Epson Ecotank L5190

Epson Ecotank L5190

Epson Ecotank L5190 face parte din noua generație de imprimante Epson fără cartușe. Această imprimantă 4 în 1 cu un compartiment de alimentare automat (ADF) este compact, ușor de utilizat și beneficiază de mai multe soluții de conectivitate. Această imprimantă va scapă de costurile de imprimare, cu ajutorul echipamentului EcoTank 4 în 1 fără cartușe pe care îl are. O să rămâneți surprinși că are un cost pe pagină minim, datorită cernelii suficiente pentru trei ani cu care este livrat echipamentul. Acest lucru vă poate ajuta să economisiți pana la 90% din costurile de imprimare. Imprimanta aceasta A4 cu jet de cerneală dispunde de un compartiment pentru alimentarea automată (ADF) și de gamă de opțiuni de conectivitate, inclusiv Wi-Fi, Wi-Fi Direct și Ethernet.

COST MINIM

Trei ani, atât puteți imprima fără să fie nevoie să cumpărați mai multă cerneală pentru L5190. Aceasta vă poate ajuta să economisiți până la 90% din costurile de imprimare.

Reducându-vă costurile, această imprimanta poate imprima până la 8.100 de pagini alb-negru și 6.500 de pagini color cu cerneală cu care este livrată.

IMPRIMARE FĂRĂ CARTUȘE

Cu echivalentul a 82 de cartușe de cerneală, imprimanta EcoTank vă permite să lucrați maim ult între reîncărcări. L5190 are un rezervor de cerneală de capacitate foarte mare pentru a elimina complet necesitatea cartușelor. Acest echipament 4 în 1 beneficiează, de asemenea, de un compartiment pentru alimmentarea automată și de fax.

CE ARE NOUA GENERAȚIE?

Datorită poziționării rezervorului de cerneală în partea frontală a imprimantei, acest nou design este compact, oferă acces ușor pentru realimentare și o imagine clară asupra nivelurilor cernelii. Imprimanta este echipată cu un sistem de realimentare cu cerneală conceput pentru a minimiza riscul de scurgere și murdărire. Noile recipiente încorporează un mecanism care asigură umplerea rezervoarelor exclusiv cu cerneala corespunzătoare.

Conectiviatea este flexibilă?

Da. Beneficiind de Wi-Fi și Wi-Fi Direct, poate primi documente pentru imprimare de pe dispozitive inteligente, prin intermediul aplicației Epson iPrint. Imprimanta dispune și de un port Ethernet.

REZULTATE DE CALITATE

Prin intermediul capului de printare Micro Piezo, EcoTank oferă o soluție de imprimare fiabilă. Garanția standard este de un an, în timp de garanțiile promoționale pot oferi mai mult.

Imprimanta Epson EcoTank L5190 are următoarele cerneluri:

103 EcoTank Black Ink Bottle – 4.500 pagini

103 EcoTank Cyan Ink Bottle – 7.500 pagini

103 EcoTank Magenta Ink Bottle – 7.500 pagini

103 EcoTank Yellow Ink Bottle – 7.500 pagini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor