HTC One M8 Ace: data, pret, putere…

HTC One M8 Ace: data, pret, putere…

HTC One M8 Ace: data, pret, putere…

Pe langa zvonul unui HTC One M8 Prime, pe internet au aparut si fotografii ale unui HTC One M8 într-o carcasă de plastic, în primul rând la „ifanr” și „ePrice”, și apoi noi fotografii față și spate au fost postate de “@evleaks”. Ar putea fi aceasta o versiune mai ieftina, de plastic a HTC One M8? Explicam aici tot ce se stie despre noul HTC One M8 Ace, inclusiv data de lansare, pretul si cateva specificatii.

HTC One M8 Ace : Data lansării

În conformitate cu „ePrice”, HTC One M8 Ace este pe punctul de a apare intr-un comunicat oficial. În urma spectaculoasei promotii PR pe care HTC a făcut-o cu o M8, HTC One mini 2 a fost confirmat printr- un comunicat de presă, deci acest lucru într-adevăr nu ne-ar surprinde nici la One M8 Ace. Într-adevăr, potrivit site-ului, HTC One M8 Ace putea ajunge la vânzare în luna iunie.

HTC One M8 Ace: Prețuri aproximative

În ciuda celor 549 lire la aparitie, acum puteți cumpăra HTC One M8 pentru aproximativ 520 lire fara abonament in Marea Britanie (si 649 EUR in Romania). Piata este încă în așteptare pentru a se confirma de catre HTC prețul oficial al HTC One mini 2 in Regatul Unit, dar ne așteptăm ca acesta să coste în jur de 350£ (puteți cumpăra încă originalul HTC One mini – pentru 313£).

HTC One M8 Ace

HTC One M8 Ace se va afla undeva la mijlocul acestor două dispozitive, cu specificatiile high-end ale HTC One M8, dar cu aparatul de fotografiat de 13Mp al HTC One mini 2 și un șasiu mai degrabă de plastic, decât cele 90 la sută metal ale „originalelor”. Deci, cât de mult va costa HTC One M8 Ace dacă se face drum în Marea Britanie ? Pariul nostru: undeva intre 300 si 350 de euro in Romania, fara abonament.

HTC One M8 Ace: Hardware și de performanță

Atât „ePrice” și „ifanr” sunt de acord că, la fel ca HTC One M8 , HTC One M8 Ace va avea un procesor Qualcomm Snapdragon 801 de 2.5GHz și, bănuim, un procesor grafic Adreno 330 și 2 GB de RAM.
Prin urmare, putem presupune că performanța va fi aproximativ la fel, ceea cee este foarte bine. Cele două site-uri sunt, de asemenea, de acord că HTC One M8 Ace va avea acelasi ecran full HD de 5 inci ca si fratele său mai scump.

htc_one_m8

HTC One M8

Cu toate acestea, costurile unui HTC One M8 se vor reduce în primul rând pentru lipsa de metal cam de 90% de la One M8 Ace și, în al doilea rând, prin schimbarea camerei foto Duo cu modelul cu senzor BSI de 13Mp și lentile f/2.2 disponibile pe HTC One mini 2. Ca si „piticul” HTC, „Asul” ar trebui să fie capabil de înregistrare video full HD.

4 thoughts on “HTC One M8 Ace: data, pret, putere…

  1. Pingback: Noul HTC One M8 – Review | Cartuse Imprimante Refill Profesionist

  2. Pingback: HTC One M8 Ace: data, pret, putere… | Ca...

  3. Pingback: Noul HTC M8 Prime! – Cartuse Imprimante

  4. Pingback: Noul Smartphone HTC One E8 | Cartuse Imprimante Refill Profesionist

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor