Cele mai bune Imprimante laser in 2015

Cele mai bune Imprimante laser in 2015

Cele mai bune Imprimante laser in 2015

În articolul de ieri v-am prezentat cele mai bune imprimante pe jet de cerneală, din punctul de vedere al prețului, al calității imprimării și al costurilor consumabilelor. Vă prezentăm azi cele mai bune imprimante, din punctul de vedere al imprimării laser. Deasemenea, prețurile imprimantelor prezentate sunt doar orientative.

1. Samsung ML-1665 – 100 de dolari

Samsung ML-1665

Samsung ML-1665

Imprimantele laser au o mulțime de avantaje în folosire. Sunt mai ieftine în folosire decât „inkjeturile”, produc imprimate fără pete, ascuțite, uscate, sunt civilizate și liniștite. Au, de asemenea și reputatia de a fi prea scumpe pentru orice altceva în afară de utilizarea într-un birou, dar Samsung ML-1665 schimbă toate acestea.
V-ați putea aștepta ca o imprimantă laser ieftină să fie brutală și lentă, dar acest Samsung nu este nici una nici alta. De asemenea, are un buton într-adevăr inteligent, numit „print screen”, care tipărește orice este pe ecranul computerului la momentul respectiv – perfect pentru o copie rapidă obținută fără tot tam-tam-ul de dialoguri de imprimare și pentru configurarea paginii.

2. Brother DCP7030 – 140 de dolari

Brother DCP7030

Brother DCP7030

Cu Brother DCP7030 ai parte de avantajele unei imprimante laser combinată cu flexibilitatea unui dispozitiv multifuncțional. Imprimanta este mono color, dar scanerul este full-color, ceea ce înseamnă printuri și copii mono-color, dar ai scanări color.

Ai ieșire de bună calitate la 600 dpi, iar cheltuielile de funcționare sunt medii pentru un laser mono, astfel încât prețul de achiziție scăzut nu înseamnă și consumabile mai scumpe. Imprimanta aceasta nu va fi la fel de rapidă ca o imprimantă laser de birou mai scumpă, dar având în vedere prețul, calitatea imprimării și capacitatea multifuncțională, este o bună afacere.

3. Xerox Phaser 6125 – 170 de dolari

Xerox Phaser 6125

Xerox Phaser 6125

Cât? Doar atât, pentru un laser color? Xerox Phaser 6125 are un preț mic de achiziție, ceea ce este de departe punctul său forte în vânzare, însă, și în timp ce calitatea imprimării și vitezele de imprimare sunt acceptabile pentru o folosire medie, s-ar putea dovedi în curând chiar foarte bună și într-un mediu de afaceri mult mai stresant.
Și, ca și la multe alte imprimante ieftine, te poți confrunta cu costuri de funcționare mai mari, datorită prețurilor cartușelor toner. Dar dacă nevoile de imprimare și bugetul sunt modeste, Xerox Phaser 6125 este chiar o imprimantă necesară.
4. HP LaserJet P2055d – 190 de dolari

HP LaserJet P2055d

HP LaserJet P2055d

Dacă dorești tipărituri colorate, scanare și copiere în rețea, trebuie să cauți în altă parte, pentru că HP P2055d este o imprimantă laser mono „old-school” construit exclusiv pentru calitate, viteză și eficiență.
Poate scoate până la 33 de pagini într-un singur minut, are o facilitate numită „instant” ceea ce înseamnă că nu trebuie să aștepți pentru ca imprimanta să se încălzească, și oferă imprimare automată față-verso. Rezoluția de 1200 dpi generează un text „super-sharp”, iar alimentatorul de 250 de coli construit, înseamnă că nu ești în mod constant nevoit să încarci cu lopata mai multă hârtie.

5. Samsung CLX-3185FW – 350 de dolari

Samsung CLX-3185FW

Samsung CLX-3185FW

Samsung CLX-3185W este o imprimanta multifuncțională care combină un laser color, scanare, copiere și fax, precum și capacitatea de rețea inclusă prin Ethernet sau wireless, având chiar și un alimentator de documente pentru 15 de coli.

Pentru o imprimantă care face atât de multe, este surprinzător de compactă. Dacă ar fi să fim nemulțumiți, am fi de designul tamburului, care face ca documentele color să treacă de patru ori prin acesta, iar acest design are un impact major asupra vitezei la imprimarea color, dar trebuie să compari acest inconvenient cu toate celelalte caracteristici ale acestei imprimante Samsung și a valorii sale la acești bani.

6. Brother HL-4150CDN – 430 de dolari

Brother HL-4150CDN

Brother HL-4150CDN

Imprimantele laser color au fost o dată foarte scumpe, dar Brother HL-4150CDN arată cât de mult au scăzut prețurile, chiar și pentru modelele foarte rapide, orientate către afaceri. Plătești muți bani aici, dar primești o calitate foarte bună a imprimării (deși fotografiile nu sunt la nivelul unei imprimante pe jet de cerneală), ai o viteză de imprimare decentă, imprimare duplex și conectivitate prin Ethernet. Această imprimantă este ideală pentru birouri sau grupuri de lucru, iar Brother a adus, de asemenea, un sistem de elegant protecție cu PIN, ceea ce înseamnă că documentele sensibile nu vor fi imprimate până când nu verificați și introduceți un cod PIN pe tabloul de comandă al imprimantei.

One thought on “Cele mai bune Imprimante laser in 2015

  1. Pingback: Imprimanta HP LaserJet Pro MFP M277dw | Cartuse Imprimanta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor