Imprimanta Canon PIXMA MG3550

Imprimanta Canon PIXMA MG3550

Imprimanta Canon PIXMA MG3550

Caracteristici cheie: AirPrint și Wi-Fi Direct; imprimare duplex standard; designul „cartușe-gemene” oferă o întreținere ușoară; imprimare foto la 4,800dpi; auto power-on. Este destul de neobișnuit să găsești o imprimantă cu jet de cerneală sub 100$, dar în aceste zile există mai multe aparate complete „all-in-one” în această categorie și imprimanta Canon PIXMA MG3550 este cea mai recentă ofertă de la compania japoneză. Destinată pentru acasă sau pentru un client student, acesta oferă la bază imprimare, scanare și copiere și include, de asemenea, suport wireless și imprimare directă de la mai multe platforme ale dispozitivelor mobile.

Canon PIXMA MG3550 – Proiectare si Caracteristici

Sunt două versiuni disponibile, negru și alb și după cum declară Canon una roșu aprins ar putea fi disponibilă în viitorul apropiat. Indiferent de culoare, sunt cutii elegante, cu margini verticale rotunjite și cu o urmă surprinzător de mică. Asta atunci când imprimanta este închisă. Când se deschide pentru lucru, se dubleaza spațiul pe care aparatul îl ocupă pe birou. Capacul frontal se pliază în jos pentru a deveni tava de ieșire și aceeași tavă este folosită atât pentru hârtie simplă cât și foto – deși nu în același timp. O tavă telescopică internă se pliază în jos în partea de sus, pentru a primi paginile sau fotografiile pe care le copiați. Controalele se găsesc pe panoul superior al PIXMA MG3550 și sunt destul de minime, cu LED-uri pentru a indica puterea, conexiunea wireless și capacitatea de cerneala și de hârtie disponibilă. Nu există un ecran LCD, și ești lăsat la mâna Windows sau OSX pentru cele mai multe funcții. Există o secvență a unui buton pentru a stabili o conexiune wireless printr-o configurare WPS, totuși.

Canon PIXMA MG3550

Canon PIXMA MG3550

Un singur cartuș cu cerneală cyan, magenta și galben poate fi o risipă, dacă imprimați imagini cu un exces a unei anumite culori.
Pachetul software al Canon este bun pentru un aparat ieftin și include o fereastră pop-up pe desktop cu imaginea companiei, pentru a afișa imagini și a arăta driverele imprimantei și unele statistici de imprimare. Din moment ce se instalează în mod automat, se poate scoate, dacă vă irită.

Canon PIXMA MG3550 – Viteza de imprimare

Canon PIXMA MG3550 susține că poate imprima la 9.9ppm pentru negru și 5.7ppm pentru culoare. Acestea sunt specificații destul de modeste și, la testare, am ajuns destul de aproape de prima dintre ele. Un document cu text, negru de 5 pagini a dat 7,7ppm, în timp ce la versiunea de 20 de pagini, a crescut până la 8.1ppm. În testul de cinci pagini text negru și grafică color a reușit 1.9ppm, ceea ce este foarte lent, iar un document duplex – imprimarea duplex este standard – a ieșit, de asemenea, lent, la o viteză de 2.2ppm. O copie color de o singură pagină a reușit 33s și fotografiile de 15 x 10 cm au durat 1:09 secunde de la un PC și 01:33 secunde pentru imprimare wireless de pe un telefon Samsung Galaxy S3 cu Android. Am avut inițial probleme de imprimare cu aplicația Easy Photo Print de la Canon, care a refuzat să găsească imprimanta, dar în cele din urmă s-a rezolvat.

Canon PIXMA MG3550 – Calitate și cheltuieli

Calitatea imprimării, chiar și pentru o astfel de imprimanta ieftină, este foarte bună. Textul negru este clar și dens și culorile în formatul grafic sunt surprinzător de intense, deși la o copie pe hârtie simplă au părut un pic încețoșate. Fotografiile au fost toate bine reproduse, cu o mulțime de detalii și culori precise, pe tot parcursul imprimării. Scanerul iluminat cu led-uri și având senzor de contact de imagine (CIS) scanează la 4800 x 1,200ppi și a reușit scanări bune și clare ale textului și imaginilor. Tendința la costurile consumabilelor a fost spre diferențe mici între prețurile unui singur cartuș și multi-pachetele cu toate culorile, dar veți câștiga câte ceva de fiecare dată, la „multi-pack”. Folosind versiunile XL ale cartușelor, care oferă o valoare mai bună decât cele standard, veți avea, de asemnea costuri mai mici pe pagină.

Verdict

Canon reușește să ofere o gamă largă de imprimante all-in-one cu diferite seturi de caracteristici, în funcție de prețul plătit. Deși PIXMA MG3550 este la capătul de jos al scării de preț, merită prețul pentru o imprimantă, scanner și copiator ce include compatibilitate wireless și capabilitate de imprimare de la telefoane, tablete și laptop-uri, în plus pe lângă PC.

Untitled-42

 

One thought on “Imprimanta Canon PIXMA MG3550

  1. Pingback: Canon Lanseaza Doua Imprimante Multifunctionale | Cartuse Imprimanta Refill Profesionist

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor