HP LaserJet Enterprise M606x

HP LaserJet Enterprise M606x

HP LaserJet Enterprise M606x

Fiind noul model „high-end” din seria companiei pentru imprimante laser monocrom, HP LaserJet Enterprise M606x (6.374,08 lei) este construită pentru imprimare la volum mare, după cum reiese din ciclul său maxim lunar prodigios și din capacitatea sa masivă pentru hârtie opțională și standard. HP LaserJet Enterprise M606x are incluse cele mai recente tehnologii, wireless, peer-to-peer, inclusiv NFC-print și HP Wireless Direct, deși îi lipsește Wi-Fi normal (802.11).

Proiectare si Caracteristici HP LaserJet Enterprise M606x

Această imprimantă măsoară 20,5 x 16,7 x 21.1 inci (HWD) și cântărește 32,5 kg. Imprimanta va avea nevoie de un loc propriu și cel puțin două persoane pentru mutare. Jos Tava de alimentare de 500 de coli vine ambalată separat și trebuie să fie atent aliniată cu partea de sus, înainte de așezarea la locul potrivit. Panoul frontal are un ecran tactil color de 4,3 inci și o tastatură numerică pentru introducerea PIN-urilor imprimărilor securizate. Un port USB, protejat de un capac, se află chiar sub panoul frontal.

hp-laserjet-enterprise-m606x

HP LaserJet Enterprise M606x

Capacitatea de manipulare a hârtiei la HP LaserJet Enterprise M606x este la un standard solid de 1.100 de coli, împărțite între două tăvi de 500 de coli și un alimentator multifuncțional pentru 100 coli, care include și o unitate duplex automată pentru imprimarea pe ambele fețe ale unei coli de hârtie. Opțiunile suplimentare de manevrare a hârtiei sunt disponibile, pentru a aduce capacitatea de hârtie la un maxim de 3.600 de coli. Maximul unui ciclu lunar al imprimantei este de 275.000 de foi, ceea ce printre imprimantele laser reprezintă elita la această capacitate de imprimare de mare volum.

HP LaserJet Enterprise M606x oferă USB, Ethernet, conectivitate directă, NFC și Wireless. Ultimele două opțiuni permit imprimarea de pe dispozitive mobile compatibile. NFC-touch pentru a-Print, care se lansează prin simpla atingere a unui smartphone compatibil sau o tabletă pe imprimantă, undeva în stânga ecranului tactil, lucrează foarte bine și cu HP ElitePad 900 și HP ElitePad 1000, două tablete de la HP, precum și cu cele mai multe dispozitive Android recente, dar nu și cu un Apple iPad, iPhone, sau iPod touch. HP Wireless Direct, echivalentul companiei proprietare pentru Wi-Fi Direct, poate fi folosit cu orice dispozitiv mobil cu capacitate Wi-Fi. Deși este un sistem cu legătură „peer-to-peer” directă între imprimantă și telefon, mai degrabă decât Wi-Fi, HP LaserJet Enterprise M606x va fi listat pe dispozitiv atunci când porniți conexiunea Wi-Fi și căutați imprimanta în rețeaua mobilă.
Deși nu oferă familiarul Wi-Fi 802.11, puteți imprima cu HP LaserJet Enterprise M606x și prin telefoane iOS și Android și tablete (este compatibil HP ePrint, AirPrint și Mopria Alliance), cu condiția ca acestea să se găsească în aceeași rețea ca și imprimanta, rețeaua având un punct de acces wireless. Am testat HP LaserJet Enterprise M606x printr-o conexiune Ethernet, cu driverele instalate pe un computer Windows Vista. Drivere de imprimantă incluse sunt PCL5, PCL6, și emulare HP PostScript. Cele mai multe întreprinderi nu au nevoie de imprimare PostScript, dar pentru cei care au nevoie, un driver PostScript este o necesitate.

Viteza de printare

HP LaserJet Enterprise M606x, împreună cu HP M606dn, reprezintă apogeul imprimantelor laser HP pentru viteză, cel puțin pe baza specificațiilor de viteză nominală de 65 de pagini pe minut (ppm) pentru imprimarea paginilor la dimensiunea „letter”. Vitezele evaluate se bazează pe imprimarea documentelor text, fără grafice sau fotografii, în timp ce testul complex cuprinde pagini de text, pagini grafice și pagini cu conținut mixt. Am măsurat HP LaserJet Enterprise M606x pe aplicații de business (folosind hardware QualityLogic și software pentru sincronizare), la 15 ppm.

Calitatea la imprimare

Calitatea producției globale pentru HP LaserJet Enterprise M606x în teste a fost ușor sub media imprimantelor laser monocrom, cu o calitate a textului ușor submedie și calitate medie pentru grafică și pentru fotografii. Din fericire, chiar și la calitatea textului ușor submedie aceasta este încă suficient de bună pentru aproape toate utilizările standard din afaceri, cu excepția celor care necesită fonturi foarte mici. La grafică, HP LaserJet Enterprise M606x se descurcă bine la manipularea liniilor foarte subțiri în. La mai multe imprimante testate, am găsit probleme cu diferențierea între zonele de ton similare, iar la o ilustrație menită să arate gradația de la întuneric la lumină și înapoi, existau diferențe prea mici la imprimare. Totusi, calitatea grafică este destul de bună chiar și pentru prezentări PowerPoint. Deasemenea unele imprimări au arătat o pierdere de detalii în zonele luminoase. Calitatea foto ar trebui să fie bună pentru imprimarea imaginilor ușor de recunoscut găsite în paginile Web.

Costurile HP LaserJet Enterprise M606x

HP LaserJet Enterprise M606x are un cost redus de funcționare, normal, de 0,05 bani pentru un cartus toner de 25.000 pagini. Ca și modelul HP LaserJet Enterprise M603DN, HP LaserJet Enterprise M606x este construit pentru un volum foarte mare de imprimare. Ciclul maxim este nominalizat la 275.000 de pagini, iar capacitatea sa de hârtie pentru 1.100 de coli este aproape dublă față de cea a HP M603DN (600 coli). Este mai rapidă decât HP LaserJet Enterprise M603DN (14.5ppm) și HP LaserJet Enterprise M604dn (13.6ppm).

HP LaserJet Enterprise M606x oferă în final capacitate de imprimare masivă pentru o imprimantă HP, fiind o combinație atrăgătoare pentru întreprinderile mijlocii spre mari, cu nevoi de economie și viteză.

Untitled-42

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor