Imprimanta Canon PIXMA MG7150

Imprimanta Canon PIXMA MG7150

Imprimanta Canon PIXMA MG7150

Imprimantele foto pentru acasă și cele „all-in-one” devin din ce în ce mai mici și mai ordonate, în timp ce adună și mai multe caracteristici. Imprimanta Canon PIXMA MG7150 dispune de o gamă largă de caracteristici pentru imprimare pe hârtie simplă, pe hârtie foto precum și pentru imprimare pe discuri optice.

Canon PIXMA MG7150 – Proiectare si Caracteristici

Alegerea acestei imprimante PIXMA poate fi făcută în două culori (la alegere) alb sau negru, având în design ecourile anterioarelor imprimante Canon, dar acum profilul exterior este mult mai puțin întrerupt de tot felul de butoane și controale. Acest lucru se datorează faptului că toată suprafața panoului de control încadrează și un touchscreen de 88mm nou tactil, cu iconițe luminoase, sensibil la contact, ce apare ca prin farmec, atunci când este necesar.

canon_pixma_mg7150_black

Imprimanta Canon PIXMA MG7150

Imprimanta nu are un alimentator automat de documente (ADF), dar rezoluția scannerului de 2.400 x 4,800ppi este doar o modalitate de a hrăni imprimanta cu imagini. Există trei sloturi pentru carduri de memorie pe spatele panoului frontal rabatabil, inclusiv CompactFlash, care este foarte util pentru posesorii de camere foto Canon SLR.
După ce se deschide capacul frontal, un suport pentru hârtie apare în mod automat, pentru a forma tava de ieșire. Mai trebuie să trageți o extensie a suportului, manual, dar e un început. Există două tăvi pentru hârtie, cu profil redus, iar cea superioară susține până la 20 de coli de hârtie foto de până la 7 x 5 cm, iar cea de jos 150 de coli de hârtie simplă. Ambele capacități sunt un pic cam mici totuși.
Sub partea inferioară a tăvii pentru hârtie foto este un suport pentru CD / DVD / Blu-ray pentru imprimarea directă pe discurile respective.

Canon PIXMA MG7150 – Cartușe și Conexiuni

Ca să ajungeți la cele șase cartușe de cerneală, nu e nimic mai ușor. Panoul de control, inclusiv touchscreen-ul, se ridică și capul de imprimare apare în mijloc, cu LED-uri indicatoare ce clipesc pentru orice cartuș care are nevoie de atenție.

Printare Wireless la  Canon PIXMA MG7150

Printare Wireless la Canon PIXMA MG7150

O conexiune USB în partea din spate arată că imprimanta este foarte bine adaptată la lucrul wireless. Alături de imprimarea în rețea fără fir, imprimanta acceptă Wi-Fi Direct atât pentru imprimare cât și scanare și se poate conecta, de asemenea, prin AirPrint și Google Cloud Print.
Cu „PIXMA Cloud link”, puteți downloada, de asemenea, fișierele stocate on-line, direct prin imprimantă. Singurul lucru care lipsește este suportul pentru configurare rapidă a Near Field Communication (NFC), pentru imprimare de la telefoane mobile.

Canon PIXMA MG7150 – Vitezele de imprimare

Specificațiile Canon PIXMA MG7150 arată o viteză de imprimare de până la 15 ppm pentru negru și 10 ppm la color. În teste reușește un maxim de 10.3ppm la negru, pentru un test de 20 de pagini și 3.7ppm la color, pentru un document de 5 pagini.

Panou "Touch" Control - Canon PIXMA MG7150

Panou “Touch” Control – Canon PIXMA MG7150

Două treimi din rating-ul propus la imprimare pe negru nu este prea rău și 10 ppm pentru un jet de cerneală este chiar impresionant. La 3.7ppm pentru color nu este la fel de mulțumitor, dar imprimanta nu se simte chiar atât de lentă. La imprimarea duplex a documentului de 20 de pagini viteza a ajuns la un lăudabil 4.1 pagini pe minut. O copie color pe sticla sannerului a durat 19s, ceea ce este bine și fotografiile de 15 x 10 cm au ieșit toate la 27 de secunde pentru o imprimare fără chenar de pe cardul SD. O imprimare wireless de la un smartphone Samsung Galaxy Mini cu Android a durat doar 41s, de asemenea.

Canon PIXMA MG7150 – Calitate și costuri

Calitatea imprimării, așa cum ne așteptam de la Canon, de-a lungul anilor, este destul de bună pentru o imprimantă pe jet de cerneală. Text negru este dens și ascuțit, culorile sunt luminoase și nu prezintă semnele aplicării cernelurilor sau urme nedorite. Textul negru peste culoare este bine aplicat. Printurile foto au culori naturale și tranziții line și există o mulțime de detalii, chiar și în zonele mai întunecate ale imaginilor.
Costul pe pagină, folosind cartușe de cerneală XL, este de 17 bani, foarte asemănătoare cu cele ale altor imprimante all-in-one de pe piață. Cu cerneala gri suplimentară de la Canon, menită să îmbunătățească imprimările foto alb-negru, costurile pe paginile de culoare sunt un pic mai mari decât la imprimantele cu cinci cartuse de cerneală, dar totuși reușiți un preț de 44 de bani, foarte acceptabil.

Verdict

Imprimanta Canon PIXMA MG7150 este un aparat „all-in-one” pentru acasă și, în special, pentru utilizarea ei de către un fotograf amator entuziast. Designul său elegant și panoul de control inteligent sunt acceptabile, iar împreună cu imprimarea wireless este pefectă pentru clienții care au nevoie a imprima lucrări printr-o varietate mare de diferite dispozitive.

Untitled

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor