Imprimanta Brother HL-L5200DW

Imprimanta Brother HL-L5200DW

Imprimanta Brother HL-L5200DW

Ca imprimantă laser monocromă, care poate fi utilizată la sarcini grele într-un birou mic sau o microfirmă sau într-un grup de lucru de mărime medie, imprimanta Brother HL-L5200DW (1459 lei) împachetează mult ajutor într-un cadru mic. Este rapidă pentru prețul actual, imprimă text excelent, are o gamă largă de opțiuni de conectare, oferă o bună manipulare a hârtiei și are un cost redus de folosire. Această combinație de caracteristici și performanțe face din Brother HL-L5200DW o valoare deosebită și o selecție ușoară ca principal ajutor în birou.

Brother HL-L5200DW  – Design și caracteristici

La mărimile de 10 x 14,7 x 15,3 inci (HWD) și la o greutate de doar 10,6 kg, de un negru mat Brother HL-L5200DW este tipică pentru categoria sa. Ar trebui să fie suficient de ușor pentru ca o persoană să o miște pe o poziție sau alta și se poate instala ușor pe un birou, într-un colț. Are un ecran LCD cu o singură linie în față, ce facilitează instalarea și întreținerea.

Brother HL-L5200DW

Manipularea hârtiei este unul dintre punctele forte ale acestei imprimante Brother. Are duplex automat, pentru imprimarea pe ambele fețe ale unei coli de hârtie, în mod standard. Ciclul lunar maxim de încărcare este de 50.000 de pagini, permițând imprimantei să fie folosită la o utilizare intensă. Capacitatea standard de încărcare a hârtiei este de 300 de coli, cu o tavă principală de 250 de coli și un alimentator multifuncțional pentru 50 de coli. Sunt disponibile și tăvi opționale de încă 250 coli sau 520 coli (contra cost). Pentru majoritatea birourilor mici și medii, manipularea hârtiei la Brother HL-L5200 ar trebui să fie mai mult decât suficientă.

Imprimanta Brother HL-L5200DW se conectează la PC printr-un cablu USB sau într-o rețea locală prin Ethernet sau Wi-Fi. De asemenea, se poate conecta printr-o conexiune directă peer-to-peer la un dispozitiv compatibil prin WiFi Direct. Imprimanta acceptă Google Cloud Print și funcționează și cu aplicația Brother iPrint & Scan, precum și cu Cortado Workplace și este compatibilă atât cu AirPrint, cât și cu Mopria, pentru a facilita imprimarea de pe dispozitive iOS și Android. Includerea conectivității wireless este ceea ce o deosebește de alte imprimante Brother din clasa mică și medie.

Brother HL-L5200DW – Viteza de imprimare

Brother HL-L5200DW ajunge în modul de lucru normal la 15,3 pagini pe minut (ppm), o viteză bună ținând cont în special de ratingul de viteză maxim de 42 ppm.

Calitatea imprimării la Brother HL-L5200DW

Calitatea la ieșire pentru Brother HL-L5200DW a fost ușor superioară mediei în cadrul testelor, cu text de clitate, grafică și fotografii al medie. Calitatea la ieșire pentru fotografii și în special pentru text este mai bună totuși decât spre exemplu la alte imprimante din clasa sa. Textul imprimat cu Brother HL-L5200DW  ar trebui să fie bun pentru orice utilizare de afaceri, cu excepția, probabil, a celor în care sunt necesare fonturile foarte mici. Grafica este suficient de bună pentru orice utilizare internă în birou, deși a reușit să facă liniile subțiri pe un fundal închis mai puțin diferențiate la nuanțe similare. De asemenea, a avut probleme la imprimarea textului întunecat pe un fundal și mai întunecat.

Brother Design of the Year 2017

Brother Design of the Year 2017

Calitatea unor fotografii s-a dovedit a fi medie pentru o imprimată laser monocoloră ca Brother HL-L5200DW, dar ar trebui să fie destul de bună pentru imprimarea imaginilor de pe paginile web sau alte fișiere de slabă calitate. Ieșirea foto este la calitatea unui ziar, ca și o analogie potrivită.

Costurile de funcționare

Modelul HL-L5200DW de la Brother oferă același cost redus, bazat pe prețul și randamentul Brother pentru toner și unitatea de imagine, de 1 leu și 57 de bani la 100 de pagini, la folosirea cartușelor compatibile pentru Brother, i-Aicon TN3480. Pentru cartușele originale costul ajunge la 7 lei și 77 de bani pentru 100 de pagini (acoperire 5%).

Concluzie

Imprimanta Brother HL-L5200DW este o alegere perfectă pentru o imprimantă laser monocolor  pentru imprimare cu durată mare de funcționare într-un birou mic sau micro. Printre puterile sale se numără viteza sa bună, calitatea bună a imprimării pentru text și capacitatea opțională excelentă de manipulare a hârtiei, multiplele opțiuni de conectivitate prin cablu și fără fir și un cost redus de funcționare.

Cumpara Imprimanta laser Brother HL-L5200DW

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor