Imprimanta Epson L210

Imprimanta Epson L210

Imprimanta Epson L210

Imprimanta Epson L210 este un printer multifuncțional All In One (pentru imprimare, scanare și copiere), cu sistem de rezervor de cerneală și costuri de funcționare scăzute. Investiția inițială este medie, dar costul de funcționare este redus. Această imprimantă are un pret de 892 de lei. In interiorul cutiei aveți imprimanta, CD-ul de instalare, ghidul de inițiere rapidă, adaptorul de curent cu cablu de alimentare, cablul USB și rezervoarele de culoare (negru, galben, magenta și cyan).

Imprimanta Epson L210 design și instalare

epson-l210

Epson L210

Epson L210 este compactă și nu ia mult spațiu. Butoanele sunt pe partea din față. Rezervorul este puțin transparent, ca să puteți vedea nivelul de cerneală. Aveți nevoie să reumpleți cu cerneală rezervorul dacă limita scade până la linia de jos.
După despachetarea imprimantei Epson va trebui mai întâi să eliminați benzile de protecție, și apoi să umpleți rezervorul de cerneală cu cernelurile colorate din rezervoare, urmând a repeta procesul ori de câte ori este nevoie. Odată ce ați făcut alimentarea, apăsați pe butonul de pornire și apoi butonul pentru încărcarea cernelii (verifică clipul video). Procesul de încărcare cu cerneală durează aproximativ 20 de minute.
Odată ce ați făcut cele de mai sus, instalați software-ul de pe CD și apoi, când sunteți întrebat, conectați imprimanta la PC. Instalarea este gata.

Costurile imprimantei Epson L210

Comparând costurile cu, să zicem, imprimanta HP All in One 1050, pentru modelul Epson L201 rezervele de cerneală costă mai mult decât cartusele HP. Acest lucru pare ineficient la o primă privire, însă nu și dacă socotești numărul de pagini posibil de imprimat la ambele imprimante. Cartușul color HP este chiar mai scump. Calculul prețurilor deasemenea se schimbă dacă folosiți cartușe compatibile. La imprimanta HP aveți un cartuș de culoare unic și care găzduiește toate cele 3 culori. În cazul în care oricare dintre culori se termină, cartușul devine inutil, chiar și atunci când în celelalte compartimente de culori, a mai rămas cerneală. Puteți tipări în continuare, dar colorile vor fi nenaturale. Cu sistemul de alimentare al Epson L210 puteți să completați cerneala atunci când este necesar pentru fiecare culoare în parte. Cu o rezervă de cerneală se pot imprima până la 4000 de pagini (la 5% încărcare pe pagină); randamentul de pagini va fi, de obicei, mai mic de 4000 (în funcție de utilizare dvs.), dar încă reprezintă prețuri accesibile.

Caracteristici

Caracteristica de scaner poate fi folosită pentru a scana documente sau pentru imprimări directe (scanare & imprimare). Deasemenea aveți supapa de șoc pe rezervorul de cerneală, care este foarte la îndemână atunci când deplasați imprimanta de la o locație la alta (minimalizează scurgerile).

Alte caracteristici:

  • Bi/Uni imprimare direcțională.
  • rezoluție de imprimare 5760×1440 dpi.
  • Viteză-27de pagini pe minut(culoare neagră).
  • Scanner cu rezoluție opticăde 600× 1200dpi.
  • ConectivitateUSB.
  • Sistem de operare: compatibilă Windows/MacOS.
  • Randament pe pagină: Negru-până la 4000 d epagini | Culoare – până la 6500 de pagini.
  • Costuri rezerve de cerneală originale Epson = 28,40 lei x 4
Epson L210

Epson L210

Concluzie

O imprimantă bună pentru acasă sau la birou, cu consum de cerneală optim și funcționare ultra low cost. Calitatea imprimării, atât alb/negru cât și color, este bună. Dacă aveți cerințe de imprimare ridicate, atunci acest model va fi ieftin pe termen lung. În cazul în care cerința de imprimare este mai mică, dar vă puteți permite costul inițial, atunci aveți în față o adevărată afacere.

Untitled

 

 

2 thoughts on “Imprimanta Epson L210

  1. Pingback: Imprimanta Epson Workforce Pro WF5110DW | Cartuse Imprimante

  2. Pingback: Preturi speciale pentru noile imprimante inkjet EPSON | Cartuse Imprimante Refill Profesionist

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor