Huawei Ascend Mate 7

Huawei Ascend Mate 7

Huawei Ascend Mate 7

IFA BERLIN 2014 – Producătorul chinez de telefoane smart Huawei și-a dezvăluit din nou tendința de a se situa în top cu produsele sale cele mai noi, iar Ascend Mate 7 nu este o excepție. În plus față de un ecran clar full HD și un procesor octa-core, Mate 7, îmbrăcat în metal, promoveaza și un cititor de amprente, pâna mai ieri atuurile doar ale iPhone 5s și Galaxy S5, în ceea ce privește funcționalitatea. Mate Ascend 7 se va lansa pe anumite piete, în luna octombrie cu începere de la 499€ (646 dolari) pentru un model de 16GB și 599€ (775 dolari) pentru versiunea de 32GB, ambele deblocate.

Noul Proiect Ascend Mate 7

Ascend Mate 7 adoptă un aspect premium, cu dimensiuni mari, 6.18 x 3.19 x 0.31 inci, cu o greutate de 185 de grame și dezvoltat în proporție de 95 la suta din metal. Disponibil în culori ca „space gray”, alb și auriu, acest smartphone de doar 7,8 mm împachetează comutatorul de control al volumului și butonul de pornire texturat pe partea stângă, și sloturile duale pentru card SIM pe partea dreaptă. Pe panoul din spate a dispozitivului găsiți o camera foto de 13 MP, un mic difuzor și cititorul de amprente unic, Mate 7.

Huawei Ascend Mate 7

Huawei Ascend Mate 7

Cititorul de amprente al Ascend Mate 7

Cititoarele de amprente ale smartphone-urilor câștigă încet tern datorită mai ales iPhone 5s de la Apple  și Samsung Galaxy S5, dar scanerul pentru deget de pe Ascend Mate 7 ar putea arunca în aer cele două dispozitive ale competitorilor. Situat pe partea din spate a telefonului, Mate 7, cititorul de amprente cu dimensiunile de 1.22 x 1.22 milimetri este considerat ca fiind primul din lume.ce oferă activare „one-touch”. Până în prezent, s-au confirmat aceste afirmații. După programarea degetului arătător pe Mate 7, am fost capabili a debloca telefonul cu o singură atingere a scanerului. Cititorul de amprente al telefonului ajunge chiar dincolo de securitatea de bază oferită… puteți bloca aplicații sau fișiere printr-o amprentă și înregistra degetele prietenilor dvs., astfel încât aceștia să poată folosi telefonul în modul „guest”. Scanerul funcționează și ca un declanșator pentru aplicația camerei foto.

Ecranul Ascend Mate 7

Potrivit Huawei, ecranul IPS al Ascend Mate 7, la 6 inci și o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli este primul care a folosit tehnologia de afișare negativă cu cristale lichide. De asemenea, are o margine extrem de subțire, alocând spațiul maxim ecranului, acesta fiind chiar 83 la suta din întregul corp al telefonului. Ecranele de start sunt colorate luminos și viu, putând fi personalizate în diferite moduri.

ascend.mate.7

Ascend Mate 7 – Corp metalic

Camera Foto

Senzorul camerei foto este a 4-a generație de la Sony, cu rezoluție de 13 MP, oferind imagini solide în timp ce „împrumută” unele dintre cele mai bune caracteristici ale camerei foto a Samsung Galaxy S5. Aplicația „All-focus” funcționează ca și „Selective Focus” de la S5, permițându-vă a evidenția anumite porțiuni ale unei fotografii în „close-up”, după ce ați făcut-o. Când utilizați camera de „selfie” de 5 MP, aplicația camerei vă oferă două numărători inverse pentru a se asigura că vă utați la senzor și nu la ecran.

Viața bateriei și Emotion UI

Datorită procesorului octa-core și a bateriei de 4100 mAh, Ascend Mate 7 poate optimiza cu ușurință consumul de energie pentru viața extrem de lungă a bateriei. Huawei susține că veți obține mai mult de 2 zile de utilizare bazate pe o singură încărcare, în timp ce utilizarea tuturor funcțiunilor telefonului vă va lăsa o marjă de folosire de aproximativ o zi și jumătate.
Bazată pe sistemul Android, noua aplicație Emotion UI 3.0 permite adâncime ecranului de start precum și personalizarea iconițelor aplicațiilor, având câteva teme prestabilite atractive, cum ar fi tema „Golden Magazine” și tema colorată „TouchWiz”. Dacă doriți să săpați mai adânc, Huawei vă va permite să schimbați setările individuale pentru fonturi, pentru stilul pictogramelor aplicațiilor și imaginile pentru tranziția de la ecranul de blocare al telefonului.

Ascend Mate 7

Ascend Mate 7 – Alb

Concluzii

Display-ul luminos, mare și bateria de lungă durată sunt cele mai puternice caracteristici pentru un telefon Huawei și Ascend Mate 7 combină perfect acestea cu un cititor de amprente extrem de util și un aparat de fotografiat solid. Fiind un smartphone din partea de sus a clasamentelor are, însă și un preț pe măsură…

2 thoughts on “Huawei Ascend Mate 7

  1. Pingback: Huawei Honor 7 | Cartuse Imprimanta Refill Profesionist

  2. Pingback: Xiaomi si-a recâștigat pozitia de lider in China | Cartridge Service Cluj – Imprimante si Refill

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor