Imprimanta Canon i-SENSYS MF6180dw

Imprimanta Canon i-SENSYS MF6180dw

Imprimanta Canon i-SENSYS MF6180dw

Imprimanta Canon i-SENSYS MF6180dw este imprimanta pentru afaceri în perfect echilibru atât în ceea ce privește prețul cât și înalta performanță, fiind un dispozitiv mono multifuncțional poziționat în topul echipamentelor de birou în 2015. Acest multifuncțional oferă scanare, copiere și fax pe lângă facilitățile de imprimare impresionante, și se luptă de la egal la egal cu imprimanta Canon I-SENSYS MF229dw în lupta pentru „câștigarea alegerilor la tehnica de afaceri”.
Imprimanta nu se bazează pe un statut foarte voluminos, are o culoare crem curată și un exterior substanțial nedimensionat ce-i permite să e poziționeze într-un slot perfect în mediul biroului Dv., dar fără teama de a se dovedi „arogantă cu spațiul”.

Canon i-SENSYS MF6180dw – Caracteristici principale

Imprimanta are un panou de control LCD cu cinci linii, ușor de navigat, plus multe alte butoane de control pentru comoditate. Furnizarea funcționalității cu un singur buton, în timp ce nu dorești să „suprapopulezi” panoul de control, se dovedește de multe ori o problemă greu de rezolvat pentru producătorii de imprimante. Canon, însă își folosește ingeniozitatea pentru a „tăia nodul gordian”.
Facilitățile de fax, spre exemplu, permit până la 19 setări de apelare rapidă. Cu toate acestea, decât să aibă atât de multe butoane plasate pe imprimantă, numai primele șapte setări de apelare rapidă sunt plasate la vedere, cu celelalte 12 rămase ascunse sub panoul principal ce se poate deschide. Acest ajutor face din Canon i-SENSYS MF6180dw o imprimantă inteligentă și versatilă.

Panou Control

Panou Control Canon i-SENSYS MF6180dw

Cu imprimanta Canon i-SENSYS MF6180dw ai o mulțime de opțiuni atunci când vine vorba de manipularea hârtiei, de asemenea. În mod default poate fi alimentată cu 250 de coli, apoi cu încă 50 de coli suplimentare pentru diferite scopuri. Asta ar trebui să fie suficient pentru multe birouri, dar dacă aveți nevoi mai exigente, încă un sertar pentru 500 de coli poate fi adăugat (contra cost), ajungând la maxim 800 de pagini. Astfel de capacități sunt în conformitate cu imprimantele la prețul, în esență identic, din acest domeniu.

Canon i-SENSYS MF6180dw: scanarea

Sistemul de alimentare ADF al Canon se îmbină perfect cu alte componente multifuncționale ale sale, pentru a permite scanare completă duplex a până la 50 de coli. În cazul în care nu doriți scanarea față-verso, puteți utiliza panoul de sticlă a scannerului, în schimb, care oferă o gamă largă de opțiuni de scanare de înaltă calitate. Pot fi scanate coli A4, color, în 12 secunde (la 300 dpi), sau în 29 secunde la 600 dpi. Atenția pentru detalii este bună, iar flatbed-ul se poate extinde pentru putea copia cărți, broșuri și alte materiale mai groase.

Canon i-SENSYS MF6180dw: imprimare și conectivitate

Portul Ethernet este standard de 10/100, mai degrabă decât standardul de la Gigabit, deși modelul rămâne extrem de versatil, firma adăugând wireless 802.11b/g/n, precum și capabilități USB.

Canon Mobile Printing

Canon Mobile Printing

Puteți trimite fără efort printuri și alte fișiere pe drive-uri de memorie USB folosind interfața foarte bună a Canon, iar sistemul „Secure Print” protejează documentele confidențiale care nu trebuie să fie imprimate dacă expeditorul nu este în fața imprimantei Canon, gata să introducă parola. Canon i-SENSYS MF6180dw poate, de asemenea, printa și de la dispozitivele mobile. Pentru utilizatorii intensivi, de o foarte mare importanță este și suportul software pentru PostScript 3.

Canon i-SENSYS MF6180dw: viteză și costuri

Imprimanta Canon i-SENSYS MF6180dw nu se compară cu alte produse mai scumpe, în ceea ce privește viteza, dar performanța sa reală de 24 de pagini pe minut este încă foarte respectabilă – fiind mai rapidă decât multe imprimante din jumătatea superioară a clasamentului mono-laserjet.
Grafica mono color (la o viteză de 17,6 ppm) este, de asemenea, destul de bună, având în plus adâncime a textului monocrom, și o imprimare în linii curate. Canon este în mod constant recomandată pentru excelentele rezultate la calitatea imprimării.
Canon i-SENSYS MF6180dw, de asemenea este generoasă cu privire la cheltuielile de funcționare, și este extrem de economică în rulare, pentru un laser mono la acest nivel de preț. Cartusul toner laser compatibil permite un cost pe pagină de doar 6 bani.

(vezi si noua tehnologie de imprimare laser de la HP)

Untitled-42

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor