Imprimanta HP LaserJet Pro M1217nfw

Imprimanta HP LaserJet Pro M1217nfw

Imprimanta HP LaserJet Pro M1217nfw

HP LaserJet Pro M1217nfw este o imprimanta multifuncțională laser monocrom din gama medie cu funcționalitate de copiere, scanare și fax, în plus, față de caracteristicile standard de imprimare. Aceasta include, de asemenea și o serie de stimulente pentru a atrage birourile mici în cumpărarea unei imprimante noi, inclusiv lucrul într-o rețea wireless și HP Smart Install, caracteristică ce face instalarea la fel de ușoară ca și conectarea unui cablu USB la un calculator. La prețul rezonabil de 911 lei, ecologiștii vor deplânge lipsa de autoduplexing (imprimare față-verso) a HP LaserJet Pro M1217nfw dar performanțele sale rapide, dimensiunea compactă și designul simplu, o vor face o alegere demnă pentru majoritatea afacerilor mici.

Design si caracteristici HP LaserJet Pro M1217nfw

HP LaserJet Pro M1217nfw este compactă și extrem de ușoară pentru o imprimantă laser multifuncțională, măsurând 12 cm înălțime, 17 cm lățime și 10,5 cm adâncime, și o greutate de 8,16 kilohrame, cu toate accesoriile atașate. Amprenta relativ îngustă nu va ocupa mult spațiu pe sau lângă birou, însă imprimanta HP include, de asemenea, două decupaje largi în partea de jos, de fiecare parte, pentru a fi utilizate ca mânere atunci când transportați unitatea în/din birou. Așa cum, din păcate, este cazul cu multe imprimante multifuncționale, HP nu include USB sau cablul Ethernet necesar pentru a face o conexiune cablată.

HP LaserJet Pro M1217nfw

HP LaserJet Pro M1217nfw

Odată ce ați achiziționat un cablu, HP Smart Install app face totul foarte simplu pentru a stabili o conexiune și a începe imprimarea. Noul design al imprimantei încorporează driverele de comunicare direct în imprimanta în sine, așa că tot ce trebuie să faceți este să conectați cablul de alimentare, să conectați imprimanta la PC (prin USB), să porniți imprimanta, iar cele două mașini vor prelua munca și vor face restul. Din păcate pentru utilizatorii de Mac, Smart Install funcționează doar pe Windows, astfel încât HP le pune la dispoziție, de asemenea, un disc standard de instalare.

Configurarea imprimantei cu un cablu Ethernet este aproape la fel de ușoară ca și configurarea unei conexiuni directe. Ca și în cazul instalării USB, puteți utiliza fie CD-ul inclus fie Smart Install. Am optat pentru aceasta din urmă. În primul rând, trebuie să imprimați un raport de configurație folosind panoul de control al imprimantei apăsând butonul de configurare (cel cu pictograma cheie), folosind oricare din tastele săgeți pentru a selecta “Rapoarte” din meniul principal , apoi selectând “raport de configurare”. Imprimanta va imprima apoi pe două pagini, detaliile de configurare, dintre care una are adresa IP a imprimantei. Tastați adresa în browser pe un PC din rețea, precum și pe pagina Web rezultată și faceți clic pe fisierul HP Smart Install. De acolo, dați clic pe butonul “Download”, verde, pentru a instala software-ul. După o descărcare rapidă, imprimanta va imprima o pagină de test pentru a confirma că este conectată la rețea.

Control Panel HP LaserJet Pro M1217nfw

Control Panel HP LaserJet Pro M1217nfw

Procesul de conectare la o rețea wireless 802.11b/g/n este similară cu cea pe Ethernet, cu excepția faptului că trebuie să introduceți SSID-ul și parola pentru a începe procesul. Odată ce imprimanta găsește router-ul, un buton fizic Wi-Fi de pe panoul de comandă din față va confirma conexiunea și va imprima o fișă de informații pentru confirmare și sunteți gata. HP face toate cele trei opțiuni de conectivitate foarte ușor de setat și după ce veți obține o imprimanta LaserJet instalată, veți găsi că aceasta este un partener de birou foarte atent: nu pierde energie, datorită calificării sale “Energy Star” și este destul de liniștită în timpul funcționării. Singura noastră plângere din punct de vedere ecologic este că nu are opțiunea aceea autoduplex (pentru a roti automat de colile de hârtie pentru a imprima pe ambele părți) deși apreciem efortul HP de a menține costurile scăzute, cerându-ne nouă să o facem manual.

HP LaserJet Pro M1217nfw

HP LaserJet Pro M1217nfw

Consola de afișare LCD este mică, dar bine echipată, oferind toate butoanele necesare pentru a opera aparatul. Un suport pentru numere se află sub display-ul cu două linii și aveți, de asemenea, două butoane mai jos pentru a porni și a opri job-uriel, precum și o serie de butoane de configurare pentru a regla luminozitatea la imprimate sau cel pentru a începe o copiere sau a transmite un fax. Din păcate, nu aveți un buton AutoScan, așa că va trebui să începeți procesul de scanare de pe computer în primul rând și să reveniți la imprimantă pentru a termina treaba.

O tavă de alimentare cu hârtie de 150 de coli se pliază în partea de jos a imprimantei și un alimentator automat de documente pentru 35 de coli (ADF) are grijă de colile de scanat “hands-free” stivuite în partea de sus a imprimantei.

Untitled

2 thoughts on “Imprimanta HP LaserJet Pro M1217nfw

  1. Pingback: HP LaserJet Pro M1217nfw | Cartridge Service | ...

  2. Pingback: HP LaserJet Pro MFP M521dn – Cartuse Imprimante

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor