocii, care nu au nevoie de PCL sau PostScript, este mai mult decât suficient să alegeți imărimanta pe jet de cerneală Epson WorkForce Pro MFP WF-5620 aleasă de noi pentru lucrări de la moderate până la cele mai grele.

Cumpara Multifunctional Epson WorkForce Pro WF-5690

 

One thought on “Imprimanta Epson WorkForce Pro WF-5620

  1. Pingback: Imprimanta multifunctionala Canon Maxify MB5350 | Cartuse Imprimanta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor