Imprimanta Brother HL-3170CDW

Imprimanta Brother HL-3170CDW

Imprimanta Brother HL-3170CDW

O imprimantă laser pentru un birou mic, cu sau fără cabluri… Imprimanta Brother HL-3170CDW este o mașinărie ”office friendly” care utilizează tehnologia de imprimare LED a companiei pentru rezultate alb-negru și color de până la 600×2 cu 400dpi rezolutie. Deși acestea limitează posibilitățile de utilizare a imprimantei pentru birouri ce doresc printarea de fotografii, lipsa de piese în mișcare în Imprimante cu tehnologie LED sunt cu siguranță o binefacere pentru profesioniștii IT cu sustenabilitate pe termen lung în partea de sus a listei lor de cumpărături.
Așa cum vă așteptați, Brother HL-3170CDW acceptă imprimarea automată față-verso (duplex), colectarea de opțiuni de imprimare prin cloud inclusiv prin Apple a AirPrint și Google CloudPrint și mai multe puncte de conexiune pentru clienții cu fir și fără fir. Aceste caracteristici o transformă într-o afacere la un preț standard de 267 euro de vânzare cu amănuntul. La un astfel de preț scăzut pentru o multitudine de caracteristici productive, Brother HL-3170CDW este o recomandare ”isteață” pentru birouri ce au nevoie de multe printuri atât negru și color fiind, de asemenea și o imprimantă laser de încredere.

Brother HL-3170CDW

Imprimanta Brother HL-3170CDW

Design si caracteristici – Brother HL-3170CDW

Nimeni nu ar considera imprimanta Brother HL-3170CDW una mică, dar la 9,4 inci înălțime x 16,1 inci lățime și 18,3 inci adâncime, nu este cu mult mai mare decât echipamentele similare, HP LaserJet Pro 400 M401dw, de exemplu. Greutatea se află în jurul cifrei de 18 kg.
Pe această notă, s-ar putea fii dezamăgit a găsi rău afișajul de pe partea din față fixat de imprimantă; cu alte cuvinte, acesta nu permite unghiuri de vizualizare ușoare, fiind obligat la privire perpendiculară pe afișaj, lucru destul de neplăcut.
În partea de sus a imprimantei aveți pictat pe imprimantă logo-ul, pe fondul negru ce îmbracă imprimanta de jur împrejur; în afară de ecranul LCD monocromatic simplu și o mică colecție de butoane Start, Stop, Cancel și Select, restul corpului imprimantei este redus la tava de ieșire și o mică lamelă ce ridică la printurile la ieșire.

Utilizatorii primesc două tăvi de hârtie separate pentru inserarea hârtiei, dar bănuim că birourile vor folosi tava principală de 250 de coli cele mai multe ori. În caz de nevoie, totuși, Brother HL-3170CDW, include o tavă de alimentare pentru o singură foaie, pentru plicuri și carduri mai groase sau suporturi atipice media.

Brother HL-3170CDW

Control Panel la Brother HL-3170CDW

Cu toate acestea, deși Brother HL-3170CDW are un ciclu lunar de 30.000 pagini, acesta fiind suficient de bun pentru IMM-uri, Brother nu oferă posibilitatea de a adăuga încă o tavă pentru hârtie în partea de jos a aparatului, după cum puteți adăuga la alte imprimante. Dacă aveți de gând să folosiți mult mai multe topuri de hârtie pe zi, această imprimantă nu este potrivită; poate că fluxul de lucru mai mare are nevoie de imprimanta HP Officejet Pro X576dw, mult mai potrivită.
Cea mai recentă caracteristică a Brother la linia sa de imprimante de afaceri este încercarea de a consuma mai puțină energie. Brother HL-3170CDW este una dintre primele unități ce includ ceea ce Brother numește modul “Deep Sleep”. Utilizatorii pot regla cantitatea de timp în care utilizează imprimanta, iar în timpul perioadelor de latență imprimanta pornește această funcție prin care utilizează mai puțin de 2W și, prin care, bineînțeles, va scade și următoarea factură la curent.

Imprimarea față-verso automată este o altă caracteristică importantă pentru ajutorarea mediului înconjurător prin reducerea cantității de hârtie utilizată pentru fiecare lucrare de imprimare. Setarea este ușor de făcut prin meniul panoului de control, iar un ”autoduplexer” interior va răsturna fiecare foaie pe cealaltă față, înainte de a trece la următoarea printare.

Un număr de opțiuni sunt disponibile pentru conectarea la aparat. Cel mai ușor, desigur, este legătura cu un cablu USB, dar aveți și opțiunea wireless, prin intermediul Wi-Fi Direct sau prin acces la nivel de rețea prin portul Ethernet de pe partea din spate a aparatului. În plus, Brother încurajează Mobile Printing și aplicațiile de imprimare rapidă bazate pe ”Cloud” precum Apple AirPrint, , Google Cloud Print și aplicația iPrint & Scan de la Brother, pentru smartphone-uri.

Performanța Brother HL-3170CDW

Selecția limitată de imprimante bazate pe tehnologia LED, la nivel de consumator, ne-ar putea provoca să folosim pentru comparație cu Brother HL-3170CDW, imprimantele cu o singură funcție, monocrome și să trecem cu vederea unele imprimante laser color. Deși depășește competiția, inclusiv pe HP LaserJet Pro 400 în ceea ce privește textele și graficele negre și simple, aceasta a fost depășită de colega sa de linie, Brother HL-5450DN, în testul de viteză cât și la cel de calitate de tipar.

Cartuse Toner pentru Brother HL-3170CDW

Cartuse Toner pentru Brother HL-3170CDW

În timp ce Brother HL-3170CDW n-a avut nici o problemă la imprimarea liniilor de text negre cu margini curate și spațierea caracterelor în mod uniform, imprimarea grafică are nevoie de îmbunătățiri. Suferă de probleme de gradare și unele malformții în liniile fine, această imprimantă nereușind să treacă de condiția de ”laser” pentru cele mai multe fotografii imprimate. Pe de altă parte, are capacitate pentru cele mai multe imprimate simple și documente de prezentare. Probabil nu veți fi dezamăgiți, atâta timp cât nu așteptați reproducerea perfectă a culorilor.

Concluzia

În afară de incapacitatea sa de a reproduce fidel fotografiile, precum o imprimantă cu jet de cerneală, sau una inventată special pentru acest gen de munci, cum ar fi Canon Pixma Pro-100, Brother HL-3170CDW poartă toate caracteristicile necesare pentru a menține productivitatea într-un mediu de afaceri, inclusiv prin multiplele puncte și căi de conectare, acces mobil prin Cloud și eforturile ”eco-friendly”, cum ar fi ”Deep Sleep Mode” și autoduplexing-ul.

Untitled

 

One thought on “Imprimanta Brother HL-3170CDW

  1. Pingback: Imprimanta Canon Pixma PRO-100 | Cartuse Imprimante

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor