HP Multi Jet Fusion 3D si Sprout by HP

HP Multi Jet Fusion 3D si Sprout by HP

HP Multi Jet Fusion 3D si Sprout by HP

HP a prezentat ieri viziunea sa asupra viitorului calculatoarelor și a imprimării 3D prin lansarea noului ecosistem „Blended Reality”. Proiectat să spargă barierele dintre lumea digitală și cea fizică, ecosistemul este susținut de două progrese cheie:

  • HP Multi Jet Fusion: O tehnologie revoluționară proiectată pentru a rezolva lacunele critice în termeni combinați de viteză, calitate și costuri și de livrare a potentialului de imprimare 3D.
Noua platforma HP Sprout

Noua platforma Sprout by HP

  • Sprout by HP: o platformă unică pentru „computing”, copleșitoare, care redefinește experiența utilizatorului și creează un fundament pentru viitoarele tehnologii imersive.

„Suntem pe punctul de a deschide o nouă eră de transformări în calcul și tipărire”, a spus Dion Weisler, vicepreședinte executiv, pentru „Tipărire și Sisteme personale (PPS)” de la HP. „Abilitatea noastră de a livra tehnologiile găsite în „Blended Reality” va reduce barierele dintre lumea digitală și cea fizică, permițându-ne să ne exprimăm cu viteza gândului. Fără filtre și fără limitări, acest ecosistem deschide noi categorii de piață care vor defini viitorul, abilitarea omenirii de a crea, de a interacționa și de a inspira, ca niciodată înainte”.

HP Multi Jet Fusion – Caracteristici

HP Multi Jet Fusion este construit pe tehnologia „HP Thermal Inkjet” si are o arhitectura unică, sincronă, care îmbunătățește semnificativ viabilitatea comercială a imprimării 3D și are potențialul de a schimba modul în care gândim despre procesul de fabricație.

HP Multi Jet Fusion

HP Multi Jet Fusion 3D

De 10 ori mai repede: imprimanta face imagistica întregii zone, față de tehnologia actuală „punct cu punct”, pentru a atinge viteza de construcție a imprimării, prin care depășește de cel puțin 10 ori cea mai rapidă imprimantă 3D a tehnologiei actuale de pe piață.
Compania spune ca această nouă imprimantă va reduce radical timpul și costurile de imprimare 3D. Multi Jet Fusion funcționează prin răspândirea de material sub formă de pulbere pe o suprafață construită. Apoi, un „agent de fuziune” se aplică cu ajutorul unui strat de vopsea și, în același timp, un agent de detaliere se aplică pentru înaltă definiție. Aceste substanțe „agenți” separate, sunt apoi topite împreună. Toate acestea creează un strat pentru orice obiect veți construi, apoi, ca orice altă imprimantă 3D, obiectul este în cele din urmă construit strat cu strat.

2 thoughts on “HP Multi Jet Fusion 3D si Sprout by HP

  1. Pingback: HP Omen ataca Alienware - | Cartuse Imprimanta Refill Profesionist

  2. Pingback: Realitatea virtuala intalneste imprimarea 3D cu HP Sprout Pro PC - | Cartridge Service Cluj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor