Imprimanta Canon I-SENSYS MF229dw

Imprimanta Canon I-SENSYS MF229dw

Imprimanta Canon I-SENSYS MF229dw

Dacă aveți nevoie de o imprimantă multifuncțională (MFP) laser monocrom cu capacitatea de a scana documente duplex (față-verso), asigurați-vă că includeți și imprimanta Canon I-Sensys MF229dw  pe lista scurtă. Această imprimantă oferă viteză și o manipulare a hârtiei adecvată pentru un birou mic, are un panou de control touch-screen ușor de utilizat și vă permite să copiați sau scanați stive de pagini față-verso, datorită unui alimentator automat de documente față-verso (ADF). Pentru un birou micro cu nevoi de imprimare moderate ar putea fi, cu siguranță, alegerea corectă.

Canon I-Sensys MF229dw are cele mai multe dintre caracteristicile modelului mai vechi Canon Imageclass MF227dw care a fost alegerea pentru imprimanta laser monocrom de anul trecut. În afară de preț, cea mai semnificativă diferență între cele două este ADF-ul lui MF229dw, care poate scana duplex o parte a unei pagini, o întoarce, iar apoi o scanează pe cealaltă parte. Nu toate birourile au nevoie de această caracteristică. Dar pentru cei care într-adevăr au nevoie de ea, MF229dw oferă tot ceea ce face Canon MF227dw alege și adaugă acest ADF duplex.

Noțiuni de bază Canon I-Sensys MF229dw

Caracteristicile de bază ale Canon I-Sensys MF229dw includ capacitatea de a imprima și trimite fax de la un PC, scanare către un calculator, și de a lucra ca un copiator independent și fax independent. În plus, aceasta suportă imprimare și scanare de la aparate mobile, permițându-vă să imprimați și scanați atât de la telefoane și tablete Android cât și de la cele iOS.

O limitare importantă a imprimării și scanării de la dispozitive mobile este că funcționează doar pe lângă un punct de acces Wi-Fi. Unele dintre imprimante multifuncționale ale concurenței, ca Samsung Xpress M2875FW, vă permit să vă conectați direct de la un smartphone sau tabletă. Canon I-Sensys MF229dw, ca și Canon MF227dw, vă oferă Wi-Fi dar numai pentru conectarea la o rețea. Dacă vă conectați la un singur PC prin cablu USB, nu veți putea folosi funcțiile de imprimare și scanare mobile.

Canon I-SENSYS MF229dw

Canon I-SENSYS MF229dw

Canon I-Sensys MF229dw oferă o manevrare a hârtiei amplă, standard pentru un micro-office, cu o tavă de 250 de coli, și alimentare manuală și un built-in duplex. Cu toate acestea, Canon nu oferă nici o opțiune de upgrade, deci, dacă aveți nevoie de o capacitate mai mare, va trebui să căutați în altă parte. Pentru scanare, Canon I-Sensys MF229dw folosește un ADF duplex cu o platforma de dimensiune Letter pentru 50 de coli.

Setup, viteza și calitatea la ieșire pentru Canon I-Sensys MF229dw

Configurarea Canon I-Sensys MF229dw într-o rețea este standard. La mărimi de 14.2 x 15,4 x 14.9 inci (HWD) și 12,7 kilograme, imprimanta este suficient de mică, astfel că va fi greu de găsit un loc pentru ea, deși e destul de înaltă ca să o doriți așezată pe birou. Pentru testele, s-a folosit portul Ethernet și s-au instalat driverele pe un sistem Windows Vista.

Viteza Canon I-Sensys MF229dw este standardizată la 16 pagini pe minut (ppm) pentru modul duplex, care este setarea implicită și la 28ppm în modul simplex. Ambele evaluări sunt aceleași ca și pentru Canon MF227dw și sunt vitezele care ar trebui să le vedeți când imprimați documente text sau alte materiale care nu au nevoie de multă prelucrare. La aplicații de business imprimanta reușește 9.9ppm pentru modul duplex și 13.2ppm în simplex.
Nu sunt ratinguri surprinzătoare, având în vedere motoarele identice, ca și la Canon MF227dw, pentru aceste moduri de imprimare. Mai impresionant însă este viteza MF229dw pentru imprimarea duplex, care este superioară față de imprimarea simplex a imprimantei Samsung M2875FW.

cartuș toner pentru Canon I-Sensys MF229dw

Cartuș toner 737 pentru Canon I-Sensys MF229dw

Textul, grafica și calitatea imprimării foto sunt tipice pentru o imprimantă MFP laser monocrom. Pentru text, acest lucru se traduce prin a fi suficient pentru orice utilizare în afaceri. Ieșirea pentru grafică este destul de bună, de asemenea, pentru orice utilizare de afaceri internă. În funcție de cât de critic ești, o poți sau nu lua în considerare și pentru prezentări PowerPoint sau ceva similar. Calitatea foto este destul de bună pentru imprimarea unor imagini ușor de recunoscut de pe paginile web, dar nu pentru altceva mai exigent de atât. Costul unui cartuș toner pentru Canon I-Sensys MF229dw este la această oră de 362 de lei pentru 2400 de pagini.

Cumpara Canon I-Sensys MF229dw

 

2 thoughts on “Imprimanta Canon I-SENSYS MF229dw

  1. Pingback: LG anunta 4 telefoane noi si ieftine | Cartuse Imprimanta

  2. Pingback: Cele mai Bune Imprimante Multifunctionale in 2016 – Cartuse Imprimanta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor