Cartea Potabila – Apa este Viata!

Cartea Potabila – Apa este Viata!

Cartea Potabila – Apa este Viata!

Noi tehnologii în domeniul imprimării 2D sau 3D, apar în fiecare zi.  Îmbucurător este că acestea sunt folosite din ce în ce mai mult în ajutorul celor mai defavorizați dintre noi. Așa este cazul și cu noua tehnologie de filtrare a apei printr-o pagină de carte.

Cartea Potabila este un instrument de salvare a vieții, care filtrează apa și învață oamenii despre canalizarea adecvată și igiena zilnică a persoanelor din zonele în curs de dezvoltare.

Cartea Potabila cu filtru din Argint!

Fiecare carte este imprimată pe un suport avansat tehnologic de hârtie de filtru, capabil a ucide bolile din apa de băut. Fiecare pagină este acoperită cu nanoparticule de argint, a căror ioni ucid în mod activ boli frecvente în acele zone, cum ar fi holera, febra tifoida și E. coli.

Odată ce apa este trecută prin filtru, numărul de bacterii este redus cu mai mult de 99,99%, ceea ce face din această apă filtrată, o apă comparabilă cu cea de la robinetele din marile orașe ale Statelor Unite ale Americii.

drinkable_book

Cartea Potabila

Acest hârtie de filtru va revolutiona procesul de purificare a apei. Aceasta costă doar câțiva penny pentru a fi produsă, ceea ce o face deja și de departe, cea mai ieftină opțiune de pe piață. Fiecare pagină-filtru este capabilă de a da până la 30 de zile de apă curată, și, fiecare carte va oferi apă curată timp de până la 4 ani. Desi cartea potabila este imprimata in limba engleza, nu se specifică dacă aceste cărți vor fi imprimate și în limbile folosite de cei care au nevoie de ele. Mai multe detalii despre noua tehnologie de imprimare a unui filtru de apă într-o carte, veți găsi in clipil video de mai jos:

One thought on “Cartea Potabila – Apa este Viata!

  1. Pingback: Cartea Potabila – Apa este Viata! | Cartr...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »
Wordpress SEO Plugin by SEOPressor