Imprimanta 3D, MakerBot Replicator, la vanzare!

Imprimanta 3D, MakerBot Replicator, la vanzare!

Imprimanta 3D, MakerBot Replicator, la vanzare!

Prima dată am fost tachinați la conferința CES din acest an în Las Vegas, și iată că MakerBot Replicator Mini a început în cele din urmă transporturile catre consumatorii din SUA și va fi disponibil în magazine ceva mai târziu în această săptămână.

Unitatea compactă cântărește doar 18 de kilograme și are doar 15 cm înălțime. Ea constituie, încă, una dintre cele mai bune încercări pentru un adevărat dispozitiv de imprimare 3D pentru acasă.

“Noi vedem Makerbot Replicator Mini ca un punct de cotitură în industria imprimării 3D“, a declarat CEO-ul Makerbot, Bre Pettis într-o declarație, “la fel ca achiziționarea unui calculator în casă de acum 30 de ani”. Costul acestei imprimante 3D, astăzi, este de 1375 dolari – cam ca prețul unui laptop high-end.

Pe ce piață intră MakerBot Replicator Mini?

Nu înseamnă că prețul și amprenta mică sunt o garanție a succesului. declară și că MakerBot Replicator Mini al lui Pettis accesează un spațiu deja ocupat de o bine concepută și mai ieftină imprimanta 3D de la 3D Systems (1.299 dolari) numită Cube 2.

MakerBot Replicator

MakerBot Replicator

Totusi, avantajul Makerbot Replicator se află în cărămida și mortarul locatiilor retailerilor din New York, Boston și Connecticut, cu niște puncte de vânzare care ar trebui să ajute la demitizarea tehnologiei pentru masa de consumatorii.

Împreună cu anunțul transportării maritime de luni, Makerbot a lansat, de asemenea, un video pentru prezentare care ilustrează cât de ușor este de instalat si utilizat acest dispozitiv. Aceasta este o necesitate, având în vedere zona de nișă încă a imprimării 3D, în ciuda profilului în creștere în cultura populară.

marketbot

MakerBot Replicator

 

Noua imprimanta 3d in imagini

Videoclipul conduce utilizatorul prin procesul de instalare a inteligentului extruder al Makerbot, componenta pe care se bazează modelele 3D, precum și prin diferite moduri de construcție a obiectelor cu ajutorul platformei și a filamentului PLA, materialul plastic folosit.

3 thoughts on “Imprimanta 3D, MakerBot Replicator, la vanzare!

  1. Pingback: Ce să astepti de la o imprimantă 3D in 2014? | Cartridge Service Cluj - Imprimante si Refill

  2. Pingback: Bateriile Flexibile Imprimate 3D | Cartuse Imprimante

  3. Pingback: Imprimante 3D sub 300$ | Cartuse Imprimante

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor