Imprimanta Canon imageClass LBP151dw

Imprimanta Canon imageClass LBP151dw

Imprimanta Canon imageClass LBP151dw

Imprimanta laser monocrom Canon ImageClass LBP151dw (899 lei) este suficient de mică pentru a se potrivit pe un birou mic sau acasa. Canon LBP151dw are conexiunile prin cablu și fără fir necesare pentru utilizare în rețea, dar este utilă  și ca imprimantă personală atașată unui singur computer. Are o viteză bună pentru prețul de mai sus și tipărește textul la calitate deasupra mediei și oferă suficient de multe calități pentru a face din ea o nouă alegere a clienților ca imprimantă de lucru.

Design și caracteristici – Canon ImageClass LBP151dw

Măsurând 390 mm x 365 mm x 245 mm (HWD) și cântărind doar 8,6 kg, inclusiv cartușul, într-o culoare negru mat, LBP151dw ar trebui să fie ușor de manipulat pentru o persoană și suficient de mică pentru a se potrivi confortabil pe multe birouri. Așa cum este tipic pentru imprimantele din această clasă, nu are afișare electonică. Există mai multe controale, marcate cu pictograme, în partea stângă a tăvii principale pentru hârtie. Acestea includ butonul de alimentare, un buton Wi-Fi (pentru utilizare în configurație, cu un indicator care se aprinde atunci când sunteți conectat fără fir), un buton de anulare a lucrului și un buton indicator de hârtie. Acesta din urmă va clipi când nu mai aveți hârtie sau dacă hârtia are o dimensiune greșită. Odată ce reîncărcați tava, apăsând butonul, va reporni și imprimarea.

Imprimanta laser CANON i-SENSYS LBP151dw

Imprimanta laser CANON i-SENSYS LBP151dw

Manipularea hârtiei este în esență aceeași cu cea pe care am văzut-o la multe alte imprimante laser mono ieftine, inclusiv Samsung xPress M2875DW (1,428 lei), cât și la sora sa CANON I-SENSYS LBP6030W (520 lei). Imprimanta de față include o tavă de hârtie principală de 250 de coli și un alimentator multifuncțional pentru o coală, precum și un duplexer automat pentru imprimarea pe ambele fețe ale unei coli de hârtie. Imprimanta este setată implicit pentru imprimarea pe două fețe ca măsură de economisire a hârtiei și a banilor. Canon LBP151dw oferă conectivitate Wi-Fi Ethernet, USB și 802.11b / g / n. Suportă imprimarea cu aplicațiile Canon Print Business și Mopria Print Service, precum și cu Google Cloud Print. Spre deosebire de Samsung M2875DW, LBP151dw nu are Wi-Fi Direct, ceea ce vă permite să imprimați printr-o conexiune directă peer-to-peer cu un dispozitiv mobil compatibil.

Viteza de imprimare la Canon ImageClass LBP151dw

Modelul Canon LBP151dw s-a dovedit a fi destul de rapid în teste, imprimând suite de aplicații de business (text + grafice) la 10,1 pagini pe minut (ppm) iar în modul duplex (pe două fețe) implicit, la viteza de 16 ppm. Rețineți că vitezele propuse de Canon se bazează pe tipărirea numai în format text, în timp ce suitele de testare includ documente text, documente grafice și documente cu conținut mixt. În testarea ad-hoc în modul de imprimare simplex (cu o singură față), pentru care este evaluată la 28ppm, imprimanta reușește o viteză chiar mai mare, de circa 13,2ppm.

Calitatea imprimărilor

Calitatea, per total, a rezultatelor a fost una medie pentru o imprimanta laser mono, cu un text ușor mai calitativ decât media, grafica ușor mai slabă decât media, și fotografiile la egalitate cu media de pe piața laserelor monocrome. Textul ar trebui să fie suficient de bun pentru orice utilizare în afaceri, cu excepția celor care necesită text de mărime foarte mică.

Majoritatea graficelor se imprimau bine, deși o ilustrație menită să arate o gradare în ton a arătat o diferență foarte mică între diferitele zone. Modelul de Canon, LBP151dw, nu a reușit, de asemenea, să imprime linii colorate foarte subțiri. Calitatea fotografiei este bună pentru imprimarea imaginilor de pe paginile web și altele asemenea. Calitatea a variat considerabil de la imprimare la imprimare. Costurile de funcționare pentru modelul Canon LBP151dw, bazate pe prețurile și randamentul Canon pentru cartușele de toner, sunt de 0,03 lei per pagină la folosirea unor cartuse compatibile Canon, CRG737XL.

Concluzie

Canon ImageClass LBP151dw este o imprimantă laser compactă, care poate fi folosită într-un birou micro sau acasă sau ca imprimantă personală. Este lipsit de conectivitatea Wi-Fi Direct găsită în Samsung M2875DW sau CANON I-SENSYS LBP6030W, dar are conexiune prin USB, Ethernet și Wi-Fi standard. Canon LBP151dw este cu ușurință mai rapidă decât oricare dintre aceste modele, tipărind documente bidirecționale în modul duplex implicit – care necesită rotirea fiecărui document pentru a imprima a doua parte. Viteza sa, combinată cu calitatea textulului arătată mai sus și cu prețul mediu, sunt suficiente pentru a câștiga alegerea clienților ca imprimantă de lucru monocromă pentru micile afaceri.

Cumpara Imprimanta laser CANON i-SENSYS LBP151dw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor