Imprimanta Brother MFC-J4410DW

Imprimanta Brother MFC-J4410DW

Imprimanta Brother MFC-J4410DW

Imprimanta Brother MFC-J4410DW (la 128.98 dolari fara TVA) este un exemplu frapant al tendintei Brother pentru construirea unei imprimante pentru fiecare nișă la care te poti gândi. La fel ca toate imprimantele din seria de multifunctionale inteligente pentru afaceri si birouri mici, MFC-J4410DW este în primul rând o imprimantă la dimensiunea A4, care poate, de asemenea, printa marimi până la hârtia de formatul unui tabloid (11 cu 17 inci), prin intermediul unui slot de alimentare manuală. Dacă aveți nevoie a imprima pe hârtie de marimea unui tabloid, dar doar ocazional și doar pentru documente cu una sau două pagini, aceasta imprimanta este o alegere atractivă în comparație cu imprimantele mai scumpe cu tăvi de hârtie la marimea tabloid de pe piata.

Generalitati ale Brother MFC-J4410DW

În afară de ecranul tactil mai mic, la 1.8 inci în loc de 3.7, MFC-J4410DW este, în esență, identica cu Brother MFC-J4510DW. Singura diferență semnificativă este că fratele mai mare printeaza la o viteză mai mică.
Ca și Brother MFC-J4510DW, MFC-J4410DW este suficient de mic pentru a fi asezat pe un birou cu ușurință ca o imprimantă personală, dar împreună cu portul USB omniprezent, imprimanta include, de asemenea, Ethernet și Wi-Fi ca alegeri de conexiune, astfel încât să o puteți partaja cu ușurință într-o rețea. Caracteristicile de bază ale acestei imprimante MFP includ abilitatea de a imprima și de la fax, precum și scanare prin calculator, inclusiv printr-o rețea, precum și capacitatea de a lucra ca un copiator independent și fax. Acesta oferă, de asemenea, confortul de a va permie să imprimați și scanați de la un card de memorie sau un stick de memorie USB.

Brother MFC-J4410DW

Brother MFC-J4410DW

Ca tot mai multe imprimante de astăzi, Brother MFC-J4410DW acceptă imprimarea prin telefon mobil, inclusiv imprimarea prin nor și imprimarea de la un smartphone sau tabletă printr-o conexiune Wi-Fi. În plus, aceasta imprimanta oferă Wi-Fi Direct pentru conectare ușoară directa, chiar dacă aceasta nu este pe o rețea cu un punct de acces. Opțiunile de conectare vă permit să imprimați și de la scanari prin diverse servicii online, inclusiv Evernote, Dropbox, și pe Facebook.

Manipularea hârtiei la Brother MFC-J4410DW

Capacitatea de intrare de 150 de coli pentru tava principală la Brother MFC-J4410DW este un pic cam micută, dar suficienta pentru cele mai multe lucrari de uz personal sau pentru pentru o imprimantă partajată într-un birou micro sau mini. Pe partea de plus, sunt facilitățile unui built-in duplex (pentru imprimarea pe ambele fețe ale unei pagini) și o fantă de alimentare manuală în partea din spate. Manual, alimentarea vă permite nu numai să imprimați pe alt stoc de hârtie, fără a fi nevoie să schimbati hârtia în tavă, dar de asemenea, vă permite să imprimați pe hârtie de până la 11 x 17 inci (tabloid).

Ca si la Brother MFC-J4510DW, MFC-J4410DW poziționează tava principală cu latura lungă paralel cu partea din față a imprimantei, astfel incat hârtia la dimensiunea Letter iese cu partea de 11 inci întâi. Această alimentare cu hârtie laterala vă permite, de asemenea, să alimentati cu hârtie „tabloid”, cu partea de 11 inci prin fanta de alimentare manuală. Trebuie să se introducă paginile una câte una, dar pentru imprimarea ocazională de una sau două pagini a documentelor de format tabloid, este un plus important, daca aveti de imprimat o scrisoare de aceasta dimensiune.
Pentru scanare, MFC-J4410DW oferă atât o platformă de dimensiunea unei scrisori cat și un ADF de 20 de pagini. Ca și în cele mai multe MFP-uri orientate spre birouri mici, ADF-ul vă permite să scanați până la pagini de dimensiune „Legal”.

Brother MFC-J4410DW

MFC-J4410DW

Configurare și viteză, calitatea la ieșire

Atât configurarea fizică cat și cea de rețea pentru MFC-J4410DW a fost standard. Pentru teste, am conectat imprimanta la o rețea folosind portul Ethernet, și am instalat driverele de pe un sistem Windows Vista.
Viteza imprimantei MFC-J4410DW este în intervalul tipic pentru acest preț. Pentru aplicațiile de business (folosind hardware și software QualityLogic pentru sincronizare), imprimanta a ajuns la un eficient 3,7 pagini pe minut (ppm). Care o face un pic mai rapida decât MFC-J4510DW, la 3,3 ppm, în ciuda ca Brother nominalizeaza un rating de viteză mai mic. Este, de asemenea, apropiata de MFC-J4310DW și un pic mai rapida decât HP Officejet 6700 Premium e-All-in-One, la 3,4 ppm.
Calitatea la ieșire este destul de buna pentru cele mai multe nevoile de afaceri, dar nimic de care sa te entuziasmezi. Calitatea textului în teste a fost aproape de limita superioară a intervalului pentru o MFP cu jet de cerneală, făcându-l destul de bun pentru cele mai multe utilizari in afaceri. Grafica a fost doar un pic mai jos decat media, care încă o face destul de buna pentru orice nevoie de afaceri. În funcție de cât de perfectionist esti, s-ar putea să nu consideri aceste calitati suficient de bune pentru prezentări PowerPoint și altele asemenea. Fotografiile au fost comparabile la sfârșit cu ceea ce ați aștepta de la printurile unui punct de copiere.
MFC-J4410DW oferă totuși destul de multe facilități si calități. Această imprimantă oferă un echilibru de viteză cu o calitate de ieșire medie și caracteristici de MFP, și, mai presus de toate, oferă confortul de a fi capabilă a imprima ocazional o pagină la dimensiunea tabloid, fără a fi nevoie să cumperi pentru imprimantă o tava de dimensiuni speciale. Este, de asemenea, un pic mai ieftina decât MFC-J4510DW și o notă mai rapida. Trebuie să cântăriti aceste plusuri impreuna cu minusul ecranului tactil mai mic, dar, pe ansamblu, MFC-J4410DW este o alegere perfecta pentru lucrul de zi cu zi.

Untitled

Cartuse Originale pentru Imprimanta Brother MFC-J4410DW

One thought on “Imprimanta Brother MFC-J4410DW

  1. Pingback: Imprimanta Brother MFC-J4410DW | Cartuse Imprim...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor